Miért bunkók az emberek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#37   2006. 10. 03. kedd 20:28
X Törölt felhasználó (21812)
Az egyenjogúság kivívásával ezt a dolgot elcsesztük. A férfiak azóta azt gondolják, ha dolgozni bírunk (akarunk), akkor állni is bírjunk...
#36   2006. 10. 03. kedd 20:19
édespille édespille
tehát az illemtudó férfiak átváltoznak illemtudatlanná, hogy ne tűnjenek ki a tömegből?
#35   2006. 10. 03. kedd 19:10
édespille édespille
ja, és még annyit fűznék hozzá, hogy én is átadom egy idős embernek az ülőhelyem. egy férfi is megteheti ugyanezt egy nővel szemben.
lehet, az volt a baj, még nem bottal járok. vigyor
#34   2006. 10. 03. kedd 19:08
édespille édespille
azt hiszem ez nem elkapatás a részünkről, és nem is a mi hibánk. ha szeretnek minket, mi is viszont szeretünk. ezért visszük az ágyba a kávét.
mintha a nőiség tisztelete lenne picit ki-elveszendőben.
tisztelet a kivételnek ugyebár.
#33   2006. 10. 03. kedd 19:03
Moncy Moncy
eljen worship worship worship

Hát ez az... mert talán várjuk a herceget fehér lovon... Mondjuk Én nem... de azt már igen h. ágyba vigyem Neki a kv-t vagy a reggelit, főzzem a kedvenc kajáját... Ez is riasztja a Pasikat...

Szóval elkapattuk és mindig is a kedvükbe akarunk járni, talán ettől van h. nem hordoznak a tenyerükön... Bár ezt valahol magunknak köszönhetjük...
#32   2006. 10. 03. kedd 18:50
édespille édespille
három hete kb. tüdőgyulladásom volt. elég gázul éreztem magam, de azért berohantam pestre, majd a szolgálatival hazabuszoztam. a második megállóban szálltam fel, tele volt a busz fiatal csajokkal és fiatal hapsikkal. mindenki terpeszkedett, főleg a hapsik.
természetesen csak állóhely jutott (legalább az), beálltam két srác fölé, gondoltam, annyira rendesek itt a neten a hapsik, ismerik az illemet (ugyan a tüdőgyulladás nem volt a homlokomra irva), és átadják a helyet. közben állva olvastam.
no, elég rosszul képzeltem. hazáig álltam, vártam, na, talán most... egyik sem mozdult.
bezzeg, ha itt vagyok a cseten, minden hapsi rámmászna, itt csókolna, ott ölelne... de a helyét egyik sem adja át a buszon az éjszaka közepén.
hát kérdem én? hová tűnt a nő tisztelete, a nő férfitenyéren hordozása? itt miért vagytok kedvesek? odakünn, a nagybetűs életben pedig miért nem kapunk több figyelmességet, kedvességet?
#31   2006. 10. 03. kedd 18:48
jesus01 jesus01
Hidd el sokat számít a közeg ahol épp vagy. Kultúrált emberek között a többség felveszi azt a stilust.
#30   2006. 10. 03. kedd 18:36
jesus01 jesus01
Jó kérdés. Azért valjuk be őszintén, külföldön mi is másképp viselkedünk, mint a pesti dugóban 1 óra várakozás után. Évekkel ezelőtt bevágtam a kocsival, versenyeztem, nem engedtem be, stb. Most lehiggadtam, rájöttem nem ezeken múlik. Viszont van egy generáció aki most nő fel, vagy sosem nő fel.
#29   2006. 10. 03. kedd 03:02
panasonic01 panasonic01
mert jól érzik így magukat....
végül is állatok vagyunk mi is...
#28   2005. 09. 17. szombat 09:26
yanee84 yanee84
igen, jó megfogalmazás...
#27   2005. 09. 16. péntek 20:42
tibi33 tibi33
Mert "EMBEREK"!!
#26   2005. 09. 16. péntek 20:25
yanee84 yanee84
mert kapitalizmus van, és bunkóság nélkül itt nem lehet élni. amugy politikai célzat ebben semmi nincs, a szocializmusban is éppen elég volt a bunkó ember.
#25   2005. 09. 16. péntek 20:12
 xxxjani xxxjani
Pénz beszél, az árvák sírnak.... gun
#24   2005. 09. 16. péntek 16:32
g3nipapa g3nipapa
jó topic wave
#23   2005. 09. 15. csütörtök 22:54
eros007 eros007
És a srác max 3 évet kaphat kerdes shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 15. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 09. 15. csütörtök 21:19
Egy 39 éves nő halt szörnyet, a várandós kismama és magzata egészséges szerencsére! /már a hírek szerint/
Tudom, nincs nagy jelentősége, de pontatlanul nézted a hírműsort! fogadni mernék, hogy egyik szemed a fórum hasábjaira szegeződött:-))
#22   2005. 09. 15. csütörtök 21:19
X Törölt felhasználó (368461) Admin
Egy 39 éves nő halt szörnyet, a várandós kismama és magzata egészséges szerencsére! /már a hírek szerint/
Tudom, nincs nagy jelentősége, de pontatlanul nézted a hírműsort! fogadni mernék, hogy egyik szemed a fórum hasábjaira szegeződött:-))
#21   2005. 09. 15. csütörtök 19:00
Esöember Esöember
Érden,nem arra nem járok...
#20   2005. 08. 03. szerda 14:42
s s
jah, az is durva amikor rohannak a busz után, és utánna meg szinte kitúrnak a helyről. Ennél már csak az volt jobb mig busszal jártam hogy sok idióta körbeállja az ajtót, de ha leszáltál se előrejobbrabalra ne tuggyá' elmenni, ők meg aztán megindulnak és majdnem visszalökdösnek a buszba. Az utóbbi időkben amikor ezt meguntam félrelöktem őket a gecibe. Temészetesen én voltam a bunkó.
#19   2005. 08. 03. szerda 02:06
rooollyy rooollyy
Na ez az!A múltkor megkérdeztem az egyik öreget,hogy minek rohan a villamos után,mikor 3 perc múlva jön a következő.A válasz:"mert nem bírok állni!" confused
#18   2005. 08. 03. szerda 01:34
yggdrasill yggdrasill
Én is magam mellé teszem le a táskám, mert utálom, amikor ismeretlen emberek leülnek mellém és beszélgetni próbálnak. Nem azért utazok busszal, mert társalogni van kedvem, hanem mert el kell jutnom A pontból B-be. És nem is érdekel a mondandójuk, hagyjanak békén! Ráadásul így könnyebb figyelni a cuccra. Viszont, ha megkérdezik, hogy szabad-e a hely, akkor természetesen elpakolom a táskám.

... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Esöember Esöember
Nyitás ideje: 2005. 06. 15. szerda
Üzenetek: 137db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 25. hétfő

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!