Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#122   2022. 08. 15. hétfő 20:40
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Szia! A Társkereső adatlap szabadon szerkeszthető, nincs korlátozva hányszor változtat rajta a fiók tulajdonosa.
Kérjük a megtévesztő adatokat használó felhasználót jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja E-mail menüpont).
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2022. 08. 15. hétfő 19:37
Szisztok !

Találtam egy felfasználót aki tavaly 60-as pasiként hirdetett (kommentelt, amibe ezt a kort írta be), de idén a társkeresős adatlapján “csak” 55 évesként szerepel.
Ilyenkor lehet tenni valamit ?
Illetve van valami rendszer az oldalon hogy csak egyszer-kétszer lehessen életkort állítani ?

Köszönöm,
Zsolt
#121   2022. 08. 15. hétfő 19:37
X Törölt felhasználó (4532602)
Szisztok !

Találtam egy felfasználót aki tavaly 60-as pasiként hirdetett (kommentelt, amibe ezt a kort írta be), de idén a társkeresős adatlapján “csak” 55 évesként szerepel.
Ilyenkor lehet tenni valamit ?
Illetve van valami rendszer az oldalon hogy csak egyszer-kétszer lehessen életkort állítani ?

Köszönöm,
Zsolt
#120   2022. 08. 02. kedd 22:33
Szia! Írj Ügyfélszolgálatunknak, lap alja E-mail menüpont. Technikai hibák esetén a kollégák segítenek neked
(Ez egy válasz swingertali üzenetére (2022. 08. 02. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 17:31
Hogy van az, hogy ha valakit letiltunk, azután is tud nekünk üzenetet írni? Nem az lenne a lényege, hogy még csak a profilunkat se lássa?
#119   2022. 08. 02. kedd 17:31
swingertali swingertali
Hogy van az, hogy ha valakit letiltunk, azután is tud nekünk üzenetet írni? Nem az lenne a lényege, hogy még csak a profilunkat se lássa?
#118   2022. 07. 27. szerda 08:04
Amit linkeltél, az egy frissen törölt profil. Kell egy kis idő, amíg minden szerverről törlődik, és minden adat eltűnik. Addig pedig ilyet látsz. Hagyd figyelmen kívül.
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2022. 07. 27. szerda 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 02:26
Hát lehet, de egyes profiloknál abszolút nem lehet kideríteni, milyen nemű a gazdája. Persze lehet, hogy nem adta meg a profil tulajdonosa, de én azért ezt az információt kötelezővé tenném.

Pl. itt van egy ilyen profil:
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4174592
#117   2022. 07. 27. szerda 02:26
Nyelv-ész Nyelv-ész
Hát lehet, de egyes profiloknál abszolút nem lehet kideríteni, milyen nemű a gazdája. Persze lehet, hogy nem adta meg a profil tulajdonosa, de én azért ezt az információt kötelezővé tenném.

Pl. itt van egy ilyen profil:
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4174592
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 07. 23. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2022. 07. 23. szombat 00:13
Szia! Az adott profilba belépve az "Amit tudnod kell rólam..." résznél találod ki milyen nemű, hány éves, továbbá a rövid bemutatkozását. Tovább görgetve a "Kit keresek?" részben szintén részletesebben kifejtve találod milyen életkorú, milyen nemű partnert keres. A További elvárásaim résznél bővebben is lehetőség van kifejteni további keresési paramétereket.

Ha a saját profilod megjelenésére vagy kíváncsi, egyszerűen írd be a felhasználói nevedet az oldal jobb felső sarkában található keresőbe, és megnézheted, mások milyennek látják a profilodat.
#116   2022. 07. 23. szombat 00:13
Szia! Az adott profilba belépve az "Amit tudnod kell rólam..." résznél találod ki milyen nemű, hány éves, továbbá a rövid bemutatkozását. Tovább görgetve a "Kit keresek?" részben szintén részletesebben kifejtve találod milyen életkorú, milyen nemű partnert keres. A További elvárásaim résznél bővebben is lehetőség van kifejteni további keresési paramétereket.

Ha a saját profilod megjelenésére vagy kíváncsi, egyszerűen írd be a felhasználói nevedet az oldal jobb felső sarkában található keresőbe, és megnézheted, mások milyennek látják a profilodat.
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 18:55
Még két alapvető észrevétel:

A profilokon totál kideríthetetlen, ki milyen nemű, pedig azért szerintem egy szexparner-keresőn ez nem teljesen elhanyagolható információ. smile Rendben, hogy a lista-nézetben látszik, de ha már beleklikkeltem a profilba, feltűnően jelezni illene, hogy az illető férfi, nő, pár, és lehetőleg azt is ugyanilyen láthatóan, kiemelt tipográfiával, akár színnel lehetne jelölni, kit keres/keresnek.

Emellett a saját profil szerkesztése oldalon nem ártana egy "Profilom megtekintése" link vagy gomb, mindenki szeretné tudni, másik hogy látják őt.
#115   2022. 07. 21. csütörtök 18:55
Nyelv-ész Nyelv-ész
Még két alapvető észrevétel:

A profilokon totál kideríthetetlen, ki milyen nemű, pedig azért szerintem egy szexparner-keresőn ez nem teljesen elhanyagolható információ. smile Rendben, hogy a lista-nézetben látszik, de ha már beleklikkeltem a profilba, feltűnően jelezni illene, hogy az illető férfi, nő, pár, és lehetőleg azt is ugyanilyen láthatóan, kiemelt tipográfiával, akár színnel lehetne jelölni, kit keres/keresnek.

Emellett a saját profil szerkesztése oldalon nem ártana egy "Profilom megtekintése" link vagy gomb, mindenki szeretné tudni, másik hogy látják őt.
#114   2022. 07. 21. csütörtök 18:50
Nyelv-ész Nyelv-ész
Számomra rejtély, hogy a "keresett partner" részben miért egyes szám első személyben van megfogalmazva a parnerre vonatkozó szöveg: Pl. "férfi vagyok." Ez totál összezavarja az embeket, mert mindenki ösztönösen a helyes állítást igyekszik jelölni, nem azt, amit a vágyott partner állítana magáról. Ezt mindenképp ki kéne javítani, mert rengetegen tévesen állítják be emiatt, kit keresnek (én is most vettem észre, hogy fiút kerestem eddig, pedig nagyon nem.)
#113   2022. 07. 16. szombat 06:35
Kispicsa67 Kispicsa67
Nem tudnak olvasni sokan ki mit akar mf3
#112   2022. 07. 13. szerda 07:46
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
Eddig zömében arra érkezett panasz, hogy szóló férfiak a "Nők" kategóriában is megjelennek. Ennek oka, hogy sokan rosszul értelmezik a kategóriákat, és saját nemük helyett azt jelölik meg, hogy kit keresnek. Ennek korrigálására egyértelműbbé tettük a beállításoknál ki milyen kategóriát válasszon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 13. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675773) VIP
2022. 07. 13. szerda 07:07
Szerintem sokan jelezték.
Rengetegen panaszkodnak arra, rosszul vannak beállítva a társkeresős adatlapok.
#111   2022. 07. 13. szerda 07:07
X Törölt felhasználó (4675773) VIP
Szerintem sokan jelezték.
Rengetegen panaszkodnak arra, rosszul vannak beállítva a társkeresős adatlapok.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 07. 13. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2022. 07. 13. szerda 06:48
Szia! Elsősorban olyan kéréseket tudunk figyelembe venni, amely több felhasználónk részéről is felmerül. Korábban mások nem jelezték még, hogy ezzel probléma lenne.
#110   2022. 07. 13. szerda 06:48
Szia! Elsősorban olyan kéréseket tudunk figyelembe venni, amely több felhasználónk részéről is felmerül. Korábban mások nem jelezték még, hogy ezzel probléma lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675773) VIP
2022. 07. 11. hétfő 09:44
Szerintem az egy nagy segítség lenne ha regisztráláskor a kit keresek résznél a nem kitöltése is kötelező lenne.
Mivel az nem kötelező, rengeteg párnál is az van megadva hogy férfit keresnek, de valójában nem keresnek férfiakat.
ez amiatt van, hogy alapból ki mindegy-re van állítva. ezt kellene kicserélni
#109   2022. 07. 11. hétfő 09:44
X Törölt felhasználó (4675773) VIP
Szerintem az egy nagy segítség lenne ha regisztráláskor a kit keresek résznél a nem kitöltése is kötelező lenne.
Mivel az nem kötelező, rengeteg párnál is az van megadva hogy férfit keresnek, de valójában nem keresnek férfiakat.
ez amiatt van, hogy alapból ki mindegy-re van állítva. ezt kellene kicserélni
#108   2022. 06. 04. szombat 23:18
Oldalunk mindenben megfelel a GDPR hatályos rendelkezések felhasználónkat érintő szabványának. A törlésnek semmi akadálya, Ügyfélszolgálatunk minden ilyen jellegű kérésben segít a felhasználónak
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 06. 04. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 07:17
A törlést biztosítani kellene a hatályos GDPR törvények alapján.
#107   2022. 06. 04. szombat 07:17
Parosszex Parosszex
A törlést biztosítani kellene a hatályos GDPR törvények alapján.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2022. 04. 10. vasárnap 06:31
Szia! Írj Ügyfélszolgálatunknak, lap alja E-mail menüpont.A kollégák segítenek
#106   2022. 04. 10. vasárnap 06:31
Szia! Írj Ügyfélszolgálatunknak, lap alja E-mail menüpont.A kollégák segítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 09. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (931596)
2022. 04. 09. szombat 19:46
Sziasztok ! Van arra lehetőség hogy a társkereső rovatban ( fórum / blog ) egy bejegyzésemet töröljék ? Ha igen , hogyan ? Köszönöm !
#105   2022. 04. 09. szombat 19:46
X Törölt felhasználó (931596)
Sziasztok ! Van arra lehetőség hogy a társkereső rovatban ( fórum / blog ) egy bejegyzésemet töröljék ? Ha igen , hogyan ? Köszönöm !
#104   2022. 04. 03. vasárnap 12:11
facsefacse facsefacse
Rendezd sorba utolsó belépés dátuma szerint csökkenőbe. Figyeld a dátumot én ne görgess le egy hónapnál régebbiekre. Én így kerülöm ezt ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 31. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4665375)
2022. 03. 31. csütörtök 12:12
Olyan szűrési opciót nem lehetne berakni, hogy ne mutassa azokat a profilokat akik nem jelentkeztem be több mint 1 hónapja? Azt látom rengeteg a régi profil, akiket úgymond felesleges megnézni már mert úgyse járnak itt.
#103   2022. 04. 03. vasárnap 04:19
Szia! Ahogy azt a korábbiakban már írtuk, hibás adatlap esetén felhívjuk a felhasználó figyelmét, hogy korrigálja a státuszát. Amennyiben ezt nem teszi meg, az adatlapja törlésre kerül. Ezt követően azonban nagy eséllyel ismételten hibásan fogja kitölteni, ha már első alkalommal sem sikerült neki helyesen értelmezni az egyes opciókat rolleyes
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 04. 01. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 01. péntek 19:35
Szia!
Hát nem sok történt az utolsó jelzésem óta....pedig már elkezdtem ősszeírni a következő listát... smile

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Hundelight Hundelight
Nyitás ideje: 2019. 06. 25. kedd
Üzenetek: 222db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 26. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!