A mai fiatalok?Azért a mai öregek se semmik!A múltkor én szóltam rá az egyik 6-8 éves éppencsak iskolás srácra,hogy fel ne álljon annak a 60+ nőnek aki rászólt,(mellesleg rohant a villamos után,ráadásul MAGASSARKÚBAN)hogy adja át a helyét,mert neki nagyon fáj a lába!Szegény srácon meg ott volt a 10 kilós iskolatáska!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 02. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 17:53
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...
Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
nah az uccsó mondatomat jól megasszontam. Szal én se vok tökéletes..
Most se mások a fiatalok mint anno csak most mások az eszközök.Kicsit elfogult vagy xxxromivip.Apám is mesélt a régidőkről,hogy mien volt és akkor se voltak angyalok a fiatalok.Baromnak meg igaza van az ember ilyen tetszik nem tetszik.
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...
mert az emberek természete ilyen ez van.
Én a villamoson a legnagyobb tömegben sem adom át a helyemet senkinek,és még egyszer sem szóltak érte!Pedig szívesen átadnám ebben a dög melegben!
Csak senki sem akar vezetni!
Csak senki sem akar vezetni!
Azért BUNKOK az emberek ,mert nem becsülik meg a jelenlegi helyzetüket az életben!!!
stimmt... és a buzik?
Persze, hogy nincs ilyen, a kommunizmus is tök jó dolog, csak valaki mindig lesz, aki kihasználja a népet... (lásd Állatfarm)
De miért ne lehetne mindneki normális (fizikailag lehetetlen, de úgy értem, hogy miért ne lenne jó?)
De miért ne lehetne mindneki normális (fizikailag lehetetlen, de úgy értem, hogy miért ne lenne jó?)
Valahol igazad van...Mire gondoltál pl.?
Bár már most érzem szélmalomharc lesz ez, de még is megpróbálom.Miért ilyenek az emberek, miért jó bunkónak lenni,üvöltözni,verekedni a másikkal.
Mindenhonnan az folyik sok gyógyszert szedünk,sok a stressz,szívbetegség.Nem lenne egyszerübb magunkra venni egy kis kedvességet és belegondolni hogy a másik is ember??
No gondolatébresztönek ennyi......
Mindenhonnan az folyik sok gyógyszert szedünk,sok a stressz,szívbetegség.Nem lenne egyszerübb magunkra venni egy kis kedvességet és belegondolni hogy a másik is ember??
No gondolatébresztönek ennyi......

Esöember

power41