Az a baj, hogy én is így érzem, és ez nagyon nagy gát a kapcsolatunkban. Néha attól tartok hogy kiöregszem, pedig lehet h még nem kéne ezen gondolkodnom. ezeket a dolgokat el kell folytanom vagy pedig továbblépek de ez elég bonyolult lenne. Mindenki azt mondja, hogy az már a múlt, de az amilyen a múltja azt is mutatja milyen ember ő és rengeteg mindenért iszonyú dühös vagyok, hogy ember hogy lehet ilyen?!
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2010. 03. 30. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 30. kedd 11:29

én nem a csaj hívnám kis kurvának, hanem a pasit pedofilnak. nekem annó 18 éves koromban volt egy csajom aki 13 volt. amikor megtudtam, azonnal kirúgtam. most 45 évesen is persze tetszene egy 18 körüli csaj, de bevallom őszintén aberáltnak érezném magam ha megtenném, hiszen a lányom lehetne.
én nem a csaj hívnám kis kurvának, hanem a pasit pedofilnak. nekem annó 18 éves koromban volt egy csajom aki 13 volt. amikor megtudtam, azonnal kirúgtam. most 45 évesen is persze tetszene egy 18 körüli csaj, de bevallom őszintén aberáltnak érezném magam ha megtenném, hiszen a lányom lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 28. vasárnap 13:05
Törölt felhasználó (745224)

Én 18 vagyok a barátom 25. Az előző csaja 14 volt amikor ő 21 :S szerintem ez gáz.... végülis a korkülönbségük ugyan annyi mint velem de azért az gáz.... bár mondjuk azért nem szokták szeretni ezt a szülők mert ugye mások az igények... hát őt nem kellett félteni. kis kúrva volt

Szerintem igencsak igazad van Maci....
Éngem nem zavar a jövője ennek a kapcsolatnak,mert nem adok neki hosszú időt,semmiképp sem.Nincs szándékom feleségül venni,bár megtehetném,amint nagykorú lesz,feltéve,hogy még akkor is együtt leszünk.Egy a fontos,hogy nekünk ez most jó és mégcsak nem is a szex élteti a kapcsolatot,hanem kedveljük egymás társaságát.
Tisztában vagyok vele,hogy egyszer majd eljön az életében az ideális és akkor el kell engednem,hogy valakivel jövőt tudjon épiteni.És akkor majd valszeg fájó szivvel,de emelt fővel kell örülni annak,hogy valakivel boldogan tud élni... (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2010. 03. 27. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 27. szombat 23:09
Éngem nem zavar a jövője ennek a kapcsolatnak,mert nem adok neki hosszú időt,semmiképp sem.Nincs szándékom feleségül venni,bár megtehetném,amint nagykorú lesz,feltéve,hogy még akkor is együtt leszünk.Egy a fontos,hogy nekünk ez most jó és mégcsak nem is a szex élteti a kapcsolatot,hanem kedveljük egymás társaságát.
Tisztában vagyok vele,hogy egyszer majd eljön az életében az ideális és akkor el kell engednem,hogy valakivel jövőt tudjon épiteni.És akkor majd valszeg fájó szivvel,de emelt fővel kell örülni annak,hogy valakivel boldogan tud élni... (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2010. 03. 27. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerény magánvéleményem, hogy az egészséges önértékeléssel bíró emberek a +/- 10 év között keresnek kapcsit...
Ennél nagyob korkülönbség - néhány extrém, tiszteletből kialakult rajongástól eltekintve - az oidipus-komplexus tényét meríti ki.
Mielőtt bárki nekem ugrik, mondom van kivétel - tisztelet Nekik...
Csak végig kellene gondolni a realitását egy 23 éves Nő és egy 40 éves ffi között kialakuló kapcsolat távlati lehetőségeinek. 43 éves Nő még aktív... 60 évas ffi már nem biztos ...
Mint ahogy a 23 éves ffi is kívánhatja a 40 éves Nőt, de mi lesz később?
:o)
Ennél nagyob korkülönbség - néhány extrém, tiszteletből kialakult rajongástól eltekintve - az oidipus-komplexus tényét meríti ki.
Csak végig kellene gondolni a realitását egy 23 éves Nő és egy 40 éves ffi között kialakuló kapcsolat távlati lehetőségeinek. 43 éves Nő még aktív... 60 évas ffi már nem biztos ...
Ohhh basszus.... sajnos én már 18 vagyok... erről is lecsúsztam!
DD

Én is 25 vagyok és nagyon soke steben szívesen kipróbálnám egy 15-16évessel de sajnos elég kicsi az esélye. de ha ismertek ilyne lányt küldjétek hozzám
nemharagszom meg

nemharagszom meg
jah Barbi voltam

Igen tudom hogy köztünk is annyi van de én 18 éves voltam amikor összejöttem vele, és 13 évesen még képen sem láttam faszt nem úgy mint ő. Nem a kor miatt volt kúrva

Ezért lett volna kis "kurva" mert a pasidnál 7 évvel volt fiatalabb? Kötetek is 7 év van. Nem sok rációt érzek ebben a gondolatban, már ne is haragudj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 28. vasárnap 13:05
Törölt felhasználó (745224)

Én 18 vagyok a barátom 25. Az előző csaja 14 volt amikor ő 21 :S szerintem ez gáz.... végülis a korkülönbségük ugyan annyi mint velem de azért az gáz.... bár mondjuk azért nem szokták szeretni ezt a szülők mert ugye mások az igények... hát őt nem kellett félteni. kis kúrva volt

én 40 a barátnőn 26 . most még nincs baj , de később biztos dugják majd . ez ezzel jár . bele kell nyugodni

a topikban a jelenrol van szo, abban viszont hogy hosszutavon egyre kirivobb rosszab lesz igazadvan; pl a nejem akkori "60as szeretoje ma mar 80felett lenne"ha meg elne;
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2010. 03. 27. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 27. szombat 23:09

Szerény magánvéleményem, hogy az egészséges önértékeléssel bíró emberek a +/- 10 év között keresnek kapcsit...
Hát lehet,hogy most egyesek megköveznek érte,de én is a 40.et taposom és a barátnőm 22 évvel fiatalabb.....Egyébként egy modell alkatú gyönyörű lány,soha nem volt még hasonlóan szép csajom.Dehát az élet kifürkészhetetlen...
Én sem vagyok egy csúcs pasi,meg gazdag sem,csak talán rendes.Legalábbis ezt mondják...
Érdekes érzés,ez a hatalmas korkülöbség,mert egészen megfiatalit,új értelmet ad az életnek.
Én sem vagyok egy csúcs pasi,meg gazdag sem,csak talán rendes.Legalábbis ezt mondják...
Érdekes érzés,ez a hatalmas korkülöbség,mert egészen megfiatalit,új értelmet ad az életnek.
nincs semmi különös autóm . és még valamit el kell mondanom . nem tartozok a jó pasik közzé . szeret velem lenni és kész , érdekes nagyon . és a sex érdekli .az orgazmus .érdekes lány . azt csinálja amit mondok , és amit ő is szeret . ha nem lennék 40 , komolyabban érdekelne a dolog .
Gratulálok a hozzászólásodhoz.
Pasi létemre, teljesen egyet értek veled, létezik him ivarsjtű élőlény,csávó, van pasi, hapsi , ... és létezik a FÉRFI aki ...
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 23. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 23. szerda 22:01

Pasi létemre, teljesen egyet értek veled, létezik him ivarsjtű élőlény,csávó, van pasi, hapsi , ... és létezik a FÉRFI aki ...

Nem tudom...az miért meglepő hogy egy nő jobban érzi magát nála idősebbel?
A dolog - nálam - rém egyszerű volt.... nem izgattak a megbizhatatlan, link, szájhős pasik, jobban izgatott az aki férfi. Aki nem igér, kamuzik, hanem megtartja azt amit mond.
Ma is sok-sok pasi rohangál és nagyon kevés az igazi férfi
A dolog - nálam - rém egyszerű volt.... nem izgattak a megbizhatatlan, link, szájhős pasik, jobban izgatott az aki férfi. Aki nem igér, kamuzik, hanem megtartja azt amit mond.

Nem tudom...az miért meglepő hogy egy nő jobban érzi magát nála idősebbel?

Mi a titkod? Hogy szedted össze a 17 éveset ? Irigyelllek nagyon, mesélj.
Milyen verdád van? Ilyen kiscsajoknál az a fontos sajnos. (Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2009. 12. 23. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 23. szerda 09:52
Milyen verdád van? Ilyen kiscsajoknál az a fontos sajnos. (Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2009. 12. 23. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

40 vagyok . a mostani csajom 25 éves nagyon szeret velem lenni .. nemrég voltam egy 17 éves kis csajszival . barátja van . szerelmes nagyon a srácba . de akár mikor hivom mindig kijön hozzám dugni . pedig tudja nagyon jól hogy dugáson kivül semmi nem lehet köztünk .
40 vagyok . a mostani csajom 25 éves nagyon szeret velem lenni .. nemrég voltam egy 17 éves kis csajszival . barátja van . szerelmes nagyon a srácba . de akár mikor hivom mindig kijön hozzám dugni . pedig tudja nagyon jól hogy dugáson kivül semmi nem lehet köztünk .
Én 49 vagyok és másfél éve van egy 24 éves barátnőm és tökéletes minden téren a kapcsolatunk.Rá sem tud nézni a vele egykoru fiatal fiukra. Pedig előttem olyan kapcsolatai voltak, de saját bevallása szerint az első orgazmusa velem volt. Most döbbent rá, hogy a sex nem csak a dugásról szól elmondása szerint, mert volt aki fél óráig mint a felhuzott gép egyfolytaban dugta, de mint egy monoton gép és alig várta vége legyen.
(NEM társkereső topic!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 21. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 21. hétfő 16:10

Törölt felhasználó (465893)

Engem sokkal jobban izgatnak az idősebb férfiak, mint a velem egykorú kis pisisek. 18 éves lány vagyok, a legidősebb hímem eddig egy 34 éves férfi volt. Őrületes volt vele a szex. Amikor egy érett úr néz rám úgy, hogy legszivesebben megdugna, az nagyon felizgat, de ha pl. egy velem egykorú teszi ugyanezt, akkor előbb fog el a hányinger, minthogy megkívánjam. Nem tudom ez miért van így nálam... A mostani barátom 23 éves, szóval mindössze 5 év a korkülönbség, de ő is olyan jóóó.
Magabiztos, intelligens és tisztel, tudom, hogy sosem csalna meg...