Sziasztok!
Holnap?! Szekszárd-Debrecen utvonalon valaki.
Holnap?! Szekszárd-Debrecen utvonalon valaki.
vasárnap délután kora este siófok budapest utvonalra keresek csinos 30 és 40 közötti hölgyet. Szerdán vagy csütörtökön jönnék visszafelé. Belső űzit várok.
Pécs-Budapest útvonalon holnap reggel elvinnék lányt illetve párt,
Sziasztok! Augusztus 21-én szombaton, Győr- Debrecen, vonalon járok, vasárnap hajnalban jövök vissza Győr fele. Egy csinos vékony max. 30 éves csaj, ha szeretne csatlakozhatna. Én 29 éves vagyok, a többit az adatlapomon látjátok.
08.24-én, kedden reggel megyek Pécsről Bp-re, délután vissza. Hölgy jelentkezését várom, kortól függetlenül. Útközben megállhatunk egy kis kölcsönös orális kényeztetésre.
Magyarországi és/vagy külföldi utazáshoz keresek hölgypartnert, max. 30 éves korig. Én 34, 177, 70 normális vagyok, az utazást fizetem.
Szeptember 4-én reggel mennék Kecskemétről Dunaújvárosba, majd délután vissza. Útközben megállhatunk "pihenni" ha akarod. Valaki vigyen el! Naaa, légyszii!

Egyáltalán volt már itt valaki akinek összejött innen valami ? Szerintem teljesen felesleges topik ! Vagy nem ?
T.Örsröl felhozott egy srác akivel itt beszéltem le.
De kb a 20 ik volt aki végül nem kamuzot.
Általában csak képeket gyüjtenek itt a pasik. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 02. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 02. csütörtök 22:28
Általában csak képeket gyüjtenek itt a pasik. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 02. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)

Egyáltalán volt már itt valaki akinek összejött innen valami ? Szerintem teljesen felesleges topik ! Vagy nem ?
hetfőn megyek szigetvár - kaposvár - siófok - budapest útvonalon, van jelentkező? reggel oda, este vissza. priviben légyszi... csajok??
Sziasztok!Keresem hölgy személyében utitársam (kocsival megyek) 2010.09.08-án békéscsabárol kecskemétre.
Aki lenne utitársam vagy érdekli hogy nézek ki irjon privit vagy vpeter2@hotmail.com!25éves szőke srác
Aki lenne utitársam vagy érdekli hogy nézek ki irjon privit vagy vpeter2@hotmail.com!25éves szőke srác
aki szolnokon átutazóban van az lesz dumáljuk le és fussunk össze csak Hölgyek! (esetleg párok)
Kész csoda, hogy sikerült összehozni. Bezzeg a Győr-Bp útvonalra még nem jelentkezett egy hölgy sem.
És volt is valami, vagy csak szimpla utazás, ha szabad tudni? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 03. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 03. péntek 08:52
És volt is valami, vagy csak szimpla utazás, ha szabad tudni? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 03. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (419838)

T.Örsröl felhozott egy srác akivel itt beszéltem le.
Általában csak képeket gyüjtenek itt a pasik.
Általában csak képeket gyüjtenek itt a pasik.
Én egy 27 éves, 182 cm magas, 90 kg, sportos srác vagyok! Szemem és hajam színe is barna.
A munkámból adódó utazásokhoz keresek lányt, akivel kellemesebbé tehetném azokat! wink
E-mail: hungarian.transporter@gmail.com.
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com.
J.S.
A munkámból adódó utazásokhoz keresek lányt, akivel kellemesebbé tehetném azokat! wink
E-mail: hungarian.transporter@gmail.com.
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com.
J.S.
Sziasztok!
Minden nap 18:00-06:00 A Stoke-on-trent (Derbyshire) és Tunbridge (Essex) utvonalon jarok egy kétágyas kamionnal. Ha akad jelentkezö én állok elébe
Üdv
Minden nap 18:00-06:00 A Stoke-on-trent (Derbyshire) és Tunbridge (Essex) utvonalon jarok egy kétágyas kamionnal. Ha akad jelentkezö én állok elébe

Üdv
igazából én nem utazok sehová, de szívesen meglátogatok egy szexéhes hölgyet mondjuk Budapesten :p
Igazábol mi nem földi utazásra gondoltunk ,ha nem az érzékek birodalmába szeretnénk utazni és ehez keresünk diszkrét,ápolt,kellemes méretü,férfit aki velünk utazna a hölgyeben...képek pepesto néven láthatsz
Szimpátia esetén egyy kis kölcsönös orális kedveskedésre hajlandó hölgy utitársat keresek 2010.09.20-n Kazincbarcika - Miskolc - Debrecen - Nagyvárad - Kolozsvár - Marosvásárhely útvonalra (végig vagy részben) és/vagy másnap visszafele. A kocsit és a benzint természetesen én biztosítom.
Az érdeklődéseket a cunnilinguer@gmail.com címre várok. 30 éves normális férfi.
Pontosítás: Szimpátia esetén egyy kis kölcsönös orális kedveskedésre hajlandó hölgy utitársat keresek 2010.09.19-n Kazincbarcika - Miskolc - Debrecen - Nagyvárad - Kolozsvár - Marosvásárhely vagy Barcika-Miskolc-Nyiregyháza-Zilah-Kolozsvár-Marosvásárhely útvonalra - az alternatív útvonal a jelentkezőtől is függ (végig vagy részben) és/vagy másnap visszafele. A kocsit és a benzint természetesen én biztosítom.
Az érdeklődéseket a cunnilinguer@gmail.com címre várok. 30 éves normális férfi. (Ez egy válasz cunnilinguer üzenetére (2010. 09. 11. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 11. szombat 19:57
Az érdeklődéseket a cunnilinguer@gmail.com címre várok. 30 éves normális férfi. (Ez egy válasz cunnilinguer üzenetére (2010. 09. 11. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Szimpátia esetén egyy kis kölcsönös orális kedveskedésre hajlandó hölgy utitársat keresek 2010.09.20-n Kazincbarcika - Miskolc - Debrecen - Nagyvárad - Kolozsvár - Marosvásárhely útvonalra (végig vagy részben) és/vagy másnap visszafele. A kocsit és a benzint természetesen én biztosítom.
09.17.-re (péntek) keresek odaadó hölgy útitársat Székesfehérvár-Dunaföldvár-Kecskemét-Szarvas-Gyula útvonalra, esti indulással. Szimpátia esetén kölcsönös orális kényeztetés, vagy akár több is! Vasárnap délután visszafele.
Én 30-as, magas, barna hajú és szemű, sportos srác vagyok. Üzit csak privátban!
Én 30-as, magas, barna hajú és szemű, sportos srác vagyok. Üzit csak privátban!