eleg sokaig tartott, mire megtalaltam ezt a topikot.
egy honapja atlövettem a nyelvemet
masnap mondjuk a krumplipüret is alig birtam lenyelni, de egy het alatt elmult
mostmar semmi technikai gond nincs vele
a baratnömnek nagyon tetszik a dolog
a problemam csupan annyi, hogy a felsö golyo furt maganak egy " feszket"...abba fexik, mikor nem hasznalom a szam semmire...es ez szerintem nem esztetikus
ez masnal is ilyen, vagy csak nalam?
lattam mar egy-ket nyelvpiercinget, de azert nem vettem öket annyira szemügyre, mint a sajatomat a tükör elött.
a problemam csupan annyi, hogy a felsö golyo furt maganak egy " feszket"...abba fexik, mikor nem hasznalom a szam semmire...es ez szerintem nem esztetikus
lattam mar egy-ket nyelvpiercinget, de azert nem vettem öket annyira szemügyre, mint a sajatomat a tükör elött.
nekem is volt és mikor bevolt a nyelvem dagadva akkor nekem is "befészkelte magát". ez normális.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 03. szombat 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 01:16
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 03. szombat 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)

eleg sokaig tartott, mire megtalaltam ezt a topikot.
ez a satöbbi kategória :-D

optikai csalódás, ha egy férfi 5 percnél tovább nézi a képet észreveheti apiercinget a köldökében...Nem csodálatos ? :-D

Nem tudom, nekem van tapasztalatom, de nem nagyon dobott fel a dolog.
Milyen az a kör alakú golyó? :D Baricsajomnak is van nyelvpiere is, és neki golyó alakú golyó van rajta:D Csúcs nagyon a szopika:D Mondjuk ha a fitymafékbe beleakad egy picit , megtud dobni rendesen:D Az én nyelvpieremet nem érzi általában.. Pedig a szakállam csak úgy csepeg:D
(Ez egy válasz koma99 üzenetére (2005. 06. 22. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 20:40

Barátnőmnek a nyelvében van. Elötte, nem nagyon érdekelt az ilyen, sose volt dolgom piercinges csajjal.
Na de vele. Húúú elkezdi izgatni a végét a kis bogyóval (neki ilyen kör alakú golyó van) és kész vagyok... Nekem bejön nagyon.
Na de vele. Húúú elkezdi izgatni a végét a kis bogyóval (neki ilyen kör alakú golyó van) és kész vagyok... Nekem bejön nagyon.
Nekem semmi bajom vele, csak ne essünk át a ló másik oldalára
Nekem volt csak kivetetté, mert kocogott a fogak közt. Igaz hogy ettől kisebb karika, de azt nagyon macera berakni mert zárt egy kis gömbel, nehogy kiessen. Ezt csak szemléltetésre raktam be. Egyébként saját magamnak szúrtam átt. Végkép nem fájt csak annyira mint egy injekció szúrás. A gyógyulás is gyors 1-2 nap a higiéna becsületes betartása mellet. A lyuk meg meg folyamatosan tágítható ha igény van rá.

Szerintünk nagyon izgi, ha a lánynak vannak piercingjei:-)
A páromnak a mellbimbójában van. Nekem a herezacskómban. Istenieket lehet élvezni vele.Bár mikor először belerakták, azt hittem, beszarok.
nekem nyelv ( meg szemöldök, de az ugye nem fontos )
nekem is golyo alaku golyo van ..es nem tudom, hogy milyen a kör alaku golyo...lehet, hogy egy masik dimenzioban jobban el tudnam kepzelni
a asszonyomnak köldök...de ö is szeretne nyelvbe..es en is szeretnem, ha lenne a nyelveben :-)
nekem viszonylag elöl van a nyelvemben, ugyhogy tudom alkalmazni is, nemcsak esztetikai szempontbol pozitiv...persze nekem is csöpög a szakallamrol a puncile, mikor alkalmazom...de a csikloizgatasnal lehet eszlelni a különbseget leginkabb
nekem is golyo alaku golyo van ..es nem tudom, hogy milyen a kör alaku golyo...lehet, hogy egy masik dimenzioban jobban el tudnam kepzelni
a asszonyomnak köldök...de ö is szeretne nyelvbe..es en is szeretnem, ha lenne a nyelveben :-)
nekem viszonylag elöl van a nyelvemben, ugyhogy tudom alkalmazni is, nemcsak esztetikai szempontbol pozitiv...persze nekem is csöpög a szakallamrol a puncile, mikor alkalmazom...de a csikloizgatasnal lehet eszlelni a különbseget leginkabb
Képet nem raksz fel róla