szerintetek milyenek? :)
Szerintem módjával mutatós, de meg vagyok nélküle. Nem válaszoltál.
Barátnőmnek a nyelvében van. Elötte, nem nagyon érdekelt az ilyen, sose volt dolgom piercinges csajjal.
Na de vele. Húúú elkezdi izgatni a végét a kis bogyóval (neki ilyen kör alakú golyó van) és kész vagyok... Nekem bejön nagyon.
Na de vele. Húúú elkezdi izgatni a végét a kis bogyóval (neki ilyen kör alakú golyó van) és kész vagyok... Nekem bejön nagyon.
Nekem is tetszik!
Csak nem volt vele dolgom sajna!
Csak nem volt vele dolgom sajna!
Ha akarom ide tartozik, ha akarom nem. Tudja valaik, hogy hol lehet venni olyan festéket kapni, amivel bőrre lehet festeni? Talán Henna-nak hívják - tetkó helyet...
na, ezt jól megkérdeztem...
Bocs, fáradt vagyok. A lényeget lehet érteni. Nem?

Hali!
Nekem van a köldökömben,nyelvemben,szemöldököben.Meg egy tetkó is

Hali! Körmöd alá nem szeretnél?
(Ez egy válasz babcika üzenetére (2005. 10. 14. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 20:44

Hali!

Hát nem szép?

NEM!

NEM!

micsoda poén
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 16. vasárnap 18:16

Törölt felhasználó (368273)

Hali! Körmöd alá nem szeretnél?
Szépnek nem mondható, de csukott szájjal is tud nyalni.:)
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintemtutti
http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1137679098.jpg
(kép nem jelenik meg VAZELINATOR)
csak nehogy egy rövidlátó le akarja tépni róla a bugyit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 19. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 19. csütörtök 15:02

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 19. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1137679098.jpg
Nekem volt a köldökömben,de ki kellett vennem.Nem tudom miért,de fájt,amikor mozogtam.Pedig nem volt elfertőzödve.Szerintem orrban,vagy köldökben szép...
Van vkinek tetkó a popsiján?Mennyire fáj az?

Én pont nemrég beszgettem egy másik fórumban a tetoválásról:D:D Szval nekem nincs a popsim fölött, de amúgy van három:D Egy pici sólyom a jobb vállamon, egy 16cm-es kereszt a bal karomon, megy egy 13 cm-es tigrincs fej a bal vádlimon:D Na most ezek nem fájtak, de nagyon kellemetlen volt, amikor olyan helyre ért a tű, ahol vékony a bőr. Amúgy egy pár perc után elzsibbad a felület, és olyan érzés lesz, mintha egy üvegszilánkkal karcolnák meg a bőröd. Nem fáj, de annyira nem is kellemes. Mondjuk néha jó is volt:D:D Közben annyira nem vérzik, inkább vizesedik a bőrfelület, de az is hamar elmúlik. Utána viszont pár napig be van gyulladva és egy kicsit dagadva. Az a kellemetlen. Nem is az, hogy nem szabad mondjuk rajta aludni, nem is tudnál:D De egy hét és elmúlik, és utána jó:D Csak addig fél az ember, amíg a tű hozzá nem ér:D A piercing amúgy kellemetlenebb volt. Persze nem megcsináltatni, hanem a gyógyulása:D A nyelvemben van:D
(Ez egy válasz csibe-20 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 12:59

Nekem volt a köldökömben,de ki kellett vennem.Nem tudom miért,de fájt,amikor mozogtam.Pedig nem volt elfertőzödve.Szerintem orrban,vagy köldökben szép...

Sziasztok!
A barátnőmnek szeretnék egy piercinget venni a mellbimbójába, valentin napra.... adnátok tippet hol nézzek körül? (leginkább egy kis szolid karikára vágynék neki, szív alakú medállal - vagy függővel, v. mi a f* - de nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt találnék pont ilyet:((
A barátnőmnek szeretnék egy piercinget venni a mellbimbójába, valentin napra.... adnátok tippet hol nézzek körül? (leginkább egy kis szolid karikára vágynék neki, szív alakú medállal - vagy függővel, v. mi a f* - de nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt találnék pont ilyet:((