Szokott valaki Nyh és Debrecen között mászkálni?
Eger ma ???? Bp-Eger ??????vagy vissza
Sziasztok ma reggel esetleg nemlenne kedve valakinek egy közös kalandhoz Bp-en? Én egy teljesen kezdö nagyon kiváncsi fiu vagyok smile ! Csak akinek helye van! Kor nemszámit!
Sziasztok! Hatvan, Gyöngyös, Sirok, Bükkszék, Eger, Budapest útvonalon keresek partnert. Ha lehet privátba írj! Köszönöm
Sziasztok.
Pénteken pécs-veszprém útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt, vagy szívesen csatlakozom az útvonalon valakihez. Ha valakinek érdekes lehet a dolog akkor kérem jelezzétek.
Pénteken pécs-veszprém útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt, vagy szívesen csatlakozom az útvonalon valakihez. Ha valakinek érdekes lehet a dolog akkor kérem jelezzétek.
Kedden Szkfv-Bp vonalon közlekedek.Hölgyet,párt felvennék.
Albertirsa Pusztavacs Örkény felé kanos bi autós??szopnék kocsiban!!
Holnap reggel 6-kor indulok Ausztriába Székesfehérvárrol,társat keresnék, a 81-es úton megyek.
Lesz egy tárgyalásom és azután vissza. Jelentkezzetek nyugodtan.
Lesz egy tárgyalásom és azután vissza. Jelentkezzetek nyugodtan.
Sziasztok.
Pénteken pécs-veszprém útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt esetleg. Ha valakinek érdekes lehet a dolog akkor kérem jelezzétek.
Pénteken pécs-veszprém útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt esetleg. Ha valakinek érdekes lehet a dolog akkor kérem jelezzétek.
A Glory költözés miatt bezárt!
Budapest-Eger útvonalon, ha szeretne velem utazni hetero hölgy/ek, lány/ok vagy pár, hogy egy kis erotikával szinesítsük az utat (a hétvégét), akkor szivesen lennék a sofőrjük és szexszuális játékszerük. Ha dolgod nincs is arrafelé és csak a kaland érdekel, arra is alkalmas hétvégi alternatívát tudok ajánlani. Hamarosan indulok és ki is vagyok eléggé éhezve most egy kis felelőtlen kalandozásra, ahoz, hogy biztosítsam a csatlakozni vágyókat a jó "hangulatról". Szóval, valaki(k) biztosan kiélvezhetik majd a hétvégén a kéjre éhes ösztöneimet....
Sziasztok, ma kora este indulok Németország irányába! Szívesen vinnék nő utast szimplán, hogy nem mejek egyedül!
Hello hölgyek,asszonyok,lányok
Holnap Pénteken esetleg szombaton ha leápolsz ,akkor elviszlek .
vagy akár menetközben....
Holnap Pénteken esetleg szombaton ha leápolsz ,akkor elviszlek .
vagy akár menetközben....

Elso iet irtam ki meg
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2017. 01. 18. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktak ilyen hirdetésre jelentkezni?
(Ez egy válasz jópasi24 üzenetére (2017. 01. 18. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ma 18 fele indulok. Tenyleg senki?
Na holnap senki??????
Sziasztok! Szerdán indulok Szegedről (18:30 fele) Debrecenbe, 47es Főúton, útközben kalandoznék
üzenetben jelentkezzetek.

Keszthely - Budapest vonalon valaki csatlakozna? Hölgy, Pár? Minden megoldás érdekel

Holnap Passau Linz Hegyeshalom Budapest Miskolc útvonalon szívesen venném lány vagy pár társaságát