Augusztusi Horvátoszági nyaraláshoz csalakoznék.
Orálszex kedvelő lányokat keresek esti autós kiruccanásra!
ma este vki BP ről békéscsabára 2 óra múlva indulok !!! viszlek !
Sziasztok!Ma induló(15:30),Amszterdami buszon esetleg valaki(k)?Lány,pár személyében.

Holnap (csütörtökön) megyek Bp-Debrecen útvonalon reggel, kora délután Debrecen-Bp. Hölgyeket szívesen fuvarozok

pénteken 10én spatak-miskolc reggel oda délután haza,sexért
Sziasztok! Még mindig várok jelentkezőket privátban a keddi útra.
(Ez egy válasz Nős_pasi üzenetére (2015. 07. 01. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 01. szerda 11:12

Sziasztok! 07.07-én délután megyek BP-ről Debrecenbe, majd vissza. Hölgyet, párt szívesen viszek, vagy az útvonal mentén meglátogatnék.
sziasztok...m1 vonalán valaki? fiúk vagy lányok..?
Jövőhét kedden azaz 14-én megyek Eger-be. Keresek hölgyet vagy párt
jólszopó csajt vinnék holnap kaposvárról a balatonra. privátra irj. kösz
Ma csaj nògrádból heves mbe este 6 körül?
Vasárnap Debrecen -Budapest és éjszaka vissza megy vagy jön valaki ?
Vasárnap Tata-Budapest útvonalra valaki?
szexéhes nő szombaton kaposvár- balaton utvonalra? privátra irj kösz
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Sziasztok! Fantáziadús, nem rossz pasi közös utazásokhoz, kirándulásokhoz, strandoláshoz, egyebekhez keres intelligens, csinos lányt. Privit kérek, ha érdekel. Köszönöm!
ma délután megyek 4-5 felé BP ről Győrbe , majd este 10 után vissza valakit érdekel ?
Sziasztok! 07.07-én délután megyek BP-ről Debrecenbe, majd vissza. Hölgyet, párt szívesen viszek, vagy az útvonal mentén meglátogatnék.
Sziasztok! Holnap Bp-Pecs viszonylatban nem utazik valaki?
Sziasztok
Naponta ingázom Dabas és Budapest között. Útitársam lehetnél.
Naponta ingázom Dabas és Budapest között. Útitársam lehetnél.