Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Hétfőn megyek Budapest - Tatabánya - Győr (oda vissza) útvonalon, hölgyeket "ingyen" elvinnék

19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Hétfőnként Budapest Szolnok között oda vissza közlekedem lányok társaságát szívesen venném
Sziasztok!
Partneremmel rendszeresen szoktunk debrecen-nyiregyháza vonalon rosszalkodni a kocsiban. Olyan kedves, ápolt, inteligens társaságot keresünk, aki szívesen meglesne minket, szimpátia esetén be is szállhatsz a hölgy engedélye szerint. Jelentkezni e-mailben, lehetőleg fényképpel, pár soros bemutatkozással lehet. Pozitív elbírálás esetén pontos helyet és időpontot eláruljuk. Ma is megyünk, ha elég gyors vagy, jöhetsz!
Partneremmel rendszeresen szoktunk debrecen-nyiregyháza vonalon rosszalkodni a kocsiban. Olyan kedves, ápolt, inteligens társaságot keresünk, aki szívesen meglesne minket, szimpátia esetén be is szállhatsz a hölgy engedélye szerint. Jelentkezni e-mailben, lehetőleg fényképpel, pár soros bemutatkozással lehet. Pozitív elbírálás esetén pontos helyet és időpontot eláruljuk. Ma is megyünk, ha elég gyors vagy, jöhetsz!
Ma délutánra értendő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 12. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 12. csütörtök 11:00
Törölt felhasználó (854317)

Balatonfüred-Veszprém -Győr útvonalon útitárs jöhet.

Balatonfüred-Veszprém -Győr útvonalon útitárs jöhet.

19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Június 16-án Budapestről megyek Tatabányára az M1-esen. Hölgyeket szívesen elviszek magammal

Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Ma napközben ráérő hölgy Békéscsaba környékén?
12-én csütörtökön utazok Dunakiliti-Nyiregy lányok asszonykák párok van hely bőven minden jóra

Sziasztok!
Este későn 23:00 után megyek fel Siófok/Tamási-környékéről Bpre! Ha van kedve velem tartani egy hölgynek szívesen elvinném!
Este későn 23:00 után megyek fel Siófok/Tamási-környékéről Bpre! Ha van kedve velem tartani egy hölgynek szívesen elvinném!
Győr-Debrecen vonalon a héten oda vissza hölgyet szívesen vinnék útitársnak, ha lenne jelentkező. Ha érdekel priviben beszéljünk
Délután a 4-es út mentén Pestig motoron hátsó ülés kiadó egy kis benzinköltségért. Sisakot tudok biztosítani, ha kell.
Hali!Ma késö délután indulok zalábol -zeg-vasvár-sárvár-sopron irányába csatlakozhatna hozzám hölgy vagy pár!!!
Sziasztok!
Kedd reggel megyek Kecskemét, Szentes, Békéscsaba felé, majd szerda késő délután vissza.
Szívesen elviszek hölgyet, párt.

Szívesen elviszek hölgyet, párt.

Péntek este indulok németből hazafelé Ausztrián át. Útitársat keresek csajszi vagy pár!
Péntek 06,06) délután 15-16-17 óra környékén Pestről Győr fele van helyem vagány nőnek.
06,06-án az esti órákban utazom Budapeströl Nyíregyháza felé. Bevállalós lányt,párt szívesen elviszek. Kitérö szintén megoldható.Válaszokat priviben várok.