Sziasztok.holnap reggel 5 kor indulok tatárol szeged irányába..majd vagy aznap vagy hétfő délelőtt vissza.
HÖLGYEK!.
HÖLGYEK!.
Szombat délelőtt megyek autóval Győr-Budapest között. Ki az aki utazna?
Nyiregy-Kisvárda ma 22 utan ingyen fuvar valaki?
Ma este Pécs Budapest útvonalon szívesen elvinnék hölgyet vagy párt.
Sziasztok! Ma 8-kor indulok BP-ről Balaton északi partra, délután vissza. Hölgy, aki elkísérne, vagy akinél útközben megállhatok?
Brno-bubapest holnap

Kedden vas megyéből megyek bécsbe. Jelentkező?
Nyiregy -kisvarda jovohet 22 ora utan valaki
Hölgyek kit baszhatok rendszeresen közületek..?
sziasztok, szerdán, 2015. április 15-én indulunk Lengyelországból, Németországon keresztül Svájcba és 18-án vissza. Lányokat vagy egy párt szívesen elvinnénk.
Júniusi 2 hetes Egyiptomi nyaraláshoz és Augusztusi Törökorszigi nyaraláshoz keresek hölgyet vagy 2 hölgyet.
Mind két nyaralásnál állom az összes költséget. All Inklusive szállloda, ha kell útleveled megcsináltatom.
Kizárolag vékony normál testalkatú hölgyeket keresek 28 35 éves kor között.
Mind két nyaralásnál állom az összes költséget. All Inklusive szállloda, ha kell útleveled megcsináltatom.
Kizárolag vékony normál testalkatú hölgyeket keresek 28 35 éves kor között.
Holnap reggel Gyõrbõl Szegedre utazok, szivesen vinnék hölgyet!!!
Sziasztok! Április 15-én Pécsről Budapestre utazok. A kora reggeli órákban indulok. Hölgy társaságnak örülnék, aki szintén vágyik a kellemes társaságra....vagy többre

Sziasztok
Ma dél körül megyek kbarcika szeged útvonalon.
Hölgyeket szívesen elviszek ha akad ilyen vagy párt.
Kis kitérő belefér
Ma dél körül megyek kbarcika szeged útvonalon.
Hölgyeket szívesen elviszek ha akad ilyen vagy párt.
Kis kitérő belefér

Sziasztok, ma este kb fél kilenc körül indulok Budapestről - Miskolcra, egy Hölgy vagy pár csatlakozik hozzám...? Egy kis kitérő megoldható...ha nem Budapesten szállnátok be...írjatok üzenetben telefonszámot és hívlak...üdv
sziasztok szegedi vagyok utazni tudok diszkrét higénikus magas sportos pasi vagyok hölgyeket keresek vagy párokhoz is csatlakozok irj nekem kép imélre megy aki kér szép napot
Sziasztok!
Ápolt, idősebb (35-60 év közötti) nagyon aktív Bi pasival szívesen utaznék Pécsi indulás és érkezéssel. Én 34 éves passzív bi pasi vagyok, csak lány szerepben érzem jól magam, így ebbe a szerepbe bújva kényeztetnélek. Rövidebb külföldi út is érdekelne. Írj privin
Ápolt, idősebb (35-60 év közötti) nagyon aktív Bi pasival szívesen utaznék Pécsi indulás és érkezéssel. Én 34 éves passzív bi pasi vagyok, csak lány szerepben érzem jól magam, így ebbe a szerepbe bújva kényeztetnélek. Rövidebb külföldi út is érdekelne. Írj privin

Fél 9 kor indulok Pestről Kecskemétre majd onnan vissza. Hölgyet szívesen elviszek. Írj telefon számot hívlak
holnap kora délután bp győr ? este visszafelé? vki?
Ma 16 után Bp-Békéscsaba útvonalon valaki? (Pár vagyunk, csak hetero érdekes).