Ma napközben ráérő hölgy Békéscsaba környékén?
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Június 16-án Budapestről megyek Tatabányára az M1-esen. Hölgyeket szívesen elviszek magammal
19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Balatonfüred-Veszprém -Győr útvonalon útitárs jöhet.
Ma délutánra értendő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 12. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 12. csütörtök 11:00
Törölt felhasználó (854317)
Balatonfüred-Veszprém -Győr útvonalon útitárs jöhet.
Sziasztok!
Partneremmel rendszeresen szoktunk debrecen-nyiregyháza vonalon rosszalkodni a kocsiban. Olyan kedves, ápolt, inteligens társaságot keresünk, aki szívesen meglesne minket, szimpátia esetén be is szállhatsz a hölgy engedélye szerint. Jelentkezni e-mailben, lehetőleg fényképpel, pár soros bemutatkozással lehet. Pozitív elbírálás esetén pontos helyet és időpontot eláruljuk. Ma is megyünk, ha elég gyors vagy, jöhetsz!
Partneremmel rendszeresen szoktunk debrecen-nyiregyháza vonalon rosszalkodni a kocsiban. Olyan kedves, ápolt, inteligens társaságot keresünk, aki szívesen meglesne minket, szimpátia esetén be is szállhatsz a hölgy engedélye szerint. Jelentkezni e-mailben, lehetőleg fényképpel, pár soros bemutatkozással lehet. Pozitív elbírálás esetén pontos helyet és időpontot eláruljuk. Ma is megyünk, ha elég gyors vagy, jöhetsz!
Hétfőnként Budapest Szolnok között oda vissza közlekedem lányok társaságát szívesen venném
19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Hétfőn megyek Budapest - Tatabánya - Győr (oda vissza) útvonalon, hölgyeket "ingyen" elvinnék
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Sziasztok! Bp-Paks vonalon valaki? Esetleg délután visszafelé?
Üdv. Pénteken valaki Pécsről Pestre? Vagy délután vissza? DE jó a 67-es út is a Balaton irányába... privibe írj.
Ma délelőtt megyek BP-ről a Balatonhoz (déli part). Van hölgy, aki velem tart? Este jövök vissza.
Sziasztok !
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
Reggel indulok Székesfehérvárról Békéscsabára és onnan 1 óra múlva vissza. Hölgyek? Párok?

gabonya

Apityu
Anita