Reggel indulok Székesfehérvárról Békéscsabára és onnan 1 óra múlva vissza. Hölgyek? Párok?
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Sziasztok !
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
Ma délelőtt megyek BP-ről a Balatonhoz (déli part). Van hölgy, aki velem tart? Este jövök vissza.
19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Üdv. Pénteken valaki Pécsről Pestre? Vagy délután vissza? DE jó a 67-es út is a Balaton irányába... privibe írj.
Sziasztok! Bp-Paks vonalon valaki? Esetleg délután visszafelé?
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Hétfőn megyek Budapest - Tatabánya - Győr (oda vissza) útvonalon, hölgyeket "ingyen" elvinnék

Hétfőnként Budapest Szolnok között oda vissza közlekedem lányok társaságát szívesen venném
Sziasztok!
Partneremmel rendszeresen szoktunk debrecen-nyiregyháza vonalon rosszalkodni a kocsiban. Olyan kedves, ápolt, inteligens társaságot keresünk, aki szívesen meglesne minket, szimpátia esetén be is szállhatsz a hölgy engedélye szerint. Jelentkezni e-mailben, lehetőleg fényképpel, pár soros bemutatkozással lehet. Pozitív elbírálás esetén pontos helyet és időpontot eláruljuk. Ma is megyünk, ha elég gyors vagy, jöhetsz!
Partneremmel rendszeresen szoktunk debrecen-nyiregyháza vonalon rosszalkodni a kocsiban. Olyan kedves, ápolt, inteligens társaságot keresünk, aki szívesen meglesne minket, szimpátia esetén be is szállhatsz a hölgy engedélye szerint. Jelentkezni e-mailben, lehetőleg fényképpel, pár soros bemutatkozással lehet. Pozitív elbírálás esetén pontos helyet és időpontot eláruljuk. Ma is megyünk, ha elég gyors vagy, jöhetsz!
Ma délutánra értendő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 12. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 12. csütörtök 11:00
Törölt felhasználó (854317)

Balatonfüred-Veszprém -Győr útvonalon útitárs jöhet.

Balatonfüred-Veszprém -Győr útvonalon útitárs jöhet.

Június 16-án Budapestről megyek Tatabányára az M1-esen. Hölgyeket szívesen elviszek magammal

Ma napközben ráérő hölgy Békéscsaba környékén?