Ehhez mi már túl vének vagyunk.....
Az enyém mindig csak a balhét verte ki nyilvános helyen, azért is lett vége.
Mondjuk egy buzi seggberak a kékmetró bármelyik megállójában?
Effélére még pont nem gondoltam. De ki fogom próbálni :D
(Ez egy válasz sszergi üzenetére (2006. 10. 25. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 11:19

ez ritkán jut eszembe, biztos öreg vaok?
meg a dugás sokkal jobb .-))) és van hogy nem bírja ki az ember hazáig...
azért a szégyellősebb pároknak adok tippet!
van a nődnek egy jó hosszú szoknyája?
akkor keressetek egy parkot paddal, aztán a bugyiját tedd zsebre, mert félrehúzni nem kényelmes... csüccs az ölembe babám!
és ha mégis arra jön valaki? :-)))))))))
akkor csak megállítod a lányt a mozgásban...
a szoknyájától amit gondosan elrendezel az öledben úgy sem látnak semmit, csak két kipirult arcú emberkét smárolni a padon?
szerencsére többször is megvolt, szerintem ez az élmény szupi :-))))))))
jaaa és jó sok a papírzsepi kell! mert irtóra össze tudja magát kenni az ember fia egy nővel az ölében :-)))))
meg a dugás sokkal jobb .-))) és van hogy nem bírja ki az ember hazáig...
azért a szégyellősebb pároknak adok tippet!
van a nődnek egy jó hosszú szoknyája?
akkor keressetek egy parkot paddal, aztán a bugyiját tedd zsebre, mert félrehúzni nem kényelmes... csüccs az ölembe babám!
és ha mégis arra jön valaki? :-)))))))))
akkor csak megállítod a lányt a mozgásban...
a szoknyájától amit gondosan elrendezel az öledben úgy sem látnak semmit, csak két kipirult arcú emberkét smárolni a padon?
szerencsére többször is megvolt, szerintem ez az élmény szupi :-))))))))
jaaa és jó sok a papírzsepi kell! mert irtóra össze tudja magát kenni az ember fia egy nővel az ölében :-)))))
Nekem a volt barátnóm leszopott a héven Békásmegyer felé haladva. hát megvan a filingje a dolognak. Nem azért lett vége mert nem volt beválalós
Mi is a feleségemmel a Velencei tóban fürödve, természetesen kánikula, nagy tömeg a vízben,és én ölbe vettem anyát, bugyit félrehúztam, a szerszámot betettem a punciba és "sétáltunk" amíg el nem sűlt a farkam.Nagyon kanos voltam, és muszáj volt ehhez a megoldáshoz nyúlni, a tömeg meg nem zavart. Azt hiszem őt is bizsergette a tudat, hogy látják is meg nem is. Azután elég sokszor kihasználtuk ezt a helyzetet gyógyfürdökben, mert ott sötét un. "nyúlkálós" a víz.
(Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2006. 02. 10. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 10. péntek 09:32

Egykori barátommal, sokat jártunk "nudira". Néha előfordult, hogy egy kissé elbámészkodott, és megfeledkezett magáról. Ilyenkor hasra feküdt a matracon, és megkért, hogy segítsek. Szorosan mellette, kissé alányúlva, néhány mozdulattal megszűnt a merevedése. Csak a törülközőn maradt néhány árulkodó nyom. Sokszor elgondolkodtam, miért természetellenes, ha egy férfinak "feláll" például ilyen helyen.
Lehet, hogy kissé szégyellős vagyok, de neke ez meg sem fordult a fejemben!
Hosszú éjjelbe nyúló autózás. Négyen az autóban. Mi egy alkalmi barátnőmmel ketten hátul (kapcsolatunk nem volt nyilvános). Hidegre való hivatkozás. Nagykabát az ölünkbe terítve. A csaj nyomja a véget nem érő történetet, közben pedig előveszi a farkam és ráérősen veregeti. Majd, hogy a helyzet pikánsabb legyen, elkezd enyhén flörtölni az előttünk ülő egyik sráccal. Jó élmény volt .... És az vállalkozó kedvűek figyelmébe: a tükörből nem lehet hátra látni, legalábbis nem ágyék tájra.
én is jobban szeretem a páromat leszopni,de vertem már ki neki vízibiciklin a balatonon és este különböző parkokban
Mi a párommal a Siófokon nyraltunk és a Balatonban fürdés közben kivántuk meg egymást.Először csak ki akarta verni, de ő is beindult és félrehúva a bikinit beleült. Ez kb a parttól 10-20m-re tötént. Jól elintéztem....
Hegyen, éjszaka, a várpsra gyönyörű kilátás, persze 1 baki volt vele, tél volt, de attól még belepucsítottam a semmiségbe, és szexeltünk 1 jót exemmel

Ez egy nagyon ismerős szitu,mintha én írtam vna
Szintén Siófok,szintén idén nyár,szintén parttól 10-20m,mondjuk ez este volt,de voltak bőven még a vízben és a parton is ücsörögtek de annyira beindított ahogy ő is levette a fürdőruháját és meztelenül hozzámsimult a vízben,hogy kénytelen voltam ott helyben berakni neki
Nagyon jó volt csak a lábunk görcsölt be a végére
(Ez egy válasz Robi- üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 23:34

Mi a párommal a Siófokon nyraltunk és a Balatonban fürdés közben kivántuk meg egymást.Először csak ki akarta verni, de ő is beindult és félrehúva a bikinit beleült. Ez kb a parttól 10-20m-re tötént. Jól elintéztem....
Nyilvános parkban, a bokrokban, Balatonban, moziban, hogy csak párat említsek...

Mi nyáron szintén Balcsin, parttól kb 10 méterre bementünk este, de a part kivilágítva, voltak de csak páran, és annyira beindított az álló bimbója, hogy kiraktam a farkam, és ő leszopott...
Volt már ebben is szerencsém. Valamikor, réges régenn....
Erdoben, folyó partjánn, tó partjánn - természet lágy olében. Kolcsonos volt a dolog.
Erdoben, folyó partjánn, tó partjánn - természet lágy olében. Kolcsonos volt a dolog.
Mindenhol jó, s volt rengeteg, erdő, mező, tó stb..
és ami még nem hangzott el az a BKV éjszakai járat, az is izgi volt
és ami még nem hangzott el az a BKV éjszakai járat, az is izgi volt

parkban asztalon ülve a csaj meg szemben velem a padon és szopott

Földközi tengerben,strandon meg Balcsiban is tömegben,de nem voltunk vele egyedül és nagyon szupi volt.Meg nudin is csináltuk,de ott is voltunk többen is így egyszerre.
termálban, aztán beleült...
nem mondod,tv közvetítette a balesetet?