Ez nekem továbbra is furcsa, de nem vagyunk egyformák. Ha én nem kellek egy nőnek szexuálisan, aztán így előállna a hármas ötletével, az szerintem már csak akkor tud előfordulni ha semmit nem jelentek az adott nőnek. Maximum a közös hitel, gyerekek stb miatt élünk egy fedél alatt. De ennek így mi értelme? Ez már rég nem házasság.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 11. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 11:21

Nem kellett rávenni, az ő ötlete volt. Amikor az az időszak van amikor érzi a vágyat, akkor jöhet minden.
Nagyon jól elvagyunk egyébként minden más téren. 25 éve élünk együtt. Most azért mert nincs kedve a szexhez, akkor hagyjam el? A házasság nem csak erről szól, és ezért én nem neheztelek rá. Én ezt úgy fogom fel nála, mintha betegsége lenne. Valami dolog nem termelődik a szervezetében, amitől az ember kívánja a szexet. Az pedig az én gyarló bűnöm, hogy ezt a szükségletemet máshol elégítem ki.
(Ez egy válasz Norbi081 üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 09:08

Ez nekem továbbra is furcsa, de nem vagyunk egyformák. Ha én nem kellek egy nőnek szexuálisan, aztán így előállna a hármas ötletével, az szerintem már csak akkor tud előfordulni ha semmit nem jelentek az adott nőnek. Maximum a közös hitel, gyerekek stb miatt élünk egy fedél alatt. De ennek így mi értelme? Ez már rég nem házasság.
Nagyon óvatosnak kell lenni ebben a témában. Ha már elhidegültetek szexuálisan én nem ajánlom. Én 7 éve voltam együtt a feleségemmel és 5 éve házas. Látszólag minden jó volt, heti 3 alkalommal szexeltünk. Ki akart próbálni egy hármast. Belementem. Már aktus közben ott akartam hagyni a csávót meg kidobni, de nem tettem miatta. Utána beszéltünk milyen élmény volt. Ő szerette és újra akarta elmondtam nekem fájt mással látni és majdnem balhéztam aktus közben. Beleegyeztünk hogy nem csináljuk többé. 2 hónap után elém állt hogy terhes és valószínű nem az enyém a gyerek. Heti két alkalommal eljárt más más csávókkal 2 hónapon keresztül. Minden alkalommal 2 vagy több pasival. Mindig új.. A 2 hónap alatt 20 vagy több pasival volt. Azt mondta, hogy nem bírta visszafogni magát. Másnap kidobtam, elváltunk. Kiderült születés után nem az enyém a gyerek. ÉS ismerősöktől hallottam, hogy még 5-6 hónapos terhesen is eljárt ilyen csoportos szexekre. Ebben a két hónapban minden héten legalább kétszer velem is szexelt. Azt mondta velem is élvezte, csak az a hármas olyan volt a két emberrel, hogy nem tudott ellenállni. De ezek szerint nálunk is volt gond mert elment máshoz. Csak óvatosan, ha már elhidegültetek nem ajánlok harmadik partnert. Inkább valami role playt, vagy valami pluszt light bdsm, ami csak kettőtök közt hoz újra tüzet.