Miért bunkók az emberek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2005. 06. 15. szerda 18:56
Esöember Esöember
Bár már most érzem szélmalomharc lesz ez, de még is megpróbálom.Miért ilyenek az emberek, miért jó bunkónak lenni,üvöltözni,verekedni a másikkal.
Mindenhonnan az folyik sok gyógyszert szedünk,sok a stressz,szívbetegség.Nem lenne egyszerübb magunkra venni egy kis kedvességet és belegondolni hogy a másik is ember??
No gondolatébresztönek ennyi......
#2   2005. 06. 15. szerda 20:42
X Törölt felhasználó (24620)
smile Valahol igazad van...
Mire gondoltál pl.?
#3   2005. 06. 15. szerda 20:43
Persze, hogy nincs ilyen, a kommunizmus is tök jó dolog, csak valaki mindig lesz, aki kihasználja a népet... (lásd Állatfarm)
De miért ne lehetne mindneki normális (fizikailag lehetetlen, de úgy értem, hogy miért ne lenne jó?)
#4   2005. 06. 15. szerda 20:46
A normális pedig relatív (sajnos)
pl. ha mindenki lóval kefélne, akkor az lenne a normális, és azokat akik titokban anyákká és apákká lettek, megvetné a társadalom... szomoru1
A baj ott van, hogy egyre közeledünk ehhez az állapothoz.
#5   2005. 06. 15. szerda 20:53
stimmt... és a buzik?
#6   2005. 06. 15. szerda 21:47
De néha olyan jó lenne, ha nem lennének idióta balfaszok nem?
#7   2005. 06. 15. szerda 22:20
csabika31 csabika31
Azért BUNKOK az emberek ,mert nem becsülik meg a jelenlegi helyzetüket az életben!!!
#8   2005. 06. 16. csütörtök 15:20
Esöember Esöember
Hát csak csatlakozni tudok hozzátok...
A bunkók ellen nem sokat lehet tenni,én nem akarok ártani senkinek ,szeretem az életem,de legalább a bunkók hagynának élni.Bár ez a bunkóság természetéből adódik.Egész nap Pesten autózom,Őrület mennyi állat van.Törtetnek,taposnak,buták,és mérhetetlenül műveletlenek.Na jó bocs nem akartam kifakadni,vagy sértegetni........
#9   2005. 08. 02. kedd 11:56
rooollyy rooollyy
Én a villamoson a legnagyobb tömegben sem adom át a helyemet senkinek,és még egyszer sem szóltak érte!Pedig szívesen átadnám ebben a dög melegben!
Csak senki sem akar vezetni!
wink wink wink nyes
#10   2005. 08. 02. kedd 12:43
Barom1 Barom1
mert az emberek természete ilyen ez van.
#11   2005. 08. 02. kedd 17:53
Moncy Moncy
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...

Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
#12   2005. 08. 02. kedd 20:08
huncsa huncsa
Most se mások a fiatalok mint anno csak most mások az eszközök.Kicsit elfogult vagy xxxromivip.Apám is mesélt a régidőkről,hogy mien volt és akkor se voltak angyalok a fiatalok.Baromnak meg igaza van az ember ilyen tetszik nem tetszik.
#13   2005. 08. 02. kedd 22:53
s s
Sajnos én is nap mint nap tapasztalom az emberi bunkóságot, legyen az villamos, busz -ezeken én pl le sem ülök, kivéve ha nincs tele hellyel, üljön le inkább a mozgássérült, a vén szaros, a terhes vagy a gyereket ölében cipelő- utcán-köködés formátumában, ami meg végképp hányingert kelt bennem, nemtom mé' jó köpködni ahelyett hogy lenyelné a szerencsétlen- és mondjuk Counter-Strikeozás közben is, jónéhány kedves gamer-társaim közül..az ieneket nem irom le, akik még művelik a CS-t szerintem tudják miről van szó- vmint bunkóságnak találom azt is amikor fejjel biccent vki a haverjának a buszon villamoson apám faszán egy szellemi fogyatákos vagy éppennagyon csúnya ember felé. mondjuk nemtom nekik mennyire esne szarul ha ffeléjük mutogatnának az emberek röhögve...Én se vok egy álszent, de ezekkel a faszom kivan. Üdv S
#14   2005. 08. 02. kedd 22:54
s s
nah az uccsó mondatomat jól megasszontam. Szal én se vok tökéletes..
#15   2005. 08. 03. szerda 01:00
rooollyy rooollyy
A mai fiatalok?Azért a mai öregek se semmik!A múltkor én szóltam rá az egyik 6-8 éves éppencsak iskolás srácra,hogy fel ne álljon annak a 60+ nőnek aki rászólt,(mellesleg rohant a villamos után,ráadásul MAGASSARKÚBAN)hogy adja át a helyét,mert neki nagyon fáj a lába!Szegény srácon meg ott volt a 10 kilós iskolatáska!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 02. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 17:53
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...

Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
#16   2005. 08. 03. szerda 01:34
yggdrasill yggdrasill
Én is magam mellé teszem le a táskám, mert utálom, amikor ismeretlen emberek leülnek mellém és beszélgetni próbálnak. Nem azért utazok busszal, mert társalogni van kedvem, hanem mert el kell jutnom A pontból B-be. És nem is érdekel a mondandójuk, hagyjanak békén! Ráadásul így könnyebb figyelni a cuccra. Viszont, ha megkérdezik, hogy szabad-e a hely, akkor természetesen elpakolom a táskám.
#17   2005. 08. 03. szerda 02:06
rooollyy rooollyy
Na ez az!A múltkor megkérdeztem az egyik öreget,hogy minek rohan a villamos után,mikor 3 perc múlva jön a következő.A válasz:"mert nem bírok állni!" confused
#18   2005. 08. 03. szerda 14:42
s s
jah, az is durva amikor rohannak a busz után, és utánna meg szinte kitúrnak a helyről. Ennél már csak az volt jobb mig busszal jártam hogy sok idióta körbeállja az ajtót, de ha leszáltál se előrejobbrabalra ne tuggyá' elmenni, ők meg aztán megindulnak és majdnem visszalökdösnek a buszba. Az utóbbi időkben amikor ezt meguntam félrelöktem őket a gecibe. Temészetesen én voltam a bunkó.
#19   2005. 09. 15. csütörtök 18:56
Esöember Esöember
Sziasztok!Kicsit most rossz kedvem van ezért kérek mindenkit akinek nem inge,ne sértődjön meg.
De egy kicsit kikiabálnám magamból a mérgem.
Elősször tudtam hogy nehéz lesz a gyereknek az első osztály de hogy ennyire primitív bunkó emberek legyenek,az egyik gyerek azt kiabálja a lányomra csak úgy!! minden előzmény nélkül! hogy"cigány ribanc",megy picsa és egyéb cifra dolgokat.Most mondjátok meg mit lát,mit tanul otthon az a gyerek,milyen szülei lehetnek?Primitívek....
Másodszor most nézve a híradót mondanám minden videójátékon felnőtt rutin nélküli "nagyfiúknak"
ne az úton akarják fitogtatni mannyire "ügyes" legények és ne az én autómon próbálgassák hogy mennyire gyorsak tudnak lenni.Hanem nézzék meg hány hülyegyerek döglik meg azért mert azt hitte
már megy a vezetés!!!Inkább tanulják meg a varázsszót Tolerancia,és nyugalom,sehonnan nem fog elkésni!!
#20   2005. 09. 15. csütörtök 19:00
Esöember Esöember
Érden,nem arra nem járok...

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Esöember Esöember
Nyitás ideje: 2005. 06. 15. szerda
Üzenetek: 137db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 25. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!