Lányok egy kis motorozás Szabolcs megyében és környékén?

Budapest-Dunai szakaszon, hölgy ??
pásztó nyiregyháza holnap reggel vissza délután nőt párt
Nagyatád - Csurgó útvonalon keresek akár hosszabb távra is Lányt. Miért buszoznál, ha mehetünk együtt is?! :p
Sziasztok hölgy vagy pár egy kis huncutkodásra Győr vagy környékén
Sziasztok ! Naponta járok Bécsbe, Sopron - Bécs vagy Csorna-Óvár- Bécs útvonalon , ha valaki csatlakozna írjon !!!
Lányokat, lány párokat várok !!!!!
Szia! Szeptember 11-re keresek hölgy útitársat Dunavecse - Székesfehérvár - Dunavecse útvonalra... Délelőtti indulással, akár egész napos programra.
Az új email címem: kukucs69@yahoo.com, a hotmail címre ne írjatok, nem tudom megnézni!!!
Állandó partnert is keresek hosszútávra, Dunaújváros környékén.
Az új email címem: kukucs69@yahoo.com, a hotmail címre ne írjatok, nem tudom megnézni!!!
Állandó partnert is keresek hosszútávra, Dunaújváros környékén.
Kedden a Fajsz- Kalocsa-Dpataj-Budapest útra keresek masztizni mutogatni szerető utitársat! Reggeli órákban indulok, este jövök hazafelé.Lányok hölgyek üzenetét várom! Jó idő esetén a Lupa tóra is elmegyek...
Sziasztok!
Hétvégi kikapcsolodáshoz ,utazáshoz , szaunázáshoz, wellnesshez , strandoláshoz , keresem partnerem Zala - Vas -Somogy megyei Hölgy személyében!
Hétvégi kikapcsolodáshoz ,utazáshoz , szaunázáshoz, wellnesshez , strandoláshoz , keresem partnerem Zala - Vas -Somogy megyei Hölgy személyében!
Hölgyek, párok! Autós szex ma?
olyan pasikat keresek akik megeröszakolnának (tudok félre esö helyet)
Sziasztok! Budapst - Pozsony - Prága - Cottbus útvonalra keresek hölgyet , párt üzenetet postafiókra várom.
Debrecen-Nyíregyház ma 14:00 óra hölgy útitársat 18-99 évesig
Prágából Budapestre, érdekel valakit?
Augusztus második felében indulok Horvátországba és keresek egy belevaló hölgyet utitársnak! A költségeket én állom! Privin írj!
Sziasztok, szombat hajnalban indulok Budapest-Becs-Linz-Nurnbeg-Frankfurt-Koln utvonalon Belgiumba. Nem szeretek egyedul vezetni. 45 eves, jokepu pasi varja nok - kizarolag nok - tarsasagat!
08.09-ÉN Békéscsaba Budapest utvonalat jarom várom azok jelentkezését akik lennének utitarsaim (holgyek vagy párok személyében!) Én 27 éves srác vagyok!
Sziasztok ! Októberi Egyiptomi nyaralásra meghívnék belevaló lányt vagy bi lány-párt !!! Bulizzunk egy jót !!!
Priviben jelentkezzetek ! J.
Priviben jelentkezzetek ! J.
Sziasztok ! Naponta járok Bécsbe, Sopron - Bécs vagy Csorna-Óvár- Bécs útvonalon , ha valaki csatlakozna írjon !!!
Kár hogy nem szerdán mennétek kocsikázni (holnap), mert éppen arra lesz dolgom !
Ha mégis , írjatok !!!
Ha mégis , írjatok !!!