Sziasztok! Szerdán reggel megyek BP-ről Szegedre, napközben ott leszek a környékn, délután vissza BP-re. Útközben vagy a környéken szívesen meglátogatnék hölgyet, párt, vagy utazhattok is velem. Jelentkezni privátban.
Sziasztok!
Holnap délután Budapesten, késő délután Pest -mezőkövesd útvonalon, Férjes asszonyt, singli hölgyet, párt keresnék, esetleg útitárs is lehet
)
Holnap délután Budapesten, késő délután Pest -mezőkövesd útvonalon, Férjes asszonyt, singli hölgyet, párt keresnék, esetleg útitárs is lehet

30. án megyek b.pestről Szegedre 5-ös út.
Apróbb módosításokban benne vagyok az útvonalat illetően.
Utitársat keresnék hölgy,hölgyek, párok jelentkezését várom.
Apróbb módosításokban benne vagyok az útvonalat illetően.
Utitársat keresnék hölgy,hölgyek, párok jelentkezését várom.
Sziasztok 10. én szombaton DL be megyünk Győrből párt keresünk aki velünk tartana
Szívesen ismerkednék hölgyekkel,párokkal vagy szopni szeretővel!
Sziasztok! Szeptember 30-án utazok Nagykanizsáról Sopronba... akit érdekel írjon
.

Szia ha kiszeretnél jutni Németbe de nincs rá kereted én minden héten közleked Kecskemét -Stuttgart közt adott utvonalon ha gondolod jelentkezz ,cserébe egy kis rosszalkodásért ,lányok asszonyok .ha érd küldj üzit 30 pasi .üdv Norbi
Szombat délelött:Veszprém-Siófok-Tamási útvonalra keresek.
Vasárnap indulok nyíregyházáról nürnbergbe ausztrián keresztül. Keresek lányt, hölgyet az útra, akivel rosszalkodnánk az út folyamán, 30 éves fiú vagyok.
Győr- Budapest útvonalon fuvart vállalok hölgy, esetleg pár részére,holnap 18:00-18:30- as győri indulással.A fizetséget rád bizom ,semmi sem kötelező(részletek privátban)

Sziasztok 10. én szombaton DL be megyünk Győrből párt keresünk aki velünk tartana
46 éves pasi vagyok. Teljesen átlag emberke. Egy 3 hetes mexikói tengerparti nyaraláshoz keresek belevaló csajszit. Mindent én fizetek. Utiköltség szálloda kaja stb.... Ha lehet akkor az athoszka69@gmail.com ra küldj egy rövid fényképes üzit. Köszi Athoszka
Ma debrecenből pestre valaki?
pénteken siófok-budapest útra kéne fuvar. csajszi vagy pár aki elvinne?
Sziasztok!
Csütörtökön ( szept. 22. ) Budapest - Pécs vonalon utazom.
Részletek privátban. Várható indulás délután.
Ultitársa(i)m keresem, hölgy, vagy pár személyében.
Minden megbeszélés kérdése, max egy kellemes tabumentes beszélgetés az úton.
(2000. hsz)
Csütörtökön ( szept. 22. ) Budapest - Pécs vonalon utazom.
Részletek privátban. Várható indulás délután.
Ultitársa(i)m keresem, hölgy, vagy pár személyében.
Minden megbeszélés kérdése, max egy kellemes tabumentes beszélgetés az úton.
(2000. hsz)
Veszprém-Sz.fehérvár-Bp útvonolra hölgy?
21 hétfő délután indulok Rajkàról-Győr-Budapest-Debrecen-Nyiregyházára
.Aki szeretne.....
.Aki szeretne.....

Győr- Budapest útvonalon fuvart vállalok hölgy,pár részére,ma délután fél6-6 körüli győri indulással.A fizetséget rád bizom

Sziasztok
Ha van itt valaki aki szivesen beszélgetni vagy akármi,várom leveleid.szép estét kívánok mindenkinek
Ha van itt valaki aki szivesen beszélgetni vagy akármi,várom leveleid.szép estét kívánok mindenkinek

Hétfőn Győrből Budapest Debrecen utvonalon közlekedem,hölgyekpárok előnyben,sötétitett egyterümben bármi lehetséges