Sok-sok folyadék...
Én is olyan vagyok, hogy iszonyat mennyiség jön egy lövésre, egy komplett apácazuárdát meg lehetne vele termékenyíteni...
Megfigyeltem, hogy nyáron sokkal sűrűbb, mert sok folyadékot veszítek, de ha akkor is eleget iszom, megfelelő a halmazállapota. Szóval igyál kicsit több folyadékot, ásványvizet, vagy rostos gyümileveket, attól még az íze is jobb (legalábbis a lányok azt mondják...).
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 17:21
Én is olyan vagyok, hogy iszonyat mennyiség jön egy lövésre, egy komplett apácazuárdát meg lehetne vele termékenyíteni...

Megfigyeltem, hogy nyáron sokkal sűrűbb, mert sok folyadékot veszítek, de ha akkor is eleget iszom, megfelelő a halmazállapota. Szóval igyál kicsit több folyadékot, ásványvizet, vagy rostos gyümileveket, attól még az íze is jobb (legalábbis a lányok azt mondják...).

Sziasztok!Nekem a mennyiség az akkor is sok ha minden nap van lepedöcsata.(csak egy tipp: minden reggel 2 szem ginzeng kapszula)Inkább a minöséggel kapcsolatban kérdezném hogy mit kellene tennem hogy folyossabb legyen és ne sürü.
Köszi
Köszi
Itt sem a mennyiség fontos szerintem. Persze látni filmekben óriási adagokat. De ettől nem lesz jobb vagy rosszabb.
hmm... érdekes dolgok...
nekem az a tapasztalatom, ha hosszas az orgia, akkor több a menyniség is, és sokkal nagyobbat spriccel... sőt ha már közben vissza-vissza is tartod akkor a legjobb
nekem az a tapasztalatom, ha hosszas az orgia, akkor több a menyniség is, és sokkal nagyobbat spriccel... sőt ha már közben vissza-vissza is tartod akkor a legjobb
Sziasztok!Nekem a mennyiség az akkor is sok ha minden nap van lepedöcsata.(csak egy tipp: minden reggel 2 szem ginzeng kapszula)Inkább a minöséggel kapcsolatban kérdezném hogy mit kellene tennem hogy folyossabb legyen és ne sürü.
Köszi
Köszi
Én is így szoktam. Pár napi gyűjtögetés, utána jó sokáig elhúzni, aztán nagy lesz a spricc. Sajnos nekem magától nem nagy a lövetem, ezért így kell segíteni rajta, ha ki akarok tenni magamért az első szeretkezés során egy új partnerrel.
(Ez egy válasz abrutusz üzenetére (2008. 07. 12. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 09:18

3 nap "gyüjtögetés" után,ha sokáig húzom a sexet akkor bő egy ,másfél méterre spriccelek jókora adagot
,a nők szeretik ezt a látványt.Ha kiveszem a punciból van úgy hogy a feje fölött landol az első ,a többi beteriti a puncitól az arcáig.

szerintem nincsen átlag mennyiség, egyéntől függ, de ha pár napik önmegtartózkodsz, utánna biztos több lesz
hú én ma kitettem magamért, jött az anyag..., még a 3. menetnél is, kivoltunk éhezve...
Sziasztok! abortusz irigyellek téged! Három napig győjtögeted a cuccot és utána hadd menjen a spricc! Én nem bírnám ilyen sokáig magamban tartani,de ez nem rossz ötlet és ki is próbálom.
(Ez egy válasz abrutusz üzenetére (2008. 07. 12. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 09:18

3 nap "gyüjtögetés" után,ha sokáig húzom a sexet akkor bő egy ,másfél méterre spriccelek jókora adagot
,a nők szeretik ezt a látványt.Ha kiveszem a punciból van úgy hogy a feje fölött landol az első ,a többi beteriti a puncitól az arcáig.

Sziasztok! Juliusdementor hozzászólása és véleményeényében van valami igazság. Ugyanezt tapasztaltam én.
Mondjuk úgy egy evőkanálnyi. Nem, ne a legnagyobb öblös lapát méretűekre gondolj.
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki nem tudja véletlen mennyi az átlag mennyiség?
Nekem eléggé kevés szokott lenni, igaz nem tudom hogy mennyi az átlag!
ez is egyén függő ahogy észrevetem nagyban befolyásolja a napi folyadékbevitel is én sajna tul vagyok huzagolva és ha kiszálora játszok még a hajára is jutt az egyik csajnak van egy nagy tükör az ágya végében nem egyszer kelet akcio után ablaktisztitoval meg törlőkendővel rohangálnom de sokszor nagyon zavaró mert sok lány nem igazán szereti a nagy spriccet...
Sziasztok,
A múlt héten kiküldetésben voltam egy hétig. Vasárnap este hatalmasat sexeltünk a párommal és mindeketten kíváncsiak voltunk, hogy mennyi gyülemlett fel bennem. A párom kérte, hogy ne a puncijába hanem a hasára spricceljek. Szerencsére ő picit hamarabb ment el. Kirántottam a farkam és a hasára akarta verni, de valójában a cicijéig spricceltem. Beterítettem a drágámat. Mind a mennyiségén és az állagán is meg voltunk lepődve. Legalább ötször spricceltem és sokkal sűrűbb volt, mint akkor amikor naponta megcsapol.
A múlt héten kiküldetésben voltam egy hétig. Vasárnap este hatalmasat sexeltünk a párommal és mindeketten kíváncsiak voltunk, hogy mennyi gyülemlett fel bennem. A párom kérte, hogy ne a puncijába hanem a hasára spricceljek. Szerencsére ő picit hamarabb ment el. Kirántottam a farkam és a hasára akarta verni, de valójában a cicijéig spricceltem. Beterítettem a drágámat. Mind a mennyiségén és az állagán is meg voltunk lepődve. Legalább ötször spricceltem és sokkal sűrűbb volt, mint akkor amikor naponta megcsapol.
Ebben teljesen igazad van! Mi a párommal általában napi egyszer szerelmeskedünk és saját észrevételem, hogy ha nagyon jó, akkor nagyon sok! de szerintem ez egyénfüggő
Persze ez a mennyiség csökkeni fog, ha többször bújunk össze egy nap
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 18:59

Persze ez a mennyiség csökkeni fog, ha többször bújunk össze egy nap

baromság! nem túl sok összefüggés van a két dolog között! amit elhiszek, hogy lehet egy nap 3-4szer(vagy akár többször) jól szexelni,de azt nekem ne mondja senki, hogy 4.szerre is ugyanannyi jön, mint az első menetnél

A 4.-5. elélvezéskor már csak levegő jön.

baromság! nem túl sok összefüggés van a két dolog között! amit elhiszek, hogy lehet egy nap 3-4szer(vagy akár többször) jól szexelni,de azt nekem ne mondja senki, hogy 4.szerre is ugyanannyi jön, mint az első menetnél
(Ez egy válasz juliusdementor üzenetére (2008. 04. 08. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 10:15

Én csak azt tudom, hogy na nagyon jó a szex, akkor nagyon sok a kis fehér lötyi!
Én csak azt tudom, hogy na nagyon jó a szex, akkor nagyon sok a kis fehér lötyi!
Te doki ha ennek a sanyisanyi74 126hsz meg a tiédet összeolvasom.Rendesen mint ha valami szakvélemény izé félét olvasnék
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:30

A magas cink tartalmú élelmiszerek, természetes vágyfokozók mind-mind növelik a mennyiséget és a spriccelés "erejét". A spermiumok 3 napig termelődnek, utána elhalnak, magyarul elméletileg 3 naponként éred el a "maximumot". Sok fehérje (tojás, tej), magas cinktartalmú élelmiszerek (halak, osztriga), teljes kiőrlésű gabona- és kenyérfélék mind-mind javítják ezt.
A mennyiség eléggé életmód és étkezési szokások-függő, a spriccelés ereje viszont nagyban függ a prosztata állapotától is.
A mennyiség eléggé életmód és étkezési szokások-függő, a spriccelés ereje viszont nagyban függ a prosztata állapotától is.