akkor wildhorse a kivétel.
viszont ő meg nem enged át a zebrán.
viszont ő meg nem enged át a zebrán.
persze..inkább elüt és aléltan a fürdőkádba visz, hogy megdughasson...
necrophilia?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:06
persze..inkább elüt és aléltan a fürdőkádba visz, hogy megdughasson...
A tömeg én nem közlekedetetem sehogy az a BKV a MÁV és a volánra a repülő és hajótársaságok feladata.
Magamat autóval közlekedtetem néha motorral.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:47
Magamat autóval közlekedtetem néha motorral.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
levitálsz? Teleportálsz?
Esetleg személygépkocsival közlekedteted a tömegedet?
Esetleg személygépkocsival közlekedteted a tömegedet?
Nem igaz nem ütök el senkit a zebrán, pláne a hölgyeket nem.
Őket szépen átwengedem, majd a buszmegállóhoz hajtok és megkérdezem, hogy elvihetem-e a legközelebbi erdőig!
Őket szépen átwengedem, majd a buszmegállóhoz hajtok és megkérdezem, hogy elvihetem-e a legközelebbi erdőig!
nekrofília: hullabecstelenítés, a nemi eltévelyedés egyik fajtája
de horzi csak aléltá teszi, hogy megdughassa egészen nem eltévelyedett módon
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 06:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
necrophilia?
Nem is igaz!
Nekem egy kicsit női lelkem van nem tudok egyből durr bele a közepébe.
Ha külsőre bejön nekem a lány akkor először meg kell ismernem a lelkét utána.
Kell egy kb 20 perc félóra beszélgetés és utána jöhet a disznóság!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 07:55
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
nekrofília: hullabecstelenítés, a nemi eltévelyedés egyik fajtája
Nekem az arc az első...utána a lélek..bár mostanábn az nem jött be......
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:13
Nem is igaz!
édes vagy
Tudtam, hogy nekrofil a lóarcú:d Ezért gajdulsz rám ennyire mi?:D Mered a kis lézerkardod:D
Azért bunkók, mert vannak a zobbie felé emberek ahogy zombiee magát újabban hívja!
Biztos beszédhibás voltál kiskorodban és sokan csúfoltak meg megis vertek, ezért vagy most te a gonoszkalóz a GG-n!
Ugye rájöttem a titkodra te kis disznó?!
Biztos beszédhibás voltál kiskorodban és sokan csúfoltak meg megis vertek, ezért vagy most te a gonoszkalóz a GG-n!
Ugye rájöttem a titkodra te kis disznó?!
Köszi!
Látod a kádat is neked hoztam...
Látod a kádat is neked hoztam...
cupp. cupp. cupp. ugye visszajössz a nappaliba?
Én szerintem a szemetelő emberek a legbunkóbbak a wilágon...
...Hogy utálom mikor elmegyünk horgászni wagy kirándulni és a sok bunkó fasz otthagyja a saját szemetét...ha én tudok winni egy szemeteszsákot amibe összegyűjtjük akkor a másik miért nm???!!!A háztartási szemetet is szelektálom mióta bewezették az olyan gyűjtőhelyeket...zsákokban összerakom és elwiszem kocsiwal...Ti is így csináljátok??
...Hogy utálom mikor elmegyünk horgászni wagy kirándulni és a sok bunkó fasz otthagyja a saját szemetét...ha én tudok winni egy szemeteszsákot amibe összegyűjtjük akkor a másik miért nm???!!!A háztartási szemetet is szelektálom mióta bewezették az olyan gyűjtőhelyeket...zsákokban összerakom és elwiszem kocsiwal...Ti is így csináljátok??
igen, tölünk egy kicsit nyugatabbra, északabbra ez már természetes, sajnos nekünk van még mit tanulnunk ezen a területen is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:01
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek a szemetelő emberek nem bunkók csak egyszerüen igénytelen népség,igen nehéz lassan a természet lágy ölén olyan helyet találni hogy az ember még egy üres müanyag flakonnal se találkozon
2007. 07. 27. péntek 08:01
Szerintem pont jóó szó rájuk,hogy bunkó!
Mééé nm az anyjapitsájába dobálja meg hagyja ott a szemetét...wagy a hülyéje így érzi jól magát...Ő nm fog wisszamenni oda horgászni w kirándulni???
Wagy az a tamajkó aki az egész hamutartójának tartalmát kiönti a földre????Én dohányzom de a hamutartó tartalmát beleöntőm 1 nylon zacsiba és megy a kukába! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 11:49
Mééé nm az anyjapitsájába dobálja meg hagyja ott a szemetét...wagy a hülyéje így érzi jól magát...Ő nm fog wisszamenni oda horgászni w kirándulni???
Wagy az a tamajkó aki az egész hamutartójának tartalmát kiönti a földre????Én dohányzom de a hamutartó tartalmát beleöntőm 1 nylon zacsiba és megy a kukába! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek a szemetelő emberek nem bunkók csak egyszerüen igénytelen népség,igen nehéz lassan a természet lágy ölén olyan helyet találni hogy az ember még egy üres müanyag flakonnal se találkozon
sztem a nagy ego'val "+áldott" emberek igazán bunkók;azthiszik,h. mindenek fölött állnak és mindent +tehetnek;lenézik a másikat,hiszen "felsőbbrendű lények"nek tartják magukat és ezért semmibe is veszik őket.akit pedig levegőnek,semminek néznek,azokkal úgyis viselkednek:bunkón
Igazad van tényleg jó szó rájuk hogy bunkó,a fő bunkó meg az a férfi aki a rakacai tónál amikor a haverjai a maguk után össze gyüjtöt szemetet beteték a csomagtartóba gondolom hogy majd otthon a kukába landol,ő nemes egyszerüségel kivette és bedobta a tóba és lebazsta a többieket hogy a saját sz.... csak nem fogja haza vinni.Az egyik csak ennyit mondot "te egy igazi bunkó vagy"
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 14:02
Szerintem pont jóó szó rájuk,hogy bunkó!
Wagy az a tamajkó aki az egész hamutartójának tartalmát kiönti a földre????Én dohányzom de a hamutartó tartalmát beleöntőm 1 nylon zacsiba és megy a kukába!
Wagy az a tamajkó aki az egész hamutartójának tartalmát kiönti a földre????Én dohányzom de a hamutartó tartalmát beleöntőm 1 nylon zacsiba és megy a kukába!
végre valaki hasonló véleményen van erről,mint énbunkó az összes,aki azt hiszi, hogy neki mindent szabad, bunkó az,aki azt hiszi,hogy mindenki felett áll. önbizalmuk az van bőven, csak azt nem tudom,hogy mire föl? arra,hogy összeloptak maguknak egy bmw-t? arra,hogy IQ-negativ kitömöttmellű szőke nővel virítanak az utcán? vagy a trendi rucijaikra?
én miért nem vagyok "menő", csak azért,mert nekem iylenek nincsenek,és nem is akarom, hogy legyenek? ezért mér vagyok én alsóbbrendű? vagy arra nagy az arcuk ezeknek, hogy a kapcsolataikra támaszkodva "elértek valamit"? gondolkodni, csinálni valamit,azt nem tudnak. (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 28. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem a nagy ego'val "+áldott" emberek igazán bunkók;azthiszik,h. mindenek fölött állnak és mindent +tehetnek;lenézik a másikat,hiszen "felsőbbrendű lények"nek tartják magukat és ezért semmibe is veszik őket.akit pedig levegőnek,semminek néznek,azokkal úgyis viselkednek:bunkón

Esöember

Diszkrét Nőt