Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#62   2020. 12. 02. szerda 07:55
MILF-shooter MILF-shooter
A 70% az azért durva túlzás, de valóban ez a helyzet. Tele férfiakkal "nőként" regisztrálva már évek óta. Szerintem ez szándékosan van szabadjára engedve itt az oldalon valamilyen megfontolásból, mert változás nem nagyon van. lookaround
(Ez egy válasz izgalom36 üzenetére (2020. 12. 01. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 23:28
eléggé dühítő ez a probléma...pl beállítom hogy nőt keresek, a kiadott találati lista 70%-a férfi!!! Ne mondja senki, hogy mindegyik "véletlen" elrontotta...
#61   2020. 12. 01. kedd 23:28
izgalom36 izgalom36
eléggé dühítő ez a probléma...pl beállítom hogy nőt keresek, a kiadott találati lista 70%-a férfi!!! Ne mondja senki, hogy mindegyik "véletlen" elrontotta...
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 04. 05. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 05. vasárnap 09:05
Azt nem lehet megoldani, hogy ez a mező rögzített maradjon (regisztrációkor megadott kötelező mező) és a módosításokból egyszerűen kivenni? Ha valaki elrontotta akkir az admin még hozzáférhet, de maga nem szórakozhat vele. Biztos van aki véletlenül elrontja, de ebből van kevesebb, a többség szerintem szándékosan játszik vele. Így ráadásul az adminoknak is kevesebb utólagos feladata lenne vele.
#60   2020. 09. 26. szombat 15:42
X Törölt felhasználó (4199222)
Már jó ideje tekergek az oldalon, itthon az egyik legszínvonalasabb, sőt szerintem ez a nyerő. Egy ilyen plusz "lehetőség" biztos sikert aratna smile
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 09. 26. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2020. 09. 26. szombat 11:48
Szia! Eddig még nem érkezett ilyen jellegű kérés, de ha van rá igény, felvehetjük a fejlesztési listára
#59   2020. 09. 26. szombat 11:48
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Szia! Eddig még nem érkezett ilyen jellegű kérés, de ha van rá igény, felvehetjük a fejlesztési listára
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4199222)
2020. 09. 25. péntek 22:41
sziasztok adminok, nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy tervezitek a társkeresőbe opcióként beleintegrálni a "Nem" menüponthoz a "transz" kategóriát is?
jártam pár oldalon és szerintem sokunk megköszönné ezt a lehetőséget smile
sziasztok
#58   2020. 09. 25. péntek 22:41
X Törölt felhasználó (4199222)
sziasztok adminok, nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy tervezitek a társkeresőbe opcióként beleintegrálni a "Nem" menüponthoz a "transz" kategóriát is?
jártam pár oldalon és szerintem sokunk megköszönné ezt a lehetőséget smile
sziasztok
#57   2020. 09. 19. szombat 01:00
Szia! Ne pipálj be semmit az adatlapon, tehát szedj ki minden mentett adatot, ments el ezt a változtatást és nem fogsz megjelenni a Társkeresőben. Ha pedig újra szeretnél ott lenni, bármikor újra kitöltheted.
(Ez egy válasz coyote70 üzenetére (2020. 09. 18. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 18. péntek 13:14
Sziasztok!
Hogy tudom törölni magam a társkeresőből?
#56   2020. 09. 18. péntek 13:14
coyote70 coyote70
Sziasztok!
Hogy tudom törölni magam a társkeresőből?
#55   2020. 06. 20. szombat 23:02
Szia! Napi több alkalommal is törlünk olyan profilokat, akiket emiatt jelentenek. Kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, lap alja E-mail menüpont. Ha megadod a jelentett felhasználó nevét, a kollégák utána néznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 20. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1549862)
2020. 06. 20. szombat 11:37
Sziasztok! Fizetős hölgyek párokkal mi van? Hiába jelentem őket nem történik semmi.
#54   2020. 06. 20. szombat 11:37
X Törölt felhasználó (1549862)
Sziasztok! Fizetős hölgyek párokkal mi van? Hiába jelentem őket nem történik semmi.
#53   2020. 05. 01. péntek 23:49
Szia! Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor állíthat a státuszán. Sajnos sokan nem korrigálják, vagy hibásan állítják be, ennyi regisztrált felhasználónál fizikai képtelenség folyamatosan nyomon követni ki, mikor mit változtat vagy állít be az adatlapján
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 01. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4027632)
2020. 05. 01. péntek 10:19
Nagyon sok olyan pár van, akit feldob a kereső, amikor bejelölöm a "kit keres" résznél hogy férfit.
Viszont a bemutatkozó szövegüknél írják hogy csak párt/lányt keresnek.
Gondolom azért mert a saját adatlapjukon a "kit keresek" résznél bejelölve hagyták a férfi opciót.
Ez zavaró mindkét félnek: nekem azért mert a kereső így rengeteg fals eredményt dob fel, nekik meg azért mert sok pasi figyelmen kívül hagyja a bemutatkozó szövegüket és ugyanúgy spammeli őket..
Mit lehetne ezzel kezdeni?
#52   2020. 05. 01. péntek 10:19
X Törölt felhasználó (4027632)
Nagyon sok olyan pár van, akit feldob a kereső, amikor bejelölöm a "kit keres" résznél hogy férfit.
Viszont a bemutatkozó szövegüknél írják hogy csak párt/lányt keresnek.
Gondolom azért mert a saját adatlapjukon a "kit keresek" résznél bejelölve hagyták a férfi opciót.
Ez zavaró mindkét félnek: nekem azért mert a kereső így rengeteg fals eredményt dob fel, nekik meg azért mert sok pasi figyelmen kívül hagyja a bemutatkozó szövegüket és ugyanúgy spammeli őket..
Mit lehetne ezzel kezdeni?
#51   2020. 04. 16. csütörtök 10:36
Válaszd a Részletes keresés opciót, ott tudsz megyékre is szűkíteni
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 05:42
Sziasztok! A jelenlegi vírusos helyzetben kicsit nehezebb a nagyobb távok leküzdése, na meg sokaknál látom, hogy nem akar messze utazni. A keresési listába nem lehetne egy megyére szükítő opció? Az majdnem mindenkinél meg van adva és optimális utazási területet fed le.
#50   2020. 04. 16. csütörtök 08:11
lookaround confused A megyék benne vannak, sőt települések is. Vagy mire gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 05:42
Sziasztok! A jelenlegi vírusos helyzetben kicsit nehezebb a nagyobb távok leküzdése, na meg sokaknál látom, hogy nem akar messze utazni. A keresési listába nem lehetne egy megyére szükítő opció? Az majdnem mindenkinél meg van adva és optimális utazási területet fed le.
#49   2020. 04. 16. csütörtök 05:42
nooti nooti
#48   2020. 04. 06. hétfő 10:49
Szia! A kollégák megkapták a listát, intézik eljen
(Ez egy válasz jofaszi_1985 üzenetére (2020. 04. 05. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 05. vasárnap 12:09
Ok, én elküldltem a listát, hogy hol mi a probléma, remélem lesz eredménye.
#47   2020. 04. 05. vasárnap 12:09
jofaszi_1985 jofaszi_1985
Ok, én elküldltem a listát, hogy hol mi a probléma, remélem lesz eredménye.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 04. 02. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2020. 04. 02. csütörtök 23:45
Szia! Kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, lap alja E-mail menüpont.A kollégák segítenek
#46   2020. 04. 05. vasárnap 09:05
Azt nem lehet megoldani, hogy ez a mező rögzített maradjon (regisztrációkor megadott kötelező mező) és a módosításokból egyszerűen kivenni? Ha valaki elrontotta akkir az admin még hozzáférhet, de maga nem szórakozhat vele. Biztos van aki véletlenül elrontja, de ebből van kevesebb, a többség szerintem szándékosan játszik vele. Így ráadásul az adminoknak is kevesebb utólagos feladata lenne vele.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 04. 04. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2020. 04. 04. szombat 10:05
Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor változtathat a státuszán.
Sajnos néhányan félreértik az egyes opciókat, így pl lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát.
Ha ilyet találtok, ti is felhívhatjátok a felhasználó figyelmét arra, hogy hibás a kategória a lapján. Ha nekünk jelentitek, mi is ugyanezt tesszük, jelezzük felé, hogy korrigálja a státuszát
#45   2020. 04. 04. szombat 10:05
Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor változtathat a státuszán.
Sajnos néhányan félreértik az egyes opciókat, így pl lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát.
Ha ilyet találtok, ti is felhívhatjátok a felhasználó figyelmét arra, hogy hibás a kategória a lapján. Ha nekünk jelentitek, mi is ugyanezt tesszük, jelezzük felé, hogy korrigálja a státuszát
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 04. 04. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 04. szombat 08:40
A második felvetésére biztosan nem lesz megoldás, mert ha nőre szűrsz, a találatok 80-90%-a pár lesz (ugyanis nő szinte alig van az oldalon). Az viszont tény, hogy sok a nőnek regisztrált férfi adatlapos - erre egy bejelentő gombot fel lehetne helyezni esetleg.
#44   2020. 04. 04. szombat 08:40
A második felvetésére biztosan nem lesz megoldás, mert ha nőre szűrsz, a találatok 80-90%-a pár lesz (ugyanis nő szinte alig van az oldalon). Az viszont tény, hogy sok a nőnek regisztrált férfi adatlapos - erre egy bejelentő gombot fel lehetne helyezni esetleg.
(Ez egy válasz jofaszi_1985 üzenetére (2020. 04. 02. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 02. csütörtök 20:18
Sziasztok,
rengeteg a hibás adatlap.
Nőt keresek és férfiak jelennek meg.
A pár tagját nemre állítom és mégis minden második mondat úgy kezdődik, hogy keresünk.
Ezekre van valami megoldás? kinek kell szólni?
Tomi
#43   2020. 04. 02. csütörtök 23:45
Szia! Kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, lap alja E-mail menüpont.A kollégák segítenek
(Ez egy válasz jofaszi_1985 üzenetére (2020. 04. 02. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 02. csütörtök 20:18
Sziasztok,
rengeteg a hibás adatlap.
Nőt keresek és férfiak jelennek meg.
A pár tagját nemre állítom és mégis minden második mondat úgy kezdődik, hogy keresünk.
Ezekre van valami megoldás? kinek kell szólni?
Tomi

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Hundelight Hundelight
Nyitás ideje: 2019. 06. 25. kedd
Üzenetek: 222db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 26. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!