Nekem akkor jön a legtöbb, ha nagyon be vagyok indulva a csajra. Meg ha koncentrálok, és menet közben nem lüktetek egyet sem, akkor a végkén akkorát élvezek, mint egy ház. Komolyan, földrengés, nirvana együtt.
Hát nekem még nm mondta a párom,hogy a többi menet lewezetés...főleg ha jó formába wagyok...
De különbözőek wagyunk... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:33

De különbözőek wagyunk... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Evvel én is igy vagyok az első úgy még normál minden szempontbó,másodikra már kevessebb is higabb is,meg az ember farka már nem is olyan kemény mint az első menetkor,ezért mondják a csajok hogy az első az igazi a több csak levezetés
Evvel én is igy vagyok az első úgy még normál minden szempontbó,másodikra már kevessebb is higabb is,meg az ember farka már nem is olyan kemény mint az első menetkor,ezért mondják a csajok hogy az első az igazi a több csak levezetés
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 08:26

Bocs,de én szét röhögtem magam a kakahós teoriádon...semmi köze nincs szerintem a mennyiséghez...különben is a mennyiség állandóan wáltozó...az első menetben több majd egyre kewesebb...nekem ha 2-3 napig nincs semmi szex akkor annyi a mennyisége,hogy ki lehetne festeni wele egy kisebb szobát...
Jah...nagyon ritkán iszom kakaót...

Jah...nagyon ritkán iszom kakaót...
Bocs,de én szét röhögtem magam a kakahós teoriádon...semmi köze nincs szerintem a mennyiséghez...különben is a mennyiség állandóan wáltozó...az első menetben több majd egyre kewesebb...nekem ha 2-3 napig nincs semmi szex akkor annyi a mennyisége,hogy ki lehetne festeni wele egy kisebb szobát...
Jah...nagyon ritkán iszom kakaót... (Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 23:45

Jah...nagyon ritkán iszom kakaót... (Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki fogtok röhögni:
De azt vettem észre, ha több kakaót iszok nagyobb lesz a mennyiség egy nap után. Viszont a pattanásaim száma is megnövekszik, így hát ördögi kör.
De azt vettem észre, ha több kakaót iszok nagyobb lesz a mennyiség egy nap után. Viszont a pattanásaim száma is megnövekszik, így hát ördögi kör.
Szerintem meg pont annyinak kell lenni egy férfinál hogy avval a mennyiségel nemzőképes legyen
Ki fogtok röhögni:
Úgyértem, hogy nagyobbat élvezek?
Mert ugyen ha sokáig húzzák az agyam, akkor nagyobbat élvezek, és azért a mennyiség is nagyobb...
Volt, hogy 2,5 órán keresztül tartottam vissza, és akkor aztán volt elélvezés akkora mint a ház, és a mennyiség sem volt semmi.
Szóval erre gondoltam.
Mert ugyen ha sokáig húzzák az agyam, akkor nagyobbat élvezek, és azért a mennyiség is nagyobb...
Volt, hogy 2,5 órán keresztül tartottam vissza, és akkor aztán volt elélvezés akkora mint a ház, és a mennyiség sem volt semmi.
Szóval erre gondoltam.
Én részemről nem tudom én még a mennyiséget egyszer se mértem egy jó dugás után
Ezekhez a gyógy dolgokhoz meg nem értek,lehet hogy igy van utána kell nézni
(Ez egy válasz Zon üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:45
Ezekhez a gyógy dolgokhoz meg nem értek,lehet hogy igy van utána kell nézni

Az addig okés, hogy sok lesz, de az élvezet is nagyobb ezzel egyenesen arányosan?

Agyógynövények a spermiumok számát tényleg növelik,de dugni nem fogsz jobban
Ez marhaság
(Ez egy válasz Zon üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:45

Az addig okés, hogy sok lesz, de az élvezet is nagyobb ezzel egyenesen arányosan?

Olvasgattam a neten dehát én nem értek az ilyen gyógynövényes,gyógyszeres dolgokhoz,engem csak akkor lehetne meggyőzni ha mondjuk egy egyszerü kisérlettel bebizonyitanák hogy ettől tényleg több a sperma
(Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézzetek utána, ez az egyik "mellékhatása".
Minden drogériában kapható, nálam bevált.

Hogyis?mi ez a ginseng akármi?és mi köze a sok spermához?
(Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 14:28

Aki több (sok) spermára vágyik, igyon meg napi 1-2 ampullás Ginseng-Royaljelly-t, beválik rendesen!

a ginseng ampulla tényleg ilyen hatással van???
(Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 14:28

Aki több (sok) spermára vágyik, igyon meg napi 1-2 ampullás Ginseng-Royaljelly-t, beválik rendesen!

pár nap szex-szünet után biztos, hogy sokkal nagyobb mennyiségű ondó ürül, mint egyszerre az 5. menet után. Ne parázzatok, nem fog elfogyni, és igaza van vadasz65-nek, nem a mennyiség a lényeg, hacsak nem éhesek/szomjasak a csajok

tegnap este megszámoltattam a csajommal és 9-cel kevesebb volt, mint tegnap elött!!!

legalább nem lesz túlnépesedés a földön...
(na ez csak poén volt!)
én is olvastam, igazad vagyon! sajnos!
(Ez egy válasz carrot üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:11

(na ez csak poén volt!)
én is olvastam, igazad vagyon! sajnos!

Tv-ben hallottam hogy már most baj a fiúk termékenyitő készségével már nem annyira kakasossak. Az életmód a sok müanyag kaja,stress tönkre teszi a sperma életét. Jelentőssen csökkent a számuk ahhoz hogy termékeny képessek legyenek-szerintem ez dráma.