A magas cink tartalmú élelmiszerek, természetes vágyfokozók mind-mind növelik a mennyiséget és a spriccelés "erejét". A spermiumok 3 napig termelődnek, utána elhalnak, magyarul elméletileg 3 naponként éred el a "maximumot". Sok fehérje (tojás, tej), magas cinktartalmú élelmiszerek (halak, osztriga), teljes kiőrlésű gabona- és kenyérfélék mind-mind javítják ezt.
A mennyiség eléggé életmód és étkezési szokások-függő, a spriccelés ereje viszont nagyban függ a prosztata állapotától is. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 15:15
A mennyiség eléggé életmód és étkezési szokások-függő, a spriccelés ereje viszont nagyban függ a prosztata állapotától is. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86482)

Tudtok valami tuti tippet amitöl nagyot spriccel,és több a mennyiség?
Tudtok valami tuti tippet amitöl nagyot spriccel,és több a mennyiség?
Hát azt nem tudom de hogy legalább tiszta leszel az biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 21:10

Törölt felhasználó (229357)

hello! Vki megmondaná h zuhanyzásnál elpusztulnak a spermiumok? köcce
elvileg a tul meleg nem tesz jot nekik,de attol még terhes lehet a barátnöd nem kizáro ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 21:10

Törölt felhasználó (229357)

nekem ha sokáig huzom hogy ne menjek el a végém mint az állat annyi jön

Egyszer próbáltam ezt a levegő-dolgot magamnak. A hatodik menet után már tényleg nem jött semmi, de másnap minden újra a régi lett.
Jól tudod idő kell a regenerálódáshoz
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 19:04

ha 1 éjszaka többször is szexel egy pasi velem, én azt tapasztalom, minden alaklommal egyre kevesebb a spermája!
Most akkor minden menetnél ugyanannyi, vagy néha több?

Tények és számok
Ejakulátum mennyisége 2-6 ml, ami függ az életkortól, testalakttól, előzetes szexuális aktivitástól.
A spermiumok száma Mililiterenként 20-120 millió, ejakulátumonkén 40-600 millió.
Naponta termelődő mennyiség a herében Maximum 100 millió (100-200 másodpercenként).
Ejakulátum összetétele Mintegy 10% szilárd s ezek közt 6% szerves és 4% szervetlen alkotórészt tartalmaz. Szerves alkotórészei közt fehérjéket,nukleint, lecitint, cholesterint és zsirokat találtak, szervetlen alkotórészeit foszforsavas mész jelenléte jellemzi.
Ejakulátum kalóriatartalma 5 kcal (mint egy maréknyi burgonya szirom).
Sebesség Az ejakulációnak 17km/h, ezt követően 3-4 mm percenként.
Nagyság Kb. 0,05mm hosszú, 0,03 széles a fejénél, a farok körülbelül a hosszúságának a 90-95%-át teszi ki.
Mozgásfajta Az ondósejt a farki része ide-oda csapkodása révén halad előre. (Kb. 800 ütés centiméterenként.)
Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.
Termékenység 10-20 millió spermium mili literenként, ebből 50-60% mozgó.
PH-érték 5,5-8,5
Ejakulátum mennyisége 2-6 ml, ami függ az életkortól, testalakttól, előzetes szexuális aktivitástól.
A spermiumok száma Mililiterenként 20-120 millió, ejakulátumonkén 40-600 millió.
Naponta termelődő mennyiség a herében Maximum 100 millió (100-200 másodpercenként).
Ejakulátum összetétele Mintegy 10% szilárd s ezek közt 6% szerves és 4% szervetlen alkotórészt tartalmaz. Szerves alkotórészei közt fehérjéket,nukleint, lecitint, cholesterint és zsirokat találtak, szervetlen alkotórészeit foszforsavas mész jelenléte jellemzi.
Ejakulátum kalóriatartalma 5 kcal (mint egy maréknyi burgonya szirom).
Sebesség Az ejakulációnak 17km/h, ezt követően 3-4 mm percenként.
Nagyság Kb. 0,05mm hosszú, 0,03 széles a fejénél, a farok körülbelül a hosszúságának a 90-95%-át teszi ki.
Mozgásfajta Az ondósejt a farki része ide-oda csapkodása révén halad előre. (Kb. 800 ütés centiméterenként.)
Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.
Termékenység 10-20 millió spermium mili literenként, ebből 50-60% mozgó.
PH-érték 5,5-8,5
szerinte mez midenkinél így van, hogy ha elhúzzuk kedvesemmel a dolgot, a végén sokkal több jön
én általában ha sokáig dolgozok rajta, visszatartom, játszok vele, akkor "a végébe összegyűlik", és nagyon sok jön
amúgy 3-4 nap után eleve sűrűbb, és több jön

amúgy 3-4 nap után eleve sűrűbb, és több jön

sztem ha nagyon sok fehérjét és kevés hevítő hatású fűszert eszel... pl mogyoró, kukorica, tej.
Olyankor besűrűsödik.
(Amúgy van egy ayurvéda nevű indiai orvostudomány, ami ír a "kapha" testalkatról, vagy olyan jellegű ételekről.)
Olyankor besűrűsödik.
(Amúgy van egy ayurvéda nevű indiai orvostudomány, ami ír a "kapha" testalkatról, vagy olyan jellegű ételekről.)
viszont a hagyományos ginzengfajtának (panax ginseng) akár erőteljes gyulladáskeltő hatása is lehet.... mielőtt valaki csodaszerként alkalmazná nagymennyiségben, rendszeresen...
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 22:16

Valóban a Ginseng tényleg jótékony hatással van a férfiasságra bár,hogy befolyásolja a sperma mennyiségét azt nem tudom.Azonban törvényszerü,hogy minden aktus után csökken a sperma mennyiség,ugyanis a szervezetnek szüksége van regenerálodásra.

Ha hirtelen verem ki, nagyon sűrű és fehér. Ha sokáig húzom / húzzuk, akkor híg, kicsit ragacsos és rengeteg sok...
hát szerintem semmi köze a kakaónak a spermád mennyiségéhez, de tudod mit kipróbálom!!! csak azértis! viszont ami tuti segít hogy ízletesebb, édesebb legyen pl sok ananász! most nem jut eszembe a leves neve amitől sokkal jobban teljesítessz, de ha megvan leírom majd.
Nekem soha nem a második menet a levezető, nekem egy felvezető kör van. Az első-nél hamar elmegyek, kevés spermát kilővelve, de a második az isteni, és a sperma mennyisége is jóval nagyobb mint az elsőnek. a 3 ik (ami azértt ritka) az már levezető, sőt sokszor ott már nagyon nehez tudok elélvezni is. (Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 23:45
Nekem soha nem a második menet a levezető, nekem egy felvezető kör van. Az első-nél hamar elmegyek, kevés spermát kilővelve, de a második az isteni, és a sperma mennyisége is jóval nagyobb mint az elsőnek. a 3 ik (ami azértt ritka) az már levezető, sőt sokszor ott már nagyon nehez tudok elélvezni is. (Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki fogtok röhögni:
De azt vettem észre, ha több kakaót iszok nagyobb lesz a mennyiség egy nap után. Viszont a pattanásaim száma is megnövekszik, így hát ördögi kör.
De azt vettem észre, ha több kakaót iszok nagyobb lesz a mennyiség egy nap után. Viszont a pattanásaim száma is megnövekszik, így hát ördögi kör.
Valóban a Ginseng tényleg jótékony hatással van a férfiasságra bár,hogy befolyásolja a sperma mennyiségét azt nem tudom.Azonban törvényszerü,hogy minden aktus után csökken a sperma mennyiség,ugyanis a szervezetnek szüksége van regenerálodásra.
(Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 14:28

Aki több (sok) spermára vágyik, igyon meg napi 1-2 ampullás Ginseng-Royaljelly-t, beválik rendesen!

Ez természetes hisz nincs ideje a szervezetnek újratermelni.
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 19:04

ha 1 éjszaka többször is szexel egy pasi velem, én azt tapasztalom, minden alaklommal egyre kevesebb a spermája!