Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#241   2006. 07. 06. csütörtök 17:15
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Sorry, Christinat letiltottam, mert mar nagyon unalmas, hogy a magan problemaival cseszi tonkre az osszes amatorokkel kapcsolatos temat.

Na megegyszer:

A versenyről, nevezőkről várunk ide hozzászólásokat. Kérdések is jöhetnek!

(Kerek mindenkit, aki nem a versenyrol akar irni, az ne ide firkaljon, koszi!)
#240   2006. 07. 06. csütörtök 13:56
toratoratora toratoratora VIP
ha mindenki ebben a szellemben próbálna élni, talán boldogabb emberek lennének kicsiny országunkban!!
#239   2006. 07. 05. szerda 23:01
vazelinator vazelinator VIP Admin
nekem nem elég én még egyet sem kaptam...

(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 07. 05. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 05. szerda 22:43
nem ,küldök már elég !
#238   2006. 07. 05. szerda 22:50
*christina* *christina* VIP
Nem ,indultunk most Moncy . Amatőr képeinket gyalázták! Nem ,negativ kritiát kaptam ,hanem sértés . Nem fogok szóbaállni nem . Kiszúrtak Moncy . "most ,irtam utoljára nem válaszolok ,be sem nézek ide"
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 05. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 05. szerda 22:40
Ha nem birjátok a kritikákat,miért indultatok?
Többezren nézegetnek titeket (is) a neten.
"Mindenkinek van valami véleménye.
Van aki ezt közzé is teszi.Ezt el kell fogadnotok!
Nem az indulók fogják egymásközött eldönteni a sorrendet.Itt a kritika az természetes!Ha egyszer ez egy verseny....
Sok sikert! üdv! "

Tavaly ilyenkori hsz-emre válaszolva csak ZENO üzijét szeretném bemásolni...

És ezennel NO COMMENT...
Hajrá mindenki, az oldalra látogatók döntik el úgyis a verseny eredményét...
Christina Neked csak egy jó tanács: ne süllyedj le vitára ahogy a magánéletben, a munkában az utcán bárhol van kritika ezekkel sajnos együtt kell élni, Te vállaltad önmagad így vállalnod kell a kritikát, és a pozitív megnyilvánulást is!

Sok sikert minden versenyzőnek! wink wave wave
#237   2006. 07. 05. szerda 22:43
nem ,küldök már elég !
#236   2006. 07. 05. szerda 22:40
pszt
mikor kapok képeket?
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 07. 05. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 05. szerda 22:25
állj le te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#235   2006. 07. 05. szerda 22:40
Moncy Moncy
Ha nem birjátok a kritikákat,miért indultatok?
Többezren nézegetnek titeket (is) a neten.
"Mindenkinek van valami véleménye.
Van aki ezt közzé is teszi.Ezt el kell fogadnotok!
Nem az indulók fogják egymásközött eldönteni a sorrendet.Itt a kritika az természetes!Ha egyszer ez egy verseny....
Sok sikert! üdv! "

Tavaly ilyenkori hsz-emre válaszolva csak ZENO üzijét szeretném bemásolni...

És ezennel NO COMMENT...
Hajrá mindenki, az oldalra látogatók döntik el úgyis a verseny eredményét...
Christina Neked csak egy jó tanács: ne süllyedj le vitára ahogy a magánéletben, a munkában az utcán bárhol van kritika ezekkel sajnos együtt kell élni, Te vállaltad önmagad így vállalnod kell a kritikát, és a pozitív megnyilvánulást is!

Sok sikert minden versenyzőnek! wink wave wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 07. 02. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 02. szombat 17:33
Az itteni tisztelt közönség közül 2 embernek "adatott" meg h. láthassa tökéletes testemet...
Amúgy van fent fotóm a Képtár chateseknek-ben.. no persze ruhás...

"Az ilyen egyének miatt lesz élvezhetetlen a verseny." Vazzz.. ez egy nyilvános fórum nemde? Bárki bármikor +oszthatja véleményét...

Egyébként nem értelek mi a problémád: csak tanácsot adtam szőrtüsző gyulladás elkerülése végett... mivel ezzel a problémával Én már megküzdöttem...

Jaaaaa vagy az a probléma h. az Én általam felállított "képzeletbeli dobogóról" lemaradtál?

1. vadmacska
2. vadnyugatréme
3. lupus / fzreke

No mind1 akármilyen verseny lesz legközelebb eszem ágában sem lesz semmiféle reagálást klimpíroznom.... esküszöm.. vagy száradjon le a 10 ujjam hehe wave
#234   2006. 07. 05. szerda 22:25
állj le te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 05. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 07. 05. szerda 22:16
állj már le
mint ember ****1
mint csaj a képen egy erös 4*****
vágod
neharagisd magadra az embereket ne csinálj ellenséget abol aki nem az ellenséged
#233   2006. 07. 05. szerda 22:16
állj már le
mint ember ****1
mint csaj a képen egy erös 4*****
vágod
neharagisd magadra az embereket ne csinálj ellenséget abol aki nem az ellenséged
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 07. 05. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 05. szerda 22:06
e-mail ment ! leszedettem a képeim 2x !!!!!!! még ,mindig nem hagytok élni ? ... gun mullerl ejnye1
csak, ennyi infi.
#232   2006. 07. 05. szerda 22:06
e-mail ment ! leszedettem a képeim 2x !!!!!!! még ,mindig nem hagytok élni ? ... gun mullerl ejnye1
csak, ennyi infi.
(Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 07. 05. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 05. szerda 17:01
Kedves *christina*!

Sokáig gondolkodtam, hogy személyesen is megszólítsalak, vagy sem? Most döntöttem. Megszólítalak személyesen, remélem nem személyeskedve. Először is. Én eddig a napig egyszer sem bántottalak! Semmi neked szóló üzenetet nem találtam, amit én írtam volna!
Másodszor. Idézlek: "Meg vagy zavarodva ki ,ez a mullerl?!". Betű szerint idéztelek! A helyesírási hibáidra most nem térnék ki, betudom dühödnek, melynek indokoltságát a téged bántókkal szemben megértem, velünk szemben viszont indokolatlannak tartom. Egyébként TE, ki vagy? Mi egyszerű budapesti pár vagyunk, akiket nem kéne így ismeretlenül megtaposnod, mert a fagyi visszanyalhat. Mégegyszer hangsúlyozom, mi nem bántottunk téged! Harmadszor. Ami erre a szösszenetre késztetett a legutóbbi tetted. És itt újabb idézet "háháhá *1", és erősen lepontoztad a sorozatunkat. Rendkívül bátor vagy! Nálunk angyalföldön van egy régi mondás a hozzád hasonló emberekre: Jól seggbe rúgta a szódás lovát. Magyarázom, ha nem értenéd. Az ilyen ember a szerencsétlen állaton torolja meg sérelmét, mert a szódáson nem meri. Gratulálok. Sikerült ugyan arra a szintre emelkedned, mint a téged megbántók! Ráadásul, olyan párral szemben, akik téged nem is bántottak! Gondolkozz el azon, hogy másnak is van lelke, nem csak NEKED! Krisztinek ugyan olyan rosszul esik a Te gonoszkodásod, mint neked a másoké, akik téged bántottak. Végezetül. Részemről, ha valaki nem nyeri el a tetszésem, inkább nem pontozom, de nem adok *1-est, mint te! Pláne nem bosszúból. Van, akinek te és a hozzád hasonló hölgyek tetszenek, és olyan is, akinek a Krisztihez hasonlók. Ne vedd el mások kedvét, mert lehet, hogy sok férfinak pont azok tetszenének, akik miattad nem küldenek fotót!
#231   2006. 07. 05. szerda 19:46
A versenyről, nevezőkről várunk ide hozzászólásokat. Kérdések is jöhetnek
#230   2006. 07. 05. szerda 17:01
mullerl mullerl VIP
Kedves *christina*!

Sokáig gondolkodtam, hogy személyesen is megszólítsalak, vagy sem? Most döntöttem. Megszólítalak személyesen, remélem nem személyeskedve. Először is. Én eddig a napig egyszer sem bántottalak! Semmi neked szóló üzenetet nem találtam, amit én írtam volna!
Másodszor. Idézlek: "Meg vagy zavarodva ki ,ez a mullerl?!". Betű szerint idéztelek! A helyesírási hibáidra most nem térnék ki, betudom dühödnek, melynek indokoltságát a téged bántókkal szemben megértem, velünk szemben viszont indokolatlannak tartom. Egyébként TE, ki vagy? Mi egyszerű budapesti pár vagyunk, akiket nem kéne így ismeretlenül megtaposnod, mert a fagyi visszanyalhat. Mégegyszer hangsúlyozom, mi nem bántottunk téged! Harmadszor. Ami erre a szösszenetre késztetett a legutóbbi tetted. És itt újabb idézet "háháhá *1", és erősen lepontoztad a sorozatunkat. Rendkívül bátor vagy! Nálunk angyalföldön van egy régi mondás a hozzád hasonló emberekre: Jól seggbe rúgta a szódás lovát. Magyarázom, ha nem értenéd. Az ilyen ember a szerencsétlen állaton torolja meg sérelmét, mert a szódáson nem meri. Gratulálok. Sikerült ugyan arra a szintre emelkedned, mint a téged megbántók! Ráadásul, olyan párral szemben, akik téged nem is bántottak! Gondolkozz el azon, hogy másnak is van lelke, nem csak NEKED! Krisztinek ugyan olyan rosszul esik a Te gonoszkodásod, mint neked a másoké, akik téged bántottak. Végezetül. Részemről, ha valaki nem nyeri el a tetszésem, inkább nem pontozom, de nem adok *1-est, mint te! Pláne nem bosszúból. Van, akinek te és a hozzád hasonló hölgyek tetszenek, és olyan is, akinek a Krisztihez hasonlók. Ne vedd el mások kedvét, mert lehet, hogy sok férfinak pont azok tetszenének, akik miattad nem küldenek fotót!
#229   2006. 07. 02. vasárnap 08:56
toratoratora toratoratora VIP
tudod a többség dönt, nem a te izlésed. wink
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 02. vasárnap 08:02
voltak ,nála szebbek &,ők jobb helyen,is fotóztak ravasz1
#228   2006. 07. 02. vasárnap 08:02
voltak ,nála szebbek &,ők jobb helyen,is fotóztak ravasz1
#227   2006. 07. 02. vasárnap 07:58
mért bántassz ? ezt küldöm kocsog ha ,te is én mért ne kocsog
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 07. 02. vasárnap 01:44
na most fejezd be de olyan gyorsan.
azért mert sértödöt molet cica vagy ki nem viseli a kritizálást azaz nem engedi el a füle melet.
atol hogy még sexin molet vagy nem kell bunkonak és rágalmazonak lenni máshol vezesd le a dühöd ..
köszi
#226   2006. 07. 02. vasárnap 01:44
na most fejezd be de olyan gyorsan.
azért mert sértödöt molet cica vagy ki nem viseli a kritizálást azaz nem engedi el a füle melet.
atol hogy még sexin molet vagy nem kell bunkonak és rágalmazonak lenni máshol vezesd le a dühöd ..
köszi
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 07. 01. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 01. szombat 19:59
" ravasz1 bunda lessz , az elsőbe ,is az volt ..."
#225   2006. 07. 01. szombat 19:59
" ravasz1 bunda lessz , az elsőbe ,is az volt ..."
#224   2006. 06. 30. péntek 08:36
A versenyre 2006. június 7.- augusztus 7. között lehet képeket (vagy videót) beküldeni, ezután indul a szavazás! A szavazás augusztus 7-től szeptember 7-ig tart.
Az alkotásokat csak a szavzási időszak kezdetétől, augusztus 7-től lehet megtekinteni, hogy mindenki egyelő esélyel induljon.

a verseny oldala Itt meg nézheted ha más is érdekel
#223   2006. 06. 26. hétfő 15:31
Moncy Moncy
A 400. és a 401-es hsz-t kérném törölni...

Köszönettel. az igazi Moncy

Inf!
Előtte légyszíves az ip-t lenyomozni...
Köszi
#222   2006. 06. 26. hétfő 12:08
Most van :) Augusztus 7-ig még megteheted! :)

A verseny oldala

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jooska jooska
Nyitás ideje: 2005. 06. 21. kedd
Üzenetek: 421db
Utolsó üzenet: 2009. 07. 22. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!