Aláírom!
A 60-as gagyi!
:))) ezt kiprobalom :)
És mitől van az, hogy van amikor simán kifolyik, és van amikor legalább fél méterre kilövődik a sperma. Ezt lehet valahogy szabályozni ?
nézzétek meg a kismalac klipet ot van egy szivar akinek kb 2 dl jön ki
Mi kell hozzá? Sztem pár nap vagy 1 hét önmegtartóztatás, hosszú izgatás, előjáték, és az orgazmus előtti minél magasabb izgalmi állapot elérése. Valamelyik fórumban volt egy technika az izgalmi szint emeléséről - lassú, gyors tempó váltakozva, kisebb szünetek beiktatásával - , igaz kézimunkára vonatkozott, de nekem bejött. Vagy bevállalósabbaknak esetleg ott a prosztata izgatás.
Jajj, most nem mondjátok, hogy komolyan mondtam. Nem volt 2 deci, de átlag feletti. Mármin úgy értem, hogy kb. 2× annyi jött, mint egyébként szokott. Tehát minél jobban "kanos" az ember, akkor elvileg annál több sperma jön ki.
azt hogy mekkora a térfogata ?passz. de hogy valaki 2dl kipréseljen magából kizárt
Háát, hogy van-e két dl a posztata térfogata... nos, azon én is elgondolkodtam...
(Ez egy válasz indy155 üzenetére (2005. 06. 18. szombat 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
jó a meglátás
Saját magam tapasztalatán mondom (legalábbis nálam így van), hogy minél jobban kívánom a páromat, akkor annál több megy a szájába ! :c) Pölö volt egy 2 hónapos szünetünk, aztán béke->másfél óra kemény szex, aztán vagy 2 deci ment a hasára.
[és szeret(kez)ni]
én meg ötös érettségit...
na mi van hurkatöltelékek
mi vagy ki vagy és mi tart vissza?
van itt lány is vagy csak a faszvarők vitatkoznak?
az se mindegy hogy spontán rárántassz vagy egy igazit szeretkezel
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 18. szombat 03:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 18. szombat 03:18
Törölt felhasználó (24620)

van benne valami...
van benne valami...
(Ez egy válasz indy155 üzenetére (2005. 06. 18. szombat 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 18. szombat 03:16

pl;felesleges több napot várni.minél többet üritessz annál több fog termelődni
pl;felesleges több napot várni.minél többet üritessz annál több fog termelődni
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 18. szombat 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 18. szombat 03:11
Törölt felhasználó (24620)

pl?