Miért olyan kapósak a nős férfiak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#198   2020. 01. 19. vasárnap 20:41
X Törölt felhasználó (4270842)
Kapósak? Akkor én miért nem?☺
#197   2019. 03. 19. kedd 12:52
louies louies
Szeretnék kapós lenni
beka3 buck
#196   2019. 03. 18. hétfő 18:34
X Törölt felhasználó (4040912)
Szerintem egyáltalán nem kapósak. Nemtudom ki mit keres egy férfiben de hiába az őszinteség, megbízhatóság, ápoltság, kulturalitás. Mind hiába.... :(
#195   2019. 03. 16. szombat 15:06
X Törölt felhasználó (4040802)
(szerinted kapósak a nős pasik, DemiLova? buck )
(Ez egy válasz DemiLova üzenetére (2019. 03. 13. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 22:14
Mert nem kell rá mosni. Bejön, aztán kimegy. nyes
#194   2019. 03. 13. szerda 22:14
DemiLova DemiLova
Mert nem kell rá mosni. Bejön, aztán kimegy. nyes
#193   2019. 03. 13. szerda 20:13
X Törölt felhasználó (4040802)
Amiért a férjes nők.

(Remélem, tetszett a válaszom! smile ) )
#192   2019. 02. 19. kedd 19:20
X Törölt felhasználó (4008232)
Miért?kapósak?
#191   2019. 01. 29. kedd 11:42
egysportospasi egysportospasi
Általában ha az ember egy ismeretlennel társalog egy idő után lehet tudni hogy nő-e az illető. Most nem a képekre gondolok, azt elvileg bárki tehet fel bármit és olvastam itt az egyik topic-ban hogy vannak akik mások képeit használják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 01. 29. kedd 11:31
vigyor3
Pedig nekem biztos, hogy nincs fütyim.
És magammal csak titokban beszélgetek vigyor3
#190   2019. 01. 29. kedd 11:31
X Törölt felhasználó (3997382)
vigyor3
Pedig nekem biztos, hogy nincs fütyim.
És magammal csak titokban beszélgetek vigyor3
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 29. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 11:27
Igen, de vannak külső tényezők is, változnak a dolgok és lehet ami egy ideig működik, az utána már nem. Most nem arra gondolok hogy eddig szimpatikus volt valaki, innentől kezdve nem, hanem az egyéb körülmények.
Egyébként tényleg nagyon jó, de már annyiszor egyetértünk hogy megint az lesz mint a múltkor, amikor valakivel beszélgettem egy másik fórumon, azt fogják gondolni hogy Te is én vagyok és teljes egyetértésben beszélgetek magammal. smile
#189   2019. 01. 29. kedd 11:27
Igen, de vannak külső tényezők is, változnak a dolgok és lehet ami egy ideig működik, az utána már nem. Most nem arra gondolok hogy eddig szimpatikus volt valaki, innentől kezdve nem, hanem az egyéb körülmények.
Egyébként tényleg nagyon jó, de már annyiszor egyetértünk hogy megint az lesz mint a múltkor, amikor valakivel beszélgettem egy másik fórumon, azt fogják gondolni hogy Te is én vagyok és teljes egyetértésben beszélgetek magammal. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 10:45
smile
De ha találsz olyat, az maga a menyország, nem? smile
Persze, megtartani is tudni kell vigyor0 , mert a jót félteni kell.
#188   2019. 01. 29. kedd 11:07
X Törölt felhasználó (869472)
Nem kell a jot felteni, csak jol kell vele banni. vigyor3
De ez a parkapcsolatokban sem szokott osszejonni.
#187   2019. 01. 29. kedd 10:45
smile
De ha találsz olyat, az maga a menyország, nem? smile
Persze, megtartani is tudni kell vigyor0 , mert a jót félteni kell.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 23:01
Jókat írsz. Tudom én azért miről beszélsz... Csak olyan partnert találni akivel igazán stimmel minden nem egyszerű.
#186   2019. 01. 28. hétfő 23:01
Jókat írsz. Tudom én azért miről beszélsz... Csak olyan partnert találni akivel igazán stimmel minden nem egyszerű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 22:30
De ez oda_vissza igaz.
A nőben pontosan ilyen kétségek lehetnek irányodba.
A szeretőzés rizikós. Tele van kockázattal. És tele van jó álményekkel. Olyanokkal, amit lehet máshol, mástól sosem kapsz meg.
Az egész élet egy rizikó....
Csak van aki biztonsági játékos, és van aki mer rizikózni az élmények miatt.
#185   2019. 01. 28. hétfő 22:30
De ez oda_vissza igaz.
A nőben pontosan ilyen kétségek lehetnek irányodba.
A szeretőzés rizikós. Tele van kockázattal. És tele van jó álményekkel. Olyanokkal, amit lehet máshol, mástól sosem kapsz meg.
Az egész élet egy rizikó....
Csak van aki biztonsági játékos, és van aki mer rizikózni az élmények miatt.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 22:10
Igen, vissza. Ahogy írtam egyrészt félek attól hogy egy nő nem elég diszkrét, vagyis elárul. Másrészt félek attól hogy túlságosan szerelmes lesz és elveszíti a józan ítélőképességét, lelkileg sérül, ki tudja milyen baja lesz még. Egyáltalán félek attól, hogy ő nem úgy áll hozzá ahogy én szeretném. Vannak nők akikkel ezt normálisan meg lehet beszélni és nem is lesz velük semmi probléma, bonyodalom, ezt tapasztalatból is tudom, de egy ismeretlen nő esetében ezt nem lehet tudni.
#184   2019. 01. 28. hétfő 22:10
Igen, vissza. Ahogy írtam egyrészt félek attól hogy egy nő nem elég diszkrét, vagyis elárul. Másrészt félek attól hogy túlságosan szerelmes lesz és elveszíti a józan ítélőképességét, lelkileg sérül, ki tudja milyen baja lesz még. Egyáltalán félek attól, hogy ő nem úgy áll hozzá ahogy én szeretném. Vannak nők akikkel ezt normálisan meg lehet beszélni és nem is lesz velük semmi probléma, bonyodalom, ezt tapasztalatból is tudom, de egy ismeretlen nő esetében ezt nem lehet tudni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 17:49
Valamiben vissza vet téged a tény, hogy nős vagy?
Ismerkedésnél értem...
#183   2019. 01. 28. hétfő 17:49
Valamiben vissza vet téged a tény, hogy nős vagy?
Ismerkedésnél értem...
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 11:49
Igen, az utóbbi években főleg a csalódás intett óvatosságra. Félek bizonyos típusú nőktől és nem tudhatom ki milyen, ki mire képes. Meg én sem akarok nőknek például lelki bánatot, csalódást okozni. Ahogy írod, az ember a pozitív élményeket keresi. Aránylag sokat beszélgettem már így a neten nőkkel, ismerem sokan hogyan gondolkodnak, bár tény hogy nagyon sokféle ember van.
#182   2019. 01. 28. hétfő 11:49
Igen, az utóbbi években főleg a csalódás intett óvatosságra. Félek bizonyos típusú nőktől és nem tudhatom ki milyen, ki mire képes. Meg én sem akarok nőknek például lelki bánatot, csalódást okozni. Ahogy írod, az ember a pozitív élményeket keresi. Aránylag sokat beszélgettem már így a neten nőkkel, ismerem sokan hogyan gondolkodnak, bár tény hogy nagyon sokféle ember van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 11:19
Meg tudlak érteni.
Ha valakit megbántanak, akkor természetes, hogy óvatosabb lesz azokkal, akik utána jönnek.
A sebek helyén tüskék nőnek, hogy magunkat óvjuk.
Az, hogy miért okoz örömet az valakinek, hogy a másikon áttapos, ez számomra érthetetlen és elfogadhatatlan.
Lelkileg nagyon sekélyes.

A pozitív élményekért megy az ember előre és bele izgalmas helyzetekbe, vagy ami annak tűnik, aztán lesz ami...
Ha a csalódás int óvatosságra, csak ismételni tudom magam: teljesen meg tudom érteni. De azt gondolom, minden áron nem is kell ismerkedni. Csak ha tényleg van valami, ami igazán különleges ígérkezik.
#181   2019. 01. 28. hétfő 11:19
Meg tudlak érteni.
Ha valakit megbántanak, akkor természetes, hogy óvatosabb lesz azokkal, akik utána jönnek.
A sebek helyén tüskék nőnek, hogy magunkat óvjuk.
Az, hogy miért okoz örömet az valakinek, hogy a másikon áttapos, ez számomra érthetetlen és elfogadhatatlan.
Lelkileg nagyon sekélyes.

A pozitív élményekért megy az ember előre és bele izgalmas helyzetekbe, vagy ami annak tűnik, aztán lesz ami...
Ha a csalódás int óvatosságra, csak ismételni tudom magam: teljesen meg tudom érteni. De azt gondolom, minden áron nem is kell ismerkedni. Csak ha tényleg van valami, ami igazán különleges ígérkezik.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 11:07
Nem is az hogy tanítottak, nekem ez így természetes, így szoktam meg. Egyébként én is tapasztalom néha, mennyire törtetők az emberek. Csak egy példát hogy mondjak, voltam egy amatőr sportrendezvényen, ahol sokan voltunk. Nem verseny volt, azért mentünk hogy jól érezzük magunkat. Ennek ellenére sokan annyira nem figyeltek a másikra, nyomultak előre, stb. Miután valaki jól megrúgott, végig arra koncentráltam, hogy akik körülöttem nyomulnak azokat el tudjam engedni sérülés nélkül. Rossz volt tapasztalni mennyire nem figyelnek egyesek a másikra, pedig a szervezők végig kérték, hogy mások testi épségét ne veszélyeztessük. Sok mindenben igazad van egyébként, kicsit én zárkózott vagyok és egyszer nagyot csalódtam egy nőben, mondhatnám nagyon megszívatott, ami végképp elvette a kedvem. Persze tudom nem szabad egy esetből következtetni, hisz sokkal több pozitív tapasztalatom volt, de az egy rossz is nagyon kellemetlen tud lenni.
#180   2019. 01. 28. hétfő 11:07
Nem is az hogy tanítottak, nekem ez így természetes, így szoktam meg. Egyébként én is tapasztalom néha, mennyire törtetők az emberek. Csak egy példát hogy mondjak, voltam egy amatőr sportrendezvényen, ahol sokan voltunk. Nem verseny volt, azért mentünk hogy jól érezzük magunkat. Ennek ellenére sokan annyira nem figyeltek a másikra, nyomultak előre, stb. Miután valaki jól megrúgott, végig arra koncentráltam, hogy akik körülöttem nyomulnak azokat el tudjam engedni sérülés nélkül. Rossz volt tapasztalni mennyire nem figyelnek egyesek a másikra, pedig a szervezők végig kérték, hogy mások testi épségét ne veszélyeztessük. Sok mindenben igazad van egyébként, kicsit én zárkózott vagyok és egyszer nagyot csalódtam egy nőben, mondhatnám nagyon megszívatott, ami végképp elvette a kedvem. Persze tudom nem szabad egy esetből következtetni, hisz sokkal több pozitív tapasztalatom volt, de az egy rossz is nagyon kellemetlen tud lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 10:30
Ezt betudhatjuk a korodnak (ne értsd félre), de nektek még tanítottak illemet, suliban is, otthon is.
Azt hiszem ezt hívják egyenjogúságnak eplus2 nagyon "hálás" vagyok én érte személy szerint, mert hogy tisztelet, megbecsülés ma olyan ritka, mint a fehér holló.
Egy darab kavicsba sokszor több tisztelet, kedvesség szorul, mint némely (sok) embertársba.

Mert egy nővel élsz, még lehettél volna kapós. Elvégre elsőre nincs senki homlokára írva, hogy van-e neki otthon valaki.
De aki akar, az be tud zárkózni és falat húz maga köré, nincs kisugárzás. Olyankor nem észrevehető.
Fura, de tényleg van ilyen.
Ha nagyon akarod, akkor több nő juthatott volna.. csak nyilván nem is nagyon akartad, így tenni sem tettél érte.
Aztán ahogy írod is, egy idő után kifutunk az időből és jönnek trónfosztók lookaround ha tetszik, ha nem.
#179   2019. 01. 28. hétfő 10:52
Ezt már én is gondoltam hogy nem jó rendszer számomra. De társalogni mindenhol lehet. Egyébként most beletaláltál, mert nekem volt ilyen. Egy fórumon feltűnt hogy valaki a többiekhez képest milyen szép stílusban ír és elkezdtünk beszélgetni. Később aztán találkoztunk is valóban, ha nem a neten kezdünk el beszélgetni hanem a valós életben, biztos hogy nem vettem volna észre. Egyébként külsőre sem volt az esetem, de nem volt csalódás. Talán úgy mondanám hogy a külső mögött rejtőző ember volt érdekes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 26. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 10:04
Rossz rendszerben vagy smile
Erre céloztam azzal, hogy van aki a rövidebb, egyszerübb utat választja ehhez.
Lehet olyan embereket dug meg, akiket amúgy (ha már az utca emberét és ottani ismerkedést is említetted) az utcán észre sem venne, csak épp abban a környezetben, ahol "vadászik" ott arra a feladatra megfelelő.

Itt a netes ismerkedés szerintem a nehezebb kategória, mert itt hogy ki van a gép másik oldalán tulajdonképpen egy fekete folt sokáig..

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 07. 29. szerda
Üzenetek: 278db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 09. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!