Nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!
Én tudok hozzátok csatlakozni.Hol lenne nektek jó?
Szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Ma estére szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Sziasztok! Holnap ( 18 . án ) indulok Budapestről Bécsbe a délelőtti órákban. Ha van olyan lány / pár akit elvihetek egy darabon keressen privátba.
kamionos srácot keresek 4- es 31 es ut környéke
közös élvezetekre
közös élvezetekre
Sziasztok! 33 éves srác vagyok. Kőkemény farkamra keresnék hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék
Holnap de. Szeged, Bp.,Győr?Nő vagy pár.

Üdv!Ma du. öt körül indulok Fehérvárra éjfél után pedig vissza Pestre.Lány-nő illetve pár társaságát örömmel venném. 06 30 580 65 19
sziasztok! December 14.-én megyek Salzburg környékéről magyarországra, valaki?
LÁNYOK Barinők max.2
fiatal csinos vékony... 3 nap wellnes hétvége velem egy 5 * szállodába mindent én álok ha van kedved csatlakozni részletek : pit001@vipmail.hu

Sziasztok!November 30.án Salzburból megyek magyarországra, és vasárnap vissza , valaki utitársnak?
sziasztok 11.28-án valaki megy pestre ?utitárs lennék bi pasi vagyok

Sziasztok! Csütörtök reggel megyek BP-ről Zalaegerszegre, délután pedig vissza. Hölgy vagy pár csatlakozhat hozzam... Leveleket várok.
holnap szegedre szeretnénk menni egy párhoz heves megyéböl lenne olyan fiu aki elvinne minket? cserébe beszálhatna 5 nek 2 párhoz levelek belső üziben.
Szia baby.. Én tiszavasváriban lakok
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 14:59

Törölt felhasználó (445722)

Hétvégékre keresek SZABOLCSBÓL olyan elhanyagolt 30 on felüli férfit aki szeret kirándulni,beszélgetni. kocsival rendelkezik .és szereti a szexet is.Tiszalöki,molett nö vagyok ,középkoru.
most indulok Tapolca Sümeg Sárvár Répcelak és vissza bárkit felvennék irjatok hivjatok 06205540437
SZioka kimegy mostanába Budapestről Miskolcra 06 20 573 89 74 .ezen elér.kőszi ha hivsz
bérelj pasit. kirándulásra és minden jora
párok szolo hőlgyek...nincs autod?? én megoldom... bárhonnét bárhová... fizetség?? te magad..
belsőlevelet várok