Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#201   2017. 12. 20. szerda 09:22
X Törölt felhasználó (69371)
Próbáltam azt is. Más okból kifolyólag, de közben olvastam erről, még talán ajánlottam is akkoriban. De nem igazán volt változás.
Ízben viszont változik pozitív irányba, de arra a bőséges mézes tea is megoldás. Ilyen szempontból a fekete tea nem igazán jó választás. De ez már másik téma.
Nálunk sokszor van, hogy a párom csak szopik, teljesen végig. Általában ilyenkor is akkor lövök nagyot és sokat, amikor pont a szájában van, tehát pont nem látni belőle semmit, csak ő érzi, én utólag látom mi jön ki. De hiába próbálkozunk olyannal, hogy utolsó pillanatban kivétel, akkor sosem úgy sül el.

Lehetséges, hogy ez az én testi fogyatékosságom, vagy csak takarékos üzemmódban működöm. De az is lehet az oka, hogy maszturbálás közben a lövést visszafogom sokszor, mert olyankor nagyobb százalékban több az anyag és nagyobb a lövés. Vagy szimplán nem engedem el magam eléggé, mert tudatban ott van, hogy nem szabad össze-vissza lőni. Valószínűleg szabadban ezért megy jobban ez is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 19. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3233882)
2017. 12. 19. kedd 18:29
a hársfa teát próbáld ki több napon keresztűl
#200   2017. 12. 19. kedd 18:29
X Törölt felhasználó (3233882)
a hársfa teát próbáld ki több napon keresztűl
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 19. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 12. 19. kedd 12:15
Egyébként kipróbáltam különböző házi praktikákat, sok folyadék (víz) ivása, amit egyébként is sokat iszok, ásványi anyagok bevitele, fehérje bevitel, de nem különösebben vettem észre, hogy valamit is segített volna.
A legjobb módszer az elhúzott orgazmus eddig nekem. De akkor is csak maszturbálás közben produkálok komolyabb mennyiséget. Szex közben ritka, de akkor jó látvány, ahogy beterítem a párom.
#199   2017. 12. 19. kedd 12:15
Egyébként kipróbáltam különböző házi praktikákat, sok folyadék (víz) ivása, amit egyébként is sokat iszok, ásványi anyagok bevitele, fehérje bevitel, de nem különösebben vettem észre, hogy valamit is segített volna.
A legjobb módszer az elhúzott orgazmus eddig nekem. De akkor is csak maszturbálás közben produkálok komolyabb mennyiséget. Szex közben ritka, de akkor jó látvány, ahogy beterítem a párom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 19. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 12. 19. kedd 11:35
Neked mi a tapasztalatod az 1-2 hetes visszatartásban?
Munka és a vele járó utazások miatt előfordul, hogy több napig nincs tüzelés. Utána már látványosan sűrűbb az anyag.
A "húzásos" módszert én nem szeretem. Mert hiába mosom meg és teszem el, akár fél órával később is képes megindulni az előváladék. Nem szeretem, ha összekeni a nadrágot. Volt, hogy a párom azt hitte másik nőtől jövök. confused Mondjuk ő is olyan, hogy aktus és tisztálkodás után egy óra elteltével is törölgetnie kell magát odalent, annyira benne van még az izgalom. Nem az én nedvem folyik belőle, ritkán tüzelek oda.
Egyébként a módszer biztos, hogy jó. Csak számomra vannak ilyen mellékhatásai.
Én amit még észre vettem, hogy nálam az izgalmi foktól is függ. Egy új vagy ritkán használt póz, környezet csodákra képes.
Ám a legnagyobbakat akkor lövöm és a legtöbbet, ha maszturbálok. Nekem a szex mellett szükségem van erre. Úgy gondolom az embernek kell foglalkoznia magával is. Páromnak is ezt mondom mindig. Nem kell túlzásokba esni, de ez szükséges.
#198   2017. 12. 19. kedd 11:35
Neked mi a tapasztalatod az 1-2 hetes visszatartásban?
Munka és a vele járó utazások miatt előfordul, hogy több napig nincs tüzelés. Utána már látványosan sűrűbb az anyag.
A "húzásos" módszert én nem szeretem. Mert hiába mosom meg és teszem el, akár fél órával később is képes megindulni az előváladék. Nem szeretem, ha összekeni a nadrágot. Volt, hogy a párom azt hitte másik nőtől jövök. confused Mondjuk ő is olyan, hogy aktus és tisztálkodás után egy óra elteltével is törölgetnie kell magát odalent, annyira benne van még az izgalom. Nem az én nedvem folyik belőle, ritkán tüzelek oda.
Egyébként a módszer biztos, hogy jó. Csak számomra vannak ilyen mellékhatásai.
Én amit még észre vettem, hogy nálam az izgalmi foktól is függ. Egy új vagy ritkán használt póz, környezet csodákra képes.
Ám a legnagyobbakat akkor lövöm és a legtöbbet, ha maszturbálok. Nekem a szex mellett szükségem van erre. Úgy gondolom az embernek kell foglalkoznia magával is. Páromnak is ezt mondom mindig. Nem kell túlzásokba esni, de ez szükséges.
(Ez egy válasz Stevy2k üzenetére (2017. 12. 19. kedd 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 19. kedd 02:48
Egyet ertek, vagy en meg azt vettem eszre ha a nap folyaman mondjuk a parom tobbszor fel allitja simogatja, akar veri is kicsit. Ezt napi 4-5x megcsinalja majd este lesz szex akkor altalaban nekem tobb szokott jonni. De ha nagyon sokat szeretnek elvezni akkor 1-2 hetig tartoztatni kell magam, majd az elozo opciotval is kombinalva jon bosegesen smile
#197   2017. 12. 19. kedd 02:48
Stevy2k Stevy2k
Egyet ertek, vagy en meg azt vettem eszre ha a nap folyaman mondjuk a parom tobbszor fel allitja simogatja, akar veri is kicsit. Ezt napi 4-5x megcsinalja majd este lesz szex akkor altalaban nekem tobb szokott jonni. De ha nagyon sokat szeretnek elvezni akkor 1-2 hetig tartoztatni kell magam, majd az elozo opciotval is kombinalva jon bosegesen smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 14. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2800862)
2017. 11. 14. kedd 19:05
én úgy vettem észre hogy egyetlen egy dolog növeli az ondó (nem sperma) mennyiségét, ha sokáig nem élvez el az ember. akár hetekig visszatartja és sex alatt is húzza amíg lehet. akkor spriccel a komoly cucc wink
Ettől függetlenül én is szeretném ha minél komolyabb mennyiség jönne..
#196   2017. 11. 22. szerda 14:00
X Törölt felhasználó (86993)
Az is.
De ezen kívűl még sok minden.
Több részből tevődik össze:
1. genetika (sokat nem lehet mit kezdeni vele)
2. sok folyadék
3. önmegtartóztatás
4. orgazmus előtt sokat kell verni(jó pár órán keresztül), hogy a prosztata és egyéb mirigyek felkészüljenek/telítődjenek.
5. gyakorlás, tehát nem csak ilyenkor hanem minden masztikor ezt eljátszani, hogy a mirigyek és egyéb szervek fel legyenek készülve a "sok" folyadék termelésére, ne érje meglepetésként őket a több órás maszti. (Edging technika)
6. fiatalabbaknál több jön, idősebben egyre kevesebb
7. szelén és cink még segíthet (nekem nem sokat dobott a dolgon)
8. gondolom a dohányzást és az alkoholt nem kell említenem hogy nem segít
9. ill. a szorosan zárt nadrág sem
#195   2017. 11. 14. kedd 19:05
X Törölt felhasználó (2800862)
én úgy vettem észre hogy egyetlen egy dolog növeli az ondó (nem sperma) mennyiségét, ha sokáig nem élvez el az ember. akár hetekig visszatartja és sex alatt is húzza amíg lehet. akkor spriccel a komoly cucc wink
Ettől függetlenül én is szeretném ha minél komolyabb mennyiség jönne..
#194   2017. 11. 08. szerda 12:37
tandras74 tandras74
Sziasztok!
Nekem extra sok spermám van, és a párom rendszeresen le is nyeli, bár néha fuldokolni is szokott tőle. Ennek ellenére imádja, és sosem engedi, hogy máshova élvezzek smile
#193   2017. 11. 08. szerda 11:59
X Törölt felhasználó (2800862)
Zselé hogyan hat? Főzhető zselére gondolsz?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 05. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 05. vasárnap 08:36
a zselé a leg tutibb
#192   2017. 11. 05. vasárnap 08:36
zsozs70 zsozs70
a zselé a leg tutibb
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 04. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (467725)
2017. 11. 04. szombat 17:13
Tudom ez más, de viagrát valaki kipróbálta már?Csk patikában lehet venni?
#191   2017. 11. 04. szombat 17:13
X Törölt felhasználó (467725)
Tudom ez más, de viagrát valaki kipróbálta már?Csk patikában lehet venni?
#190   2017. 08. 11. péntek 07:45
X Törölt felhasználó (1491732)
Az elnyújtás, az orgazmus előtti, többszöri megállás egyébként is jó hatással van a sperma termelődésre.
#189   2017. 08. 11. péntek 07:31
Már a 10 is rengeteg!
Hússzal akár spricc dublőrnek is elmehetnél! worship
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 07. hétfő 07:20
Mostanában elég sok fehérjét fogyasztok,és elöször a Párom szólt,hogy kb 2x annyi sperma jut a szájába mint eddig.elötte nem vettem észre,de aztán kivertem a farkam,és komolyan meglepődtem.hozzá kell tennem,hogy eléggé elnyújtottam,mert majdnem egy órát játszottam magammal.a végeredmény fantasztikus volt,kb 20adagot lőttem (eddig nagyjából 10 spricc volt a megszokott) és nagyon sűrű,fehér volt.az első 5 spricc fellőt az arcomra,jutott a mellkasomra ,az ágyre és a falra is bőven...alapjáraton is több spermám van mint az átlagnak,ezt több lány is mondta már,de ez engem is meglepett
#188   2017. 08. 07. hétfő 07:20
fazonkirály fazonkirály
Mostanában elég sok fehérjét fogyasztok,és elöször a Párom szólt,hogy kb 2x annyi sperma jut a szájába mint eddig.elötte nem vettem észre,de aztán kivertem a farkam,és komolyan meglepődtem.hozzá kell tennem,hogy eléggé elnyújtottam,mert majdnem egy órát játszottam magammal.a végeredmény fantasztikus volt,kb 20adagot lőttem (eddig nagyjából 10 spricc volt a megszokott) és nagyon sűrű,fehér volt.az első 5 spricc fellőt az arcomra,jutott a mellkasomra ,az ágyre és a falra is bőven...alapjáraton is több spermám van mint az átlagnak,ezt több lány is mondta már,de ez engem is meglepett
#187   2017. 07. 16. vasárnap 22:41
X Törölt felhasználó (2452092)
Sok.
#186   2017. 07. 16. vasárnap 16:49
Bipasi79 Bipasi79
Szép adagokat lősz ! Sokat recskázok az élvezéseidre!
#185   2017. 07. 03. hétfő 18:02
Válasszuk el! Ugyanis nem tudom, hogy a cím helytálló-e vagy elírás.
Sperma mennyiségre vagy ondó mennyiségre gndol a kérdező?
Mert a sperma az ondónak csak egy része.
A prost tata adja a lét, a herék pedig a levesbetétet.

Sperma mennyiség fokozására legjobban bevált a Maca Vibe.
Ez most már gyakorlatilag mindenhol kapható, régen csak patikában lehetett.
A creatinhoz hasonlóan, feltöltéses anyag vagyis a szedés megkezdésétől számított nyolcadik napon kezdjük el érezni áldásos hatását. Az erekció minőségét, illetve a reakciót is javítja.
3x2-esével kell szedni ha jól emlékszem. Baba gyártáshoz ajánlott.
Asszem 3 hónapig folyamatosan szedhető, utána 1 hó szünetet kell tartani.
Abbahagyáskor kb 1 hét alatt ürül ki a szervezetből.

A volumen növeléséhez a prosztatát kell serkenteni vagy (csak) egészségesen tartani.
Legjobb erre a tökmag olaj vagy a tökmag kilószámra történő elrágcsálása.
Mellé nagy dózisú, lágy zselatin kapszulás E- vitamin fogyasztása.
A Peponen-ben is tökmagolaj van, s így jól adagolható. 3x1-el az egész dobozzal befalni.
Az 5 levél ha jól emlékszem. Mellé az E-vitamint szintén ebben az adagolásban.

Ráadásként pedig savó (whey) proteint fogyasztani minél alacsonyabb zsírtartalmú tejjel és lehetőleg minél többet.
Testépítők használják, van mindenféle ízben. Ők az izomfehérjéket építik fel vele, nekünk nyilván máshoz kell, így nem kell gyúrni hozzá.
#184   2014. 07. 19. szombat 10:43
truffelo truffelo
Sok! Igen sok.
#183   2013. 07. 17. szerda 13:21
apellido apellido
Ha látnám élőben pina noire-t abban a parytangában... Na én akkor tudnék hatalmasat lőni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 17. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (469492)
2012. 08. 17. péntek 16:46
Igen, akkor én is óriási mennyiségben tudok lőni...
#182   2013. 07. 17. szerda 11:39
X Törölt felhasználó (810566)
Agynövelőt szednél inkább...

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 06. 14. kedd
Üzenetek: 321db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!