Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Sziasztok! Ma 9-kor indulok BP- ről Balaton déli partra. Valaki útközben?
Győrben Sziasztok Holnap napközben keresek partnert hölgy személyében vagy esetleg párt. A párosban kezdő vagyok. ápolt ,intelligens , jó egzisztenciával rendelkezem Köszi
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Luxus vitorlásommal szívesen vinnék fiatal lányt-párt, baráti társaságot a Balcsin nudizini stb. Ha valakit érdekel, írjon priviben... Viktor
Juni. 28.-án hajnalban indulok Budapestre Szombathely-Sárvár-Szfehérváron át !!! Valaki aki csatlakozna? privibe írjon!
Reggel indulok Székesfehérvárról Békéscsabára és onnan 1 óra múlva vissza. Hölgyek? Párok?
Sziasztok !
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
egy Nő vagy LÁnyt keresnék aki elkísérne SWINGER Buliba SZOMBAT ESTE! útiköltséget állom!!
Győr-pest útvonalon keresnék!!!!!
Ma délelőtt megyek BP-ről a Balatonhoz (déli part). Van hölgy, aki velem tart? Este jövök vissza.
19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Üdv. Pénteken valaki Pécsről Pestre? Vagy délután vissza? DE jó a 67-es út is a Balaton irányába... privibe írj.
Sziasztok! Bp-Paks vonalon valaki? Esetleg délután visszafelé?
19-én Békéscsaba-Kecskemét-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék. Reggel 7 körüli indulással, délután vissza.
Hétfőn megyek Budapest - Tatabánya - Győr (oda vissza) útvonalon, hölgyeket "ingyen" elvinnék

Hétfőnként Budapest Szolnok között oda vissza közlekedem lányok társaságát szívesen venném