Mikorra kerestek és hol!?
(Ez egy válasz Páros80 üzenetére (tegnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikorra kerestek és hol lennétek!?
(Ez egy válasz Anatra9955 üzenetére (tegnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Egy 3-s is ok lenne!?
(Ez egy válasz Páros80 üzenetére (tegnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Wellnes hétvégére keresünk párt?
Szombathelyen átutazóban vagyok és béreltem egy penthouse, örökpanorámás, jakuzzis, naplemente nézős luxus apartmant! Hölgyek párok lenne kedve valakinek csatlakozni egy kis naplementés hetero alapon rosszalkodáshoz az óriás ágyban vagy jakuzziban?
Sziasztok péntek vagy szombar vagy akár mindkét nap visegrád wellnes? Párok vagy hölgyet várunk
Idősebb nagy mellű hölgyet keresek Pécsről aki holnap eljönne Magyarhertelendre áztatni
Sziasztok!
45 éves, sportos, igényes, férfias férfi vagyok.
Szept 11-től 15-ig szabadságon leszek, belföldön jönnék-mennék akár több helyre is, szeretek kirándulni, túrázni, wellnessezni, szaunázni.
Talán Pest-Dunakanyar-Mátra, de még nyitott a dolog.
Nyitott vagyok utitársra is, esetleg ha van egy szobád, ágyad éjszakára(fizetek érte), vagy csak találka valahol.
Szóval aki ráér, vagy tud javasolni jó helyeket, várom.
45 éves, sportos, igényes, férfias férfi vagyok.
Szept 11-től 15-ig szabadságon leszek, belföldön jönnék-mennék akár több helyre is, szeretek kirándulni, túrázni, wellnessezni, szaunázni.
Talán Pest-Dunakanyar-Mátra, de még nyitott a dolog.
Nyitott vagyok utitársra is, esetleg ha van egy szobád, ágyad éjszakára(fizetek érte), vagy csak találka valahol.
Szóval aki ráér, vagy tud javasolni jó helyeket, várom.
Rovinj szept 18-19-20?
Pártként ismerkednénk hölgy tag 50/163/90
Ffi 47/176/78. Keresünk párt,hölgyet , férfit
Pártként ismerkednénk hölgy tag 50/163/90
Ffi 47/176/78. Keresünk párt,hölgyet , férfit
A szlovák paradicsomba mennénk túrázni, 40+ pár akit szintén erdekel ilyen jellegű kikapcsolódás! Más jeellegű kaland vagy lesz, vagy nem! Ez úgyis akkor derül ki.
Mi a többes szám? A párod olyan mint a Columbo felesége. Sokat hallani róla, de még senki nem látta.
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 04. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 12:43
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Holnap (szombat)korán reggel megyek Budapestre Balatonfüredről. Van egy szabad hely.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Sziasztok,
Feleségemmel 09.12-19 között Albániában nyaralunk.
Feldobnánk 1-2 estét más párral, pasival.
Privát üzenetben keressetek!
K&B
Feleségemmel 09.12-19 között Albániában nyaralunk.
Feldobnánk 1-2 estét más párral, pasival.
Privát üzenetben keressetek!
K&B
Sziasztok. Szeptember 9-15 Makarska környéki naturista partokat látogatjuk meg. Párral találkoznánk…
Holnapra keresnék egy idősebb telt molett nagymellű hölgyet aki eljönne velem Selyére vagy Beremendre fürdeni
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Békéscsabáról Ausztriába megyek (Linz) jövő hét Hétfőn.
Nőt vagy párt elvinnék szívesen.
A többit privátban megbeszéljük
Nőt vagy párt elvinnék szívesen.
A többit privátban megbeszéljük
Omis környékén!? Ruskamen mellet nudisra?

gabonya

WickedWeasel
Caprice