Jövőhéten hosszú hétvége valaki befogadna egy két éjszakára,tokajban lakom
)) Irj űzit itt...

Szia Mindenki!
Hétfőn Mórról Bp-re,akit érdekel)...,vagy útközben szivesen meglátogatok Hölgyet,Párt
Hétfőn Mórról Bp-re,akit érdekel)...,vagy útközben szivesen meglátogatok Hölgyet,Párt
Sziasztok!
Szombat reggel Budapest-Miskolc,délután vissza Budapest,csak hölgy utitárs jöhet.
Szombat reggel Budapest-Miskolc,délután vissza Budapest,csak hölgy utitárs jöhet.
sziasztok péntek indulok Gyuláról Budapestre ki jönne velem
Sziasztok lányok asszonyok.
Holnap valaki Eger-Pest-Eger útvonalom, vagy csak oda, vagy csak vissza, útközben is felvehetlek.
Akár csak néznélek is.
Hali
Holnap valaki Eger-Pest-Eger útvonalom, vagy csak oda, vagy csak vissza, útközben is felvehetlek.
Akár csak néznélek is.
Hali
minden szerdán megyek tatabányáról pestre. indulás reggel 6 körül. ápolt,igényes lányt szívesen elviszek egy kis kedvességért cserébe. ápoltság,diszkréció.
valoszinuleg penteken autozom Nemetorszagbol Budapestre. szoval szivesen vennem egy bevallalos lany,vagy holgy tarsasagat Mosonmagyarovar-Gyor-Tatabanya-Budapest utvonalon... kis kitero belefer

Jövő héten Prágába megyek. Hölgyet elviszek.
Drága édicica! Biz' mondom, ha arra laknék, minden vasárnap segítenék neked! De így , sajna a távolság akadályt görget utamba. Pussz! János
(Ez egy válasz édicica üzenetére (2010. 03. 02. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegedre nem jössz cica??
(Ez egy válasz édicica üzenetére (2010. 03. 02. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ennyi segítőkész pasi,nem kell!!!!
Vasárnaponként árúért megyek,debi-nyíregy -debi vonalon,ha segítesz pakolni,meghálálom!!!!!!
SZIA
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
msn-eva1591@windowslive.com
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
Egy kis kiransulashoz keresek partnert! Munkambol addodan csehorszagba jarok minden Nap, reggel 9 korul indulok es este 20 ora korul erkezek vissza! Kedves csinos holgyet keresek akinek lenne kedve egyett autokazni!
energie125@freemail.hu
energie125@freemail.hu
SZIA
sziasztok Szegedre jön e valaki ma délelőtti indulással
Egy kedves lányt keresek egy tökéletes wellness hétvégéhez! Én 35, sportos, barna, kék.

Sziasztok ma este indulok Szegedre jön e valaki velem
Mirinda!Köszönöm a segítséget.Én úgy tudtam,hogy az embernek az etnikumára mondják.hogy fehér.Lehet neked kellene barátkozni a google-el?

Sziasztok!
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu