Szia! Én szívesen!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 29. hétfő 06:10
Törölt felhasználó (879341)

Szia!
Napközben Budapesten a kocsimba játszadozom a cerkámmal !
Kíváncsi csajok kukkolhatnak , vagy esetleg csatlakozhatnak !
Leveleket a
figura751@freemail.hu -ra várom.
Napközben Budapesten a kocsimba játszadozom a cerkámmal !
Kíváncsi csajok kukkolhatnak , vagy esetleg csatlakozhatnak !
Leveleket a
figura751@freemail.hu -ra várom.
hello lanyok,nök. 29en indulok becsböl szegedre, ha van kedvetek velem jönni jelentkezetek skypon camsex853
Sziasztok .Átlagos külsejű 180-cm barnahajú kék szemű nagy étvágyal és órákig tartó tehetséggel és 20-cm vel rendelkező hapsi vagyok.Keresek hölgyet párt 20-55 évesig.Imádom a szex minden fajtáját Teljesen diszkréten,akár heti rendszerességel de ahogy neked megfelel.Ausztriában dolgozom Andau-Gols-Eisenstat utvonalon autózok minden munkanap,de ha kell Sopron-Fertőd sem akadály csak szeresd a szexet.NEM FOGOD MEGBÁNNI !

mai napon kocsikáznánk párommal,győr környékén.fuvart le dolgozná 30 2801430
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok !! Mai nap keresek csajt Budapesten kocsikázásra !!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Szombaton lány Vas-megyéből Pestre akar csatlakozni? Írj, csak utitárs
Sziasztok !! Ma délutánra keresek csajt Budapesten kocsikázásra !!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
ma valaki esetleg a kiskunlacháza-debrecen vonalon nem akar szexelni vagy csak szopni?
Szeged-Békéscsaba vonalon valaki szokott utazni?

Június 24.én délelőtt Budapestről indulunk autóval Keszthelyre. A déli parton megyünk nem autópályán. Lányt vagy lányokat szívesen elviszünk. 28éves srácok vagyunk. 2 hely még van. írj belső üzenetet vagy mailt zolifiu85@gmail.
Sziasztok !! Ma délutánra keresek csajt Budapesten kocsikázásra !!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Sziasztok Budapesti csajok !!
Ha van kedved megnézni ahogy egy valóban nagyméretű srác a kocsiban játszadozik a cerkájával vagy esetleg csatlakoznál. Akkor a leveledet a figura751@freemail.hu -ra várom. Helyszín aréna , fogarasi , árkád környéke
Üdv:
Ha van kedved megnézni ahogy egy valóban nagyméretű srác a kocsiban játszadozik a cerkájával vagy esetleg csatlakoznál. Akkor a leveledet a figura751@freemail.hu -ra várom. Helyszín aréna , fogarasi , árkád környéke
Üdv:
Sziasztok .Átlagos külsejű 180-cm barnahajú kék szemű nagy étvágyal és órákig tartó tehetséggel és 20-cm vel rendelkező hapsi vagyok.Keresek hölgyet párt 20-55 évesig.Imádom a szex minden fajtáját
Teljesen diszkréten,akár heti rendszerességel de ahogy neked megfelel.Ausztriában dolgozom Andau-Gols-Eisenstat utvonalon autózok minden munkanap,de ha kell Sopron-Fertőd sem akadály csak szeresd a szexet.NEM FOGOD MEGBÁNNI !

Sziasztok
Münchenböl van valaki?
Münchenböl van valaki?
Sziasztok! Holnap reggel megyek Kecskeméten keresztül Békéscsaba felé. Hölgy vagy pár jelentkezését várom. Délután visszafelé ugyan azon az útvonalon jövök.
Fotózáshoz keresek szexi bevállalós amatőr lányt, hölgyet. Részletek privátban vagy mailben pd8501@gmail.com
Sziasztok! Budapest Hatvan Füzesabony vasúti vonalra keresek valakit! Aki szereti az izgalmakat!
Ausztriaban dolgozó 39 éves férfi vagyok nagy étvággyal 20-cm tehetséggel.Andau-Gols-Eisenstadt utvonalon haladok reggel és este.Ha felkeltettem érdeklödésedet kérlek jelendkez.