Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#82   2021. 03. 27. szombat 21:45
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Szia! Észrevételedet továbbítjuk informatikusainknak eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1022352)
2021. 03. 27. szombat 13:17
Javaslatom lenne a társkeresőben történő kereséssel kapcsolatban Remélem jó helyre írom, ha nem, majd rakjátok át, ahová kell.
Jó, hogy lehet keresni több paraméter alaján szűkítve, pl lakhely szerint is, de nem jó,hogy ezeket a paraméter beállításokat nem lehet elmenteni. Jó lenne megoldani ennek mentését, és akkor az adatlapomon belül lenne egy olyan nevű keresés beállításom pl, hogy "közeli párok" és akkor pl Pest megyén belül egyszer beállítanánk a keresőben a helységeket is, és ezt elővéve lehetne keresni. Igaz lenne ez más paraméterekre is persze. Megoldható ez? Köszi!
#81   2021. 03. 27. szombat 13:17
X Törölt felhasználó (1022352)
Javaslatom lenne a társkeresőben történő kereséssel kapcsolatban Remélem jó helyre írom, ha nem, majd rakjátok át, ahová kell.
Jó, hogy lehet keresni több paraméter alaján szűkítve, pl lakhely szerint is, de nem jó,hogy ezeket a paraméter beállításokat nem lehet elmenteni. Jó lenne megoldani ennek mentését, és akkor az adatlapomon belül lenne egy olyan nevű keresés beállításom pl, hogy "közeli párok" és akkor pl Pest megyén belül egyszer beállítanánk a keresőben a helységeket is, és ezt elővéve lehetne keresni. Igaz lenne ez más paraméterekre is persze. Megoldható ez? Köszi!
#80   2021. 03. 18. csütörtök 20:41
Sajnos sokan hibásan értelmezik az egyes opciókat: így pl valaki lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan ellenőrizni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Ha hibás adatlapot találunk, segítünk a felhasználónak, hogy korrigálhatja a beállított státuszát.A Társkereső jelen formájában ingyenes funkció, ezen a közeljövőben nem is kívánnánk változtatni. Így, mivel az adatlapok szabadon szerkeszthetők, és admin nem ellenőrzi, ezért fordulhatnak elő hibásan kitöltött profilok.
Másik észrevételed a meleg és bi társkereső hirdetések elszaporodására vonatkozik. Ez nem specifikusan a GG-re jellemző, világviszonylatban tapasztalható jelenség. Az amatőr feltöltéseknél külön címke alatt találod a meleg és bi tartalmakat, főoldalon továbbra is a hetero tartalmakkal találkozol. A Társkereső topicban is van külön meleg és bi kategória,azonban annak sincs akadálya, hogy pl a régiók szerinti topicokba meleg és bi társkereső hirdetés kerüljön.Nem tudunk mást tanácsolni, mint próbálj meg átsiklani a számodra érdektelen hirdetések fölött.
(Ez egy válasz orion692 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 10:44
Azt hiszem a rasszizmusnál van sokkal égetőbb probléma. mégpedig az, h ha kijelölöm, h nő-ket szeretnék látni és még azt is kijelölöm, h ne legyen pár tagja (tehát minden lehetőséget elveszek attól, h férfiakat lássak) a keresésre kattintok és mégis faszok vannak az első oldalon! Sokan írják, hogy nem tudják kijelölni, (régen regisztráltam már nem emlékszem, hogy miként volt.) hogy ennyire bénák vagy analfabéták vagy, hogy miért nem sikerül nekik a nemük felismerése és pontos bejelölése, eltudom képzelni, hogy programozási hiba. De nekem sikerült. Férfiként jelenek meg! Mondjuk nem túl sok sikert köszönhetek az itteni ismerkedésnek, páran szóba álltak velem ugyan de szex nem lett belőle, sőt randi sem. Bár ez talán az én hibám is. Egyet értek azzal, hogy a keresési feltételek bővíthetőek lehetnének. És rasszizmus ide vagy oda igenis vannak társkereső oldalak ahol működnek szűrők, és ha akarom nem is látok és ők sem látnak (pl: homoszexuális férfiakat) olyanokat akikre nem vagyok kíváncsi. Sajnos úgy látom, hogy az utóbbi időkben nagyon sok homoszexuális és biszexuális férfi tűnt fel a fórumokon és a társkeresőn is. Elfogadó vagyok velük szemben, sőt bizonyos mértékig pártolom is ( hiszen szerintem megoldás lehet az emberiség túlszaporodására sőt a normalizálásra is (kóbor gyilkos vírusok szabadon engedése helyett) de én vér heteró vagyok, és szószerint hányingerem lesz a férfi-férfi szexuális megnyílvánulásoktól. Tudom nehéz ezt felfogni mert akiben bújkál egy aprócska kis biszexualitás az már nem érez így. De nekem felfordúl a gyomrom mint a tengeri betegeknek. Tudom akkor ne nézzek ilyet, de hogy ha nem tudom kizárni? Szóval tenni kéne valamit, talán a regisztráció során fellépő nemiség kiválasztásánál vagy a nemiség ellenőrzését kéne bevezetni vagy mittom' én mit, de ha nőket szeretnék keresni akkor ne faszok ágaskodjanak oldalakon kersztűl.
#79   2021. 03. 18. csütörtök 10:52
orion692 orion692
Ja és lemaradt a homoszex férfiak témából, h talán nagyobb sikerrel járhatnának ha nekik különn lenne fórumuk és társkeresőjük, így talán kevesebbszer botlanánk egymásba. Nem tudom mikor volt itt fejlesztve bár mi is. Úgy hogy írhatjuk ide a vágyainkat elképzeléseinket nem tudom valóra válik-e valaha. Egyébként régóta zárt (vagy csak kicsit nyitott közösségnek tűnik az oldal látogatóinak közönsége.
#78   2021. 03. 18. csütörtök 10:44
orion692 orion692
Azt hiszem a rasszizmusnál van sokkal égetőbb probléma. mégpedig az, h ha kijelölöm, h nő-ket szeretnék látni és még azt is kijelölöm, h ne legyen pár tagja (tehát minden lehetőséget elveszek attól, h férfiakat lássak) a keresésre kattintok és mégis faszok vannak az első oldalon! Sokan írják, hogy nem tudják kijelölni, (régen regisztráltam már nem emlékszem, hogy miként volt.) hogy ennyire bénák vagy analfabéták vagy, hogy miért nem sikerül nekik a nemük felismerése és pontos bejelölése, eltudom képzelni, hogy programozási hiba. De nekem sikerült. Férfiként jelenek meg! Mondjuk nem túl sok sikert köszönhetek az itteni ismerkedésnek, páran szóba álltak velem ugyan de szex nem lett belőle, sőt randi sem. Bár ez talán az én hibám is. Egyet értek azzal, hogy a keresési feltételek bővíthetőek lehetnének. És rasszizmus ide vagy oda igenis vannak társkereső oldalak ahol működnek szűrők, és ha akarom nem is látok és ők sem látnak (pl: homoszexuális férfiakat) olyanokat akikre nem vagyok kíváncsi. Sajnos úgy látom, hogy az utóbbi időkben nagyon sok homoszexuális és biszexuális férfi tűnt fel a fórumokon és a társkeresőn is. Elfogadó vagyok velük szemben, sőt bizonyos mértékig pártolom is ( hiszen szerintem megoldás lehet az emberiség túlszaporodására sőt a normalizálásra is (kóbor gyilkos vírusok szabadon engedése helyett) de én vér heteró vagyok, és szószerint hányingerem lesz a férfi-férfi szexuális megnyílvánulásoktól. Tudom nehéz ezt felfogni mert akiben bújkál egy aprócska kis biszexualitás az már nem érez így. De nekem felfordúl a gyomrom mint a tengeri betegeknek. Tudom akkor ne nézzek ilyet, de hogy ha nem tudom kizárni? Szóval tenni kéne valamit, talán a regisztráció során fellépő nemiség kiválasztásánál vagy a nemiség ellenőrzését kéne bevezetni vagy mittom' én mit, de ha nőket szeretnék keresni akkor ne faszok ágaskodjanak oldalakon kersztűl.
#77   2020. 12. 11. péntek 18:39
X Törölt felhasználó (4293192)
Ezekkel az intézkedésekkel nem lesznek kevesebbek. Csak elejét veszik annak amit Önök is írtak hogy elharapózzanak az indulatok. Szerintem a többségi társadalomból érkező felhasználóknak semmilyen hátrányt nem fog jelenti hogy az adatlapjukra ezt nem írhatják ki. Mert ez kicsit olyan nekem mintha én roma származásúként felesleges kör lennék. Ahogy fogalmaztak is egy leveleükben, pontosabban ez azért helyén való mert egyel kevesebb felesleges kör. Ez egy elég rossz magyarázat valljuk be. Akár itt is sérülhet az hogy ki hogyan és ki milyen esélyekkel indul neki egy ilyen fajta társkeresőnek.
#76   2020. 12. 11. péntek 18:34
Az Önök társkeresője ha jól látom nem a származásra épül. Nem releváns szempont. Ha a származásra épülne és mint opció lehetne. Akkor teljesen érthető lenne ha nemzetiségek vagy közösségekbe is lehetne választani gondolkodni. Mivel én nem láttam ilyet és össztársadalomról beszélünk így a származást úgy vélem vagy az érintett saját maga tüntheti fel vagy a diszkrimináció másik formája a pozitív diszkrimináció az ami elfogadható. Pl amikor párok nők férfiak szinesbőrű férfiakat keresnek.
#75   2020. 12. 11. péntek 18:28
Nem értem miért kell félremagyarázni ezt a problémát. Nem arról van szó hogy én bárkit is arra kényszerítenék. Legyenek szívesek megérteni hogy nem ez a gond. Hanem az adatlapokkal van gond. Az itt elő kisebbségek főleg a romák a társadalom részei. Mint média ezen közösség képi vagy bármilyen negatív feltüntetéséért, prezentálásáért felelősek. Én mint roma férfi számomra sértő ilyen adatlapokkal találkozni. Kimerít minden olyan közösségromboló magatartást aminek nincs helye az oldalon. És az hogy valaki adatlapján kizár nemzetiségeket közösségeket elegendő a kirekesztésre kizárásra. De össze sem lehet hasonlítani egy anyaországgal rendelkező nemzetiséggel. Egyetértek abban hogy mindenkinek a magánügye. Viszont azzal hogy ezt feltünteti az adatlapján már nem az. Tehát mégegyszer leírnám hogy ne ferdítsenek és ne csúsztassanak, hanem értsék meg kérésem. Nem fognak erre vonatkozó kellően elégséges és megfelelő jogszabályt találni mert ezen területe a jogalkotásnak itthon gyerekcipőbe jár. Ide megértés kell és kellő szociális érzékenység. Önök is tudják hogy a diszkrimináció fogalma szinte kimeríthetetlen. És már a mindennapokban is ott van. Ezek a jogok egyre jobban kiterjesztődnek akár a melegekre akár a transzokra gondolunk. A jogszabályok és a jog se Önöknek se nekem nem fog kielégítő választ és megoldást adni. Akárhogy is vesszük minden egyes eset releváns. Persze mindegyiknek megvan a súlya. De higgyék el ennek is épp elég a súlya mert szinte minden +18 as oldalon tapasztalom ezt a féle kirekesztés. Míg a "normál" társkeresőkön csak nagyon nagyon ritkán. Az is lehet hogy ebbe az irányba kellene kutakodni. Talán más oldalak működtetői tudnak erre Önöknek megfelelő megoldást nyújtani.
#74   2020. 12. 08. kedd 21:32
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin
Kedves Gitano!

Ahogy a személyes megkeresésedre is válaszoltunk:
Természetesen mi is (ahogy bármely haladó ember is) ellene vagyunk bármilyen általánosításnak, előítéletnek és negatív diszkriminációnak, legyen az nemi, nemiségi, vallási, származási vagy egyéb alapú. Ettől függetlenül minden ember a saját ízlése alapján választ párt. Arra rákényszeríteni bárkit, hogy neki a szőkék helyett mostantól a barnák tettszenek, vagy éppen a fekete bőrű hölgyek helyett a távol-keletieket szeresse - ilyet nem lehet, ez az egyén magánügyeibe és döntési szabadságába való súlyos beavatkozás lenne.

(Munkáltatói szempontoknál azért büntetendő ugyanez, mert ott ezen szempontok a munkavégzés szempontjából nem relevánsak, míg egy tetszőleges... khm... mélységű személyes kapcsolat esetén a fizikai vonzalom a kapcsolat meglehetősen fontos alapeleme.)

Ennek megfelelően, amíg valaki nem személyeskedő vagy gyűlöletkeltő formában (vagy egyéb törvénybe ütköző módon) írja le az elképzeléseit, addig nem ütközik a szabályzatba (és a jelenleg hatályos magyar törvényekbe sem).

Kérjük, a témát (új fejlemény felmerüléséig) zárjuk le. (A további, nem az oldalra való vitákkal az erre vonatkozó, általános szabályaink szerint fogunk eljárni, hogy elejét vegyük a kontrollálhatatlan elburjánzásnak.)

Köszönettel:
Goldengate Szerkesztőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 06. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 12. 06. vasárnap 16:46
Mindezek után, még mindig szeretnék javaslatokat tenni, reménykedve abban, hogy megértik mi a gondom. Csináljanak közvélemény kutatást természetesen teljesen anonim módon az oldalon, hogy ki mennyire, milyen százalékban elfogadó a különféle hátrányban szenvedőkkel szemben. Ide nem csak a romák tartoznak.
Ezzel lehetne bizonyítani azt, hogy az a 15 adatlap amelyet találtak csak a felszín, azok az emberek akik ezt nyíltan vállalják, illetve azt is lehetne vele bizonyítani, hogy x fennállása alatt az oldalnak miért nekem jutott ez az eszembe. Feltehetően találnának olyan embereket, akiket szintén ért kirekesztés az oldalon. Ha abból levonják a konzekvenciát, akkor Önök is és én is választ kaphatunk arra, kell –e cselekedni az oldalon kell e változás vagy sem, illetve van e egyáltalán hátrányos megkülönböztetés.
Tisztelt Goldengate! Nem kérek a letiltásból, köszönöm, inkább legyenek velem együttműködőek, hogy az oldal minél színesebb és sikeresebb legyen, nem beszélve a felhasználók elégedettségével. A bejegyzésre való reflektálások a sokaságtól is lehet iránymutató.
#73   2020. 12. 06. vasárnap 16:46
Mindezek után, még mindig szeretnék javaslatokat tenni, reménykedve abban, hogy megértik mi a gondom. Csináljanak közvélemény kutatást természetesen teljesen anonim módon az oldalon, hogy ki mennyire, milyen százalékban elfogadó a különféle hátrányban szenvedőkkel szemben. Ide nem csak a romák tartoznak.
Ezzel lehetne bizonyítani azt, hogy az a 15 adatlap amelyet találtak csak a felszín, azok az emberek akik ezt nyíltan vállalják, illetve azt is lehetne vele bizonyítani, hogy x fennállása alatt az oldalnak miért nekem jutott ez az eszembe. Feltehetően találnának olyan embereket, akiket szintén ért kirekesztés az oldalon. Ha abból levonják a konzekvenciát, akkor Önök is és én is választ kaphatunk arra, kell –e cselekedni az oldalon kell e változás vagy sem, illetve van e egyáltalán hátrányos megkülönböztetés.
Tisztelt Goldengate! Nem kérek a letiltásból, köszönöm, inkább legyenek velem együttműködőek, hogy az oldal minél színesebb és sikeresebb legyen, nem beszélve a felhasználók elégedettségével. A bejegyzésre való reflektálások a sokaságtól is lehet iránymutató.
#72   2020. 12. 06. vasárnap 16:46
Tisztelt Goldengate! Miután sikeresen elhallgattattak, letiltás formájában, így kénytelen vagyok ismét leírni a véleményem, immáron szofisztikáltabban, bár én úgy vélem ennek eddig is eleget tettem és elég diplomatikusan fogalmaztam korábban is. Nem méltó Önökhöz én úgy vélem ez a letiltogatósdi. Nem véletlen hogy ebbe a topicba írtam. Amit leírtam és a korábbi levelezéseink alapján az a szín tiszta igazság volt. Tud fájni az igazság ez tény de azzal, hogy törlik a hozzászólásom csak másokban keltenek ellenszenvet illetve a saját szabályukat sem tartják be. El kell gondolkozniuk azon, hogy Önökre vagy esetleg másra mennyire igazak az oldal szabályai. Hogy arányosan és egyensúlyban alkalmazzák e, objektíven és nincsenek e benne érzelmek.
El kell gondolkozniuk azon, hogy a szabad véleménynyilvánítás illetve szólásszabadság 100 százalékosan van e jelen. Én romaként nem említhetem a romákat és a társkeresővel kapcsolatos problémákat még csak meg sem nevezhetem a csoportot a fórumban, de más többségi társadalomban élő személy megnevezheti azt a népcsoportot akikkel nem szeretne ismerkedni az adatlapján. Figyeltem arra, hogy hogyan kommunikálnak a topicban az érintett témáról és Önök is ügyesen kerülgették a szót, hogy kikről is van szó. Nem félni kell ettől a diskurzusrtól, hanem megoldást keresni rá.
Én sértettként még mindig veszem a fáradtságot és az Önök érdekét képviselve, jót akarva próbálom jobb belátásra bírni Önöket. Már csak kompromisszumra kellene jutni és valamiféle hajlandóságot mutatni a probléma megoldására. Az előző levelezésekre hivatkozva írtam azt, amit írtam korábban. Most ugyanezt közlöm, úgy hogy az Önöknek ne legyen sértő. Én úgy vélem minden felhasználó megérdemli azt, hogy pontosan tájékoztatva legyen arról mit is szabad az adatlapján és mit nem. Még egyszer leírnám, hogy az oldal érdekeit, előmenetelét és nagyobb sikeressége érdekében vitázok Önökkel hosszú hónapok óta. Ideje lenne ezt belátni. Tehát kedves mindenki! A korábbi levelezéseim alapján, amiket lefojtattam az oldallal, az adatlapokra mindenki azt ír, amit akar, ezen sem a moderátorok sem az adminok nem tudnak változtatni. Ha és amennyiben szeretnétek kizárni a partnerkeresésből származás, nemzetiség tekintetében (pl: olasz, orosz, vagy éppen roma) nyugodtan megtehetitek. Ez így teljességgel jogszerű. Most vissza Önökhöz, kedves Goldengate! Legutóbbi letiltásuk alkalmával azt írták, hogy menjek olyan társkeresőre ahol kimondottan romák keresnek társat vagy partnert. Itt jelezném, hogy én is a társadalom tagja vagyok és jogom van ahhoz, hogy az adatlapokon egyformán egyenlő esélyekkel, bánásmódban legyek részesülve, és feltüntetve. Én ezen az oldalon szeretném megtalálni társam. És amint írtam korábban ez nem vezet megoldáshoz.
#71   2020. 12. 04. péntek 09:13
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin
Ahogyan azt már a korábbiakban is több alkalommal leírtuk, adatlapot nem moderálunk. Sem adminnak sem moderátornak nincs hozzáférése az adatlap szövegéhez, ha az oldalon személyeskedő, gyűlöletkeltő vagy egyéb más törvénybe ütköző szövegezést találunk, intézkedünk. Április óta tartó levelezésünk során minden alkalommal magyarázatot szolgáltattunk arra vonatkozóan, miért nem kivitelezhető az oldal részéről, amit megoldásként javasolt. Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét.
#70   2020. 12. 03. csütörtök 21:25
Épp ezért lehetne könnyen és egyszerűen moderálni azt a pár adatlapot. Sajnos nem értik a problémát. Nem befolyásolni szeretnék hiszen nem vagyok abban a pozicíóban. Viszont Önök mind médium akárhogy is írjuk felelősek. Azzal hogy a külső kritérumok mellé fölé alá kerül a származás és amely adatlapon jelenik meg engem sért. Többször is leírtam hogy privát üzenetben engem bárki elítélhet diszkriminálhat csak az adatlapon ne jelenjen ez meg mert ez az engedékenység mintát ad másnak. És előbb utóbb eljutunk oda hogy mindenféle nemzetiséget közösséget kizárunk a körből azzal hogy csupán az adatlapjára írta ki. Az oldal így nem lesz sem befogadó sem elfogadó. Csak jogi szempontból elméletben. De ahogy írtam korábban is nem a jog útja vezet megoldásra. Mást is sértene csak az a gond hogy nem igazán látok más nemzetiségeket kisebbségeket kirekesztve. A származás kérdésnek nincs helye egy társkereső oldalon. Vagy akkor kell egy ilyen funkció. De mivel össztársadalomról van szó ahol elvileg mindenki egyenlő épp ezért nem értem miért kellenek ide a diszkrimináló adatlapok. Egyébként tök jófej voltam mert voltak alternatíváim a probléma megoldására. Nekem sértettnek van megoldása. És ilyenkor felteszi a kérdést az ember magának hogy az oldal biztos partner ebben az igazán fontos probléma megoldásában? Tehát nem az előítélettel kell szembeszállni hanem a diszkriminációval. És én még a sok hiábavaló levelezéssel ellentétben is még mindig együttmőködő vagyok és keresem a megoldást a kompromisszumot. De szerintem engedjük el ezt a dolgot mert már meg van a véleményem az oldalról. Szeretem ezt az oldalt sokat köszönhetek neki, de amikor nekem ezt bizonygatnom kell akkor csalódok. Higgyék el nem szórakozásból meg jókedvemből hozom fel újra meg újra ezt a témát. Befolyásolja a társkeresésem. Ezzel csak elveszik a kedvem ha azt látom az adatlapon hogy csak a származásom a gond.
#69   2020. 12. 03. csütörtök 19:18
A Goldengate oldal több mint 21 éves fennállása óta soha egyetlen felhasználónkat sem különböztettük meg, sem vallási, sem etnikai, sem más egyéb szempontból. Bárki szabadon regisztrálhat, és használhatja az oldal funkcióit, amennyiben az oldal felhasználási feltételeit betartja. Ennek ellenére kirekesztőnek nevezel bennünket. Amit te elvárnál tőlünk az valószínűleg az, hogy győzzük meg mindazon felhasználókat, akik az adatlapjukon feltüntetik, kikkel nem szeretnének megismerkedni, ne legyenek előítéletesek, és változtassanak a véleményükön. Tegyük hozzá, az oldal több ezer regisztrált felhasználójából nagyjából egy tucat olyan adatlap van, amit kifogásolsz. A Goldengate egy szexoldal, ahol sok más egyéb funkció mellett létezik társkereső lehetőség is. Ha az oldalon személyeskedő vagy gyűlöletkeltő (vagy egyéb más törvénybe ütköző) viselkedést tapasztalunk, moderátoraink azonnal intézkednek. De nem a mi tisztünk egyes felhasználók előítéleteivel szembeszállni - kérjük fogadd ezt el! Megfelelő szexpartnert találni nem egyszerű feladat, oldalunk egyforma lehetőséget nyújt minden egyes felhasználónak, hogy a szabadon elérhető - ingyenes! - platformokon: fórumtémák, Társkereső adatlap, chat, saját fotók/videók megosztása megtalálja az elképzeléseinek leginkább megfelelő partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 12:33
Hiába leveleztem az oldal tulajdonosi körével ők sem nyitottak ennek a problemának a megoldására. Jogokra hivatkozva nem lehet megoldani. Mert ennek nem ez a módja.
#68   2020. 12. 03. csütörtök 12:33
Hiába leveleztem az oldal tulajdonosi körével ők sem nyitottak ennek a problemának a megoldására. Jogokra hivatkozva nem lehet megoldani. Mert ennek nem ez a módja.
#67   2020. 12. 03. csütörtök 09:31
Sem admin sem moderátor nem nyúlhat bele a felhasználók adatlapjába, kizárólag informatikus. Így az admin is annyit tehet, hogy figyelmezteti a felhasználót, ha hibás az adatlapja.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 07:58
Értem, de figyelmeztetés helyett nem tudjátok "önkényesen" átállítani a nemet adminként, ha egyértelmű a hibás beállítás? Ha ilyennel találkoztok, ahogy írod, vagy külön jelzik azt. Ha meg 2-3-szor visszaállítja a delikvens a rosszra, akkor emiatt ki lehet vágni a francba, mert szórakozik. kerdes
#66   2020. 12. 03. csütörtök 09:18
Ezügyben írt leveledre személyes választ kaptál az Ügyfélszolgálattól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 02. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 21:25
A kirekesztés még mindig nagyobb probléma. Csak jelzem.
#65   2020. 12. 03. csütörtök 07:58
MILF-shooter MILF-shooter
Értem, de figyelmeztetés helyett nem tudjátok "önkényesen" átállítani a nemet adminként, ha egyértelmű a hibás beállítás? Ha ilyennel találkoztok, ahogy írod, vagy külön jelzik azt. Ha meg 2-3-szor visszaállítja a delikvens a rosszra, akkor emiatt ki lehet vágni a francba, mert szórakozik. kerdes
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2020. 12. 02. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 15:26
Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor változtathat a státuszán. Amit láttok, az a jéghegy csúcsa, feltöltéskor is rengetegen jelölnek meg rossz kategóriát, ugyanez igaz a társkereső státusz beállítására is. Olyan is van, aki anno párként regisztrált, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan ellenőrizni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Akiket figyelmeztetünk, hogy hibás a beállítás, ott is a felhasználók túlnyomó többsége nem veszi ezt figyelembe. Nem állíthatunk admint minden egyes felhasználó mellé, így amíg ez a funkció ingyenes, nem várható drasztikus javulás.
#64   2020. 12. 02. szerda 21:25
A kirekesztés még mindig nagyobb probléma. Csak jelzem.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2020. 12. 02. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 15:26
Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor változtathat a státuszán. Amit láttok, az a jéghegy csúcsa, feltöltéskor is rengetegen jelölnek meg rossz kategóriát, ugyanez igaz a társkereső státusz beállítására is. Olyan is van, aki anno párként regisztrált, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan ellenőrizni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Akiket figyelmeztetünk, hogy hibás a beállítás, ott is a felhasználók túlnyomó többsége nem veszi ezt figyelembe. Nem állíthatunk admint minden egyes felhasználó mellé, így amíg ez a funkció ingyenes, nem várható drasztikus javulás.
#63   2020. 12. 02. szerda 15:26
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 02. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 07:55
A 70% az azért durva túlzás, de valóban ez a helyzet. Tele férfiakkal "nőként" regisztrálva már évek óta. Szerintem ez szándékosan van szabadjára engedve itt az oldalon valamilyen megfontolásból, mert változás nem nagyon van. lookaround

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Hundelight Hundelight
Nyitás ideje: 2019. 06. 25. kedd
Üzenetek: 222db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 26. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!