29 éves nős pasi vagyok és párhoz csatlakoznék. Mégse vagyok "kapós". Persze nem is panaszkodom mert még nem volt alkalmam rá, de nem attól találom majd meg a párt mert nős vagyok, hanem mert olyan a személyiségem/kinézetem amilyen.
Természetesen a felsoroltak is kellenek hozzá. Ha ezek mind megvannak, akkor elég ha kinyújtják a nős férfiak a kezüket. Mint mindig itt is meghatározó a külső. A személyiség nagyon sok esetben sajnos csak utána kullog. Viszont maga az hogy valaki valakihez tartozik, valakinek kell és szüksége van rá támasza a másiknak ez lehet vonzó és figyelemfelkeltő. Ilyen ez a kombinálás
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 01:50

Törölt felhasználó (4392602)

29 éves nős pasi vagyok és párhoz csatlakoznék. Mégse vagyok "kapós". Persze nem is panaszkodom mert még nem volt alkalmam rá, de nem attól találom majd meg a párt mert nős vagyok, hanem mert olyan a személyiségem/kinézetem amilyen.
Miért, kapósak???
Szerintem a nős férfiak, a kapcsolatban lévő hölgyeknél lehetnek kapósabbak, még pedig azért, mert ha mindkét fél foglalt, akkor kisebb az esély rá, hogy bekavar a másik családjában!
Talán kevesebb velünk a hölgyek problémája. Diszkréció!
Volt olyan férfi ismerősöm aki csak azért húzott ismeretlen környéken az ujjára gyűrüt, mert azt tapasztalta, hogy “kapósabb” Össze is jött neki.

Nem. Én legalábbis nem vagyok kapós. Lehet meet nem is keresem a bajt..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 23:46
Törölt felhasználó (4428712)

Miért, kapósak???
Erre a kérdésre a nők/hölgyek tudnak jó választ adni.
Nem de bár?
Nem de bár?

Szerintem, nem azon múlik hogy valaki nős e vagy nem. Egy egyedülálló férfi, bármikor ráér és a randikhoz helyet is tud biztosítani. Szóval ott is vannak pozitív érvek. Persze én egyedülálló vagyok így csak erről az oldalról tudok relevánsan írni.
Nem igazán tapasztaltam. Egy hölgy meg cáfolhatná.

Ez egy baromi nagy hülyeség!
Sziasztok.Még ilyet nem tapasztaltam volna
de hogy kerülik őket azt már igen
:(

Ezt ki találta ki?

Nős férfiak kapósak?
Menekülnek tőlük mint a tűztől! Ki találta ezt ki? Senki sem szeret osztozkodni, sem a megcsalt feleség sem a barátnő. Egy egy kaland erejéig még igen, de ettől komolyabb kapcsolattól menekülnek mint "ördög a tömjéntől"

Sziasztok olvastam itt a negatív hozzászólásokat! Meg cáfolnám én ezt, de csak a magam részéről. Mi a barátommal 12 éve vagyunk együtt. Ő is nős, én is házas. Szerintem itt az őszinteség, bizalom kérdése nagyon fontos és a tisztelet a másik iránt!! Nagyon sok beszélgetés, mert ebben a kapcsolatban nem elég az, hogy na dugjunk egy jót!!) Legalábbis nálunk gy működik!!
kevés az idejük,azért
Szerintem nem az a lényeg hogy nős vagy sem! Inkább ki hogy viselkedik!
Ki beszél itt kapcsolatról?
(Ez egy válasz 10Huncutka üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 19:21

Nős férfiak kapósak?
Menekülnek tőlük mint a tűztől! Ki találta ezt ki? Senki sem szeret osztozkodni, sem a megcsalt feleség sem a barátnő. Egy egy kaland erejéig még igen, de ettől komolyabb kapcsolattól menekülnek mint "ördög a tömjéntől"

Én nem ezt tapasztalom... sőt...!!
2009 - ben nyitották a topikot. De szerintem akkor is tévedésből.
Jelenleg is "ismerkedünk" (erős idézőjelben) egy nős pasival. Egy hete írta, hogy lesz még, csak valami gond van. Ő kb az ötvenedik a pár év alatt. Ezután érthető, ha egyik fél sem tesz bele túl sok energiát. Többnyire gyors numerát szeretnének hétközben, az ebédszünetben. Hangsúlyozom, hogy többnyire. Persze van aki pedig pont ezt keresi. Csak akkor gond ez, ha már a konkrét találkozót egyeztetjük. Szóval ez a mi kis történetünk a "kapós" nős pasikkal.
(Ez egy válasz 10Huncutka üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 19:21
Jelenleg is "ismerkedünk" (erős idézőjelben) egy nős pasival. Egy hete írta, hogy lesz még, csak valami gond van. Ő kb az ötvenedik a pár év alatt. Ezután érthető, ha egyik fél sem tesz bele túl sok energiát. Többnyire gyors numerát szeretnének hétközben, az ebédszünetben. Hangsúlyozom, hogy többnyire. Persze van aki pedig pont ezt keresi. Csak akkor gond ez, ha már a konkrét találkozót egyeztetjük. Szóval ez a mi kis történetünk a "kapós" nős pasikkal.

Nős férfiak kapósak?