Volt már ilyen élményetek?
Pár éve volt egy nagyon perverz barátnöm. Egy vidéki lagzin egyszercsak eltünt az asztal alatt és hozzálátott a "pippantáshoz".
A nyilvános szexhez valahogy nyúl vagyok... mindig is felnéztem azokra, akik bevállalják
volt már :D
a legjobbakat kérlek :D
végülis teljesen úgymondd adatok nélkül zajlik ez az egész szóval szerintem leírhatom:
egy strand termál medencéje fényes nappal :)
egy plázaparkolóban az autóban :)
és egy buszon de ott csak úgymondd ő szerzett nekem örömet :)
a legjobbakat kérlek :D
végülis teljesen úgymondd adatok nélkül zajlik ez az egész szóval szerintem leírhatom:
egy strand termál medencéje fényes nappal :)
egy plázaparkolóban az autóban :)
és egy buszon de ott csak úgymondd ő szerzett nekem örömet :)
jah és ugye a jó öreg balaton, bár mind1 helyen burkolni lehetett a dolog mivoltát de azért sztem ez sem semmi :)
ja 10emeletes lépcsőházában. Azóta se tom hova ment a cucc :D

Csatlakozom Vivihez!
Bár délután 3-kor a balcsiban a majdnem nyakig érő vízben barátnőm puncijában lenni nem volt épp gyenge dolog.
Míg a tőlünk 3-6 méterre lézengő fürdőzők azt hitték, hogy a szerelmespár a vízben sem tud elválni egymástól és még ilyenkor is összeölelkezve kell csókolózni. Nekünk meg jó volt! :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 13:16
hogy miket tudtok kitalálni ?
Bár délután 3-kor a balcsiban a majdnem nyakig érő vízben barátnőm puncijában lenni nem volt épp gyenge dolog.
Míg a tőlünk 3-6 méterre lézengő fürdőzők azt hitték, hogy a szerelmespár a vízben sem tud elválni egymástól és még ilyenkor is összeölelkezve kell csókolózni. Nekünk meg jó volt! :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Nekem is siofok aranypart. A vizben verte ki a faszom, kb 4 méterre fürdőzők mindenfelé. jo volt
Dagály strand, férfi zuhanyozó. Akkori barátnőm buliból bejött velem zuhanyozni, több lett belőle. Állva a zuhany alatt. A pár betérő pasi meg majd' kiszédült a meglepetéstől. :)
15 éve történt. Azóta akkori kedvesem boldog családanya, más ffi oldalán.
15 éve történt. Azóta akkori kedvesem boldog családanya, más ffi oldalán.
Pffú,inkább hadd ne kezdjem sorolni, imádói vagyunk a barátnőmmel a e-fajta dolognak!! Nem nagyképűségből de volt már a sexre példa a tengerparton egy matracon kb. 50m a parttól fényes nappal miközben dugig volt a strand, hotel recepció az éjjel, játszótér , parkolók , de persze mindezt "kultúráltan" próbáljuk megoldani hogy mások azért ne lássanak
, habár a tengerparton szerintem csak a vakok és rövidlátók nem vették észre de abban a pillanatban nem igen érdekelt bennünket a dolog!!
De a legnagyobb meglepetésemre egyszer el is kaptam egy párocskát mikor egymásban voltak kb. 10m-re tőllünk, ők nem vették észre h mi vágjuk a dolgokat de azért érdekes volt végig nézni,próbálták észre vétlenül csinálni de nem ment nekik!!

Egykori barátommal, sokat jártunk "nudira". Néha előfordult, hogy egy kissé elbámészkodott, és megfeledkezett magáról. Ilyenkor hasra feküdt a matracon, és megkért, hogy segítsek. Szorosan mellette, kissé alányúlva, néhány mozdulattal megszűnt a merevedése. Csak a törülközőn maradt néhány árulkodó nyom. Sokszor elgondolkodtam, miért természetellenes, ha egy férfinak "feláll" például ilyen helyen.
Matek ill biológia órán... Székek egymás mellé hogy a mögötünkülő ne lássa, kispokróc a lábainkra mondván " hideg van" ... aztán hajrá. régi szép idők.

Voltbarátnőmmel, a fősulim wc-jében, olyan du kettőkor:D Több wc is van, ezt fontos tudni:D Én a legkihaltabbat szemeltem mki. Lementem, üres, vissza a csajértm be az egyik fülkébe, és elkezdtük:) Bugyit térdig letoltam neki, ujjazgatás, simi stb. Ő is elővette a műszert, elkezdte habosítani. És pont aznap, pont akkor , pont a legritkában látogatott budiban, megjelent valaki szarni. De azt ajófajta öblös szarást:D És ha ez nem lett volna elég, mi a három wc közül a középsőben voltunk: És láss csodát, valaki a másik oldalunkra is betért, hasonló bariton tónusban fosni. Szval sem a szag, sem a vizualitás nem volt megfelelő. Amikor végeztek, kiosontunk és elmentünk a leggyakrabban használ closettbe:D Itt már senkinek nem volt pofája szarni nappal:D Viszon minden percben volt szinte valaki rajtunk kívül bent:D Izgató volt tudni, hogy engem ott szopnak, mások meg csak megy ajtónyira kint beszélgetnek:D Hatalmasat élveztem na:D
hallatlan izgalmas dolog és jóóóóóóóóóóóóóó
ez ritkán jut eszembe, biztos öreg vaok?
meg a dugás sokkal jobb .-))) és van hogy nem bírja ki az ember hazáig...
azért a szégyellősebb pároknak adok tippet!
van a nődnek egy jó hosszú szoknyája?
akkor keressetek egy parkot paddal, aztán a bugyiját tedd zsebre, mert félrehúzni nem kényelmes... csüccs az ölembe babám!
és ha mégis arra jön valaki? :-)))))))))
akkor csak megállítod a lányt a mozgásban...
a szoknyájától amit gondosan elrendezel az öledben úgy sem látnak semmit, csak két kipirult arcú emberkét smárolni a padon?
szerencsére többször is megvolt, szerintem ez az élmény szupi :-))))))))
jaaa és jó sok a papírzsepi kell! mert irtóra össze tudja magát kenni az ember fia egy nővel az ölében :-)))))
akkor keressetek egy parkot paddal, aztán a bugyiját tedd zsebre, mert félrehúzni nem kényelmes... csüccs az ölembe babám!
a szoknyájától amit gondosan elrendezel az öledben úgy sem látnak semmit, csak két kipirult arcú emberkét smárolni a padon?
jaaa és jó sok a papírzsepi kell! mert irtóra össze tudja magát kenni az ember fia egy nővel az ölében :-)))))
Nagyon!
Valóban iagazd van! Csak sajna (vagy szerencsére..) nem olyan vilgot élünk, hogy a nők szoknyában járnak! TISZTELET a kivételnek!
(Ez egy válasz sszergi üzenetére (2006. 10. 25. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 11:19

ez ritkán jut eszembe, biztos öreg vaok?
Ha a kérdést szószerint értjük, akkor nem szeretem ha a csajomn nyilvános helyen veri ki. Sőt, sehol ne verje ki. Mert ha kiveri, akkor fasza van, és akkor nem a csajom, hanem az uram éán meg a szukája. Nem. Nemszeretem ha a csajom nyilvános helyen kiveri.

HÖH... igazad van, ne varja, lehet vele mást is csinálni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 00:16
Törölt felhasználó (38040)

Ha a kérdést szószerint értjük, akkor nem szeretem ha a csajomn nyilvános helyen veri ki. Sőt, sehol ne verje ki. Mert ha kiveri, akkor fasza van, és akkor nem a csajom, hanem az uram éán meg a szukája. Nem. Nemszeretem ha a csajom nyilvános helyen kiveri.