Ez nekem továbbra is furcsa, de nem vagyunk egyformák. Ha én nem kellek egy nőnek szexuálisan, aztán így előállna a hármas ötletével, az szerintem már csak akkor tud előfordulni ha semmit nem jelentek az adott nőnek. Maximum a közös hitel, gyerekek stb miatt élünk egy fedél alatt. De ennek így mi értelme? Ez már rég nem házasság.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 11. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 11:21

Nem kellett rávenni, az ő ötlete volt. Amikor az az időszak van amikor érzi a vágyat, akkor jöhet minden.
Nagyon jól elvagyunk egyébként minden más téren. 25 éve élünk együtt. Most azért mert nincs kedve a szexhez, akkor hagyjam el? A házasság nem csak erről szól, és ezért én nem neheztelek rá. Én ezt úgy fogom fel nála, mintha betegsége lenne. Valami dolog nem termelődik a szervezetében, amitől az ember kívánja a szexet. Az pedig az én gyarló bűnöm, hogy ezt a szükségletemet máshol elégítem ki.
(Ez egy válasz Norbi081 üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 09:08

Ez nekem továbbra is furcsa, de nem vagyunk egyformák. Ha én nem kellek egy nőnek szexuálisan, aztán így előállna a hármas ötletével, az szerintem már csak akkor tud előfordulni ha semmit nem jelentek az adott nőnek. Maximum a közös hitel, gyerekek stb miatt élünk egy fedél alatt. De ennek így mi értelme? Ez már rég nem házasság.