Sziasztok ! Októberi Egyiptomi nyaralásra meghívnék belevaló lányt vagy bi lány-párt !!! Bulizzunk egy jót !!!
Priviben jelentkezzetek ! J.
Priviben jelentkezzetek ! J.
Sziasztok ! Naponta járok Bécsbe, Sopron - Bécs vagy Csorna-Óvár- Bécs útvonalon , ha valaki csatlakozna írjon !!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Kár hogy nem szerdán mennétek kocsikázni (holnap), mert éppen arra lesz dolgom !
Ha mégis , írjatok !!!
Ha mégis , írjatok !!!
Helló Mindenkinek!Ausztriában is lakó és dolgozó 50éves sportos férfi keres,csinos és diszkrét Hölgyet,tartós szexpartnernek(csak a hétvégén!)Győr-Sopron megyeiek előnyben!Esetleg nyitott házaspárhoz csatlakoznék,akik komolyan is gondolják(nem csak hirdetnek?!)és NEM féltékenyek!!!CSAK szex tabuk nélkül,újraházasodni nem az esetem!Sok a hirdető,de kevés az esély,fantázia van,de megtenni azt már nem lehet hisz "tabu"?Sok kellemes órát mindenkinek!!SirKán

Aug 6 Hétfő estére keresünk 19:00-23:00 között BP-Siófok vonalon a 7-es út mellett bárhol. Nagyfarkú (20/5+) aktív/uni bi vagy (23/6+) hetero srácot. 27 éves fiú lány pár vagyunk. Holnap indulunk Siófokra.
Az idő rövidsége miatt kérlek fényképes levelet küldj telefonszámmal és bővebb bemutatkozással illetve hogy merre vagy megtalálható. este 7-8 körüli találkával még van helyünk a 11. kerben késöbb nálad szabadban vagy autóban!
Fényképes telefonszámos leveleket várunk az alexxxandra84@gmail.com -mailra. Arc és farok kép kötelező.
Az idő rövidsége miatt kérlek fényképes levelet küldj telefonszámmal és bővebb bemutatkozással illetve hogy merre vagy megtalálható. este 7-8 körüli találkával még van helyünk a 11. kerben késöbb nálad szabadban vagy autóban!
Fényképes telefonszámos leveleket várunk az alexxxandra84@gmail.com -mailra. Arc és farok kép kötelező.
Augusztus 6-ra Budapest- Dunaujváros és vissza útvonalon keresek hölgyet vagy párt. Indulás 8-9 óra körül üzeneteket: sziszka59@windowslive.com vagy itt is várom.
Szia! Szeptember 11-re keresek hölgy útitársat Dunavecse - Székesfehérvár - Dunavecse útvonalra... Délelőtti indulással, akár egész napos programra.
kukucs69@hotmail.com
kukucs69@hotmail.com
Vasárnap este 6 tól indulok Szombathelyről Székesfehérvárra, aki arra tart vagy van kedved, irjon nyugodtan!
Szolnokon keresek olyan lányt, aki szeretne kocsikázni!!!
kukkolnék párokat , lányokat budapesten. 190/80 és 20/5
minden jóban benne vagyok, de hetero vagyok
minden jóban benne vagyok, de hetero vagyok
Szerdán a Fajsz- Kalocsa-Dpataj-Budapest útra keresek masztizni mutogatni szerető utitársat! Reggeli órákban indulok, este jövök hazafelé.Lányok hölgyek üzenetét várom! Jó idő esetén a Lupa tóra is elmennék...
Végülis jogos a kèrdés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 29. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 29. vasárnap 21:22

Törölt felhasználó (852486)

Akkor ki vezeti a mi kocsinkat???

Akkor ki vezeti a mi kocsinkat???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 29. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 29. vasárnap 18:45

Törölt felhasználó (846359)

És ha ti szállnátok hozzám?

És ha ti szállnátok hozzám?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 25. szerda 17:29

Törölt felhasználó (852486)

Budapest-Székesfehérvár útvonalon beszállhatna hozzánk egy szexi fiatal srác.

Budapest-Székesfehérvár útvonalon beszállhatna hozzánk egy szexi fiatal srác.

Sziasztok! Augusztus 3.-án megyek Salzburgból, magyarországra, ehez keresek utitársat, nőt, vagy párt, akiket nagyon szívesen elvinném,.
Ma délben Sárvár - Zalaegerszeg útvonalon keresek útitársat.
Sziasztok hölgyek!
07.18-án Tata-Vác oda-vissza útra eljönne velem valaki?
Esetleg útközben,vagy Vácott?
07.18-án Tata-Vác oda-vissza útra eljönne velem valaki?
Esetleg útközben,vagy Vácott?
Minden nap reggel Nyíregy-Debrecen majd délután vissza..
HA bevállalós NŐ vagy és nincs kedved vonatozni/buszozni dobj egy mailt
HA bevállalós NŐ vagy és nincs kedved vonatozni/buszozni dobj egy mailt

Sziasztok!
Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban! Az utazást én fizetem, all inclusive!
Semleges helyen történő találkozás után és kölcsönös szimpátia esetén, időpontot egyeztetünk az útra.
Olyan nagymellű csajt keresek, aki szívesen eltöltene 10 napot egy 28 éves pasival Görögországban! Az utazást én fizetem, all inclusive!
Semleges helyen történő találkozás után és kölcsönös szimpátia esetén, időpontot egyeztetünk az útra.