Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sziasztok!olvastam már itt több topicban,hogy a fiatalabb férfiak mennyire rajonganak az idősebb nőkért...és ki hogy van azzal hogy fiatal cica idősebb pasit keres magának?Várom a tapasztalatokat,hozzászólásokat!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#57   2009. 09. 16. szerda 21:37
lyuk78 lyuk78 VIP
Szerintem a tapasztalat számít ! Lehet valaki 50 éves ha összesen 5 nővel votl smile De lehet valaki 25 évesen is tapasztalt ha végig kefélte az országot. És az,hogy túl tapasztalt nem lehet egy 20-25 éves gyerek hülyeség. Egy jóképű srácra tapadnak a nők. És a nagy igazság most jön !!! Képzeljük el ezt a fiatalon is tapasztalt srácot 50 évesen smile !!!
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 16. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 20:49
csatlakozom...
Egy tapasztalt férfi olyat tud, amit egy fiatal 20-25 éves aligha.

No mondjuk nálunk a férfitag 20 éve, 15 éves kora óta koncerteken, fesztiválokon, és diszkókban dolgozik, látott már közelről 1-2 lányt...
És tudja, mert megtanulta, hogy mi-hogy jó egy nőnek smile

Nem rossz élmény pl egy G ponton nyalás wink
#56   2009. 09. 16. szerda 21:30
Dagiiii Dagiiii
Zolik ! Az idősebb nő nem azért keres fiatal pasit mert az olyan fantasztikus lenne az ágyban...ebben nagyon nagyot tévedsz!Azért keres mert érzi hogy öregszik,és ezzel akarja ezt az érzést elnyomni úgymond 'így érzi magát fiatalabbnak' (pontosítva...akarja fiatalabbnak érezni magát,hogy még kellhet egy fiatal fiúnak)...... Ezt őszintén mondom és látom is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 16. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4821)
2009. 09. 16. szerda 18:45
ez nem igaz, mármint hogy csak idősebb férfival tudják meg mi a jó sex...
az én barátnőmnek sok idősebb (+15 év) barátja volt és mesélt olyanokról akik alatt sex közbe elaludt... ennyit erről.
ha a pasit nem érdekli hogy a párjának jó legyen lehetsz te 70 éves is vagy 15 nem számít. Lehet hogy egy 18 éves srác jobban kitudja elégíteni a barátnőjét mint a férje. Nem véletlen van annyi érettebb hölgynek fiatal szeretője, mert tőle megkapja amit akar amit már a pocakos 40-50-es férjétől nem.
A ti esetetek még bőven belefér, nem arról van szó hogy a párod 18 te meg 40. Ennyi
#55   2009. 09. 16. szerda 20:59
Bartek Bartek
Egyébként szerintem vannak kivételek, függetlenül a korosztályoktól... Biztos vannak 20-25 évesek akik jobbak némely 40-45 évesnél, de igaz lehet szerintem ez fordítva is. Az szerintem tény, hogy a köztudatban inkább az az általánosan elterjedt "hit", hogy a fiatal béna az idősebb meg mester... Én 17 évesen egy 30 éves hölgyel (feleséggel) vesztettem el a szüzességem és azt mondta, hogy nem volt még senkivel olyan jó, mint velem. Majd biztos jönnek a kritizálások stb. de nem nagyon érdekel. Lényeg, hogy szerintem nem lehet általánosítani kor alapján... buck
#54   2009. 09. 16. szerda 20:51
Bartek Bartek
*tapasztalatlan (gondoltam inkább én írok, mielőtt más "jóakaró" wink beka3
#53   2009. 09. 16. szerda 20:49
szegedi_pár szegedi_pár
csatlakozom...
Egy tapasztalt férfi olyat tud, amit egy fiatal 20-25 éves aligha.

No mondjuk nálunk a férfitag 20 éve, 15 éves kora óta koncerteken, fesztiválokon, és diszkókban dolgozik, látott már közelről 1-2 lányt...
És tudja, mert megtanulta, hogy mi-hogy jó egy nőnek smile

Nem rossz élmény pl egy G ponton nyalás wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 16. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (449887) VIP
2009. 09. 16. szerda 20:23
nagyon tapasztalan vagy,és fiatal,ez a írásodbol látszik.
#52   2009. 09. 16. szerda 20:23
X Törölt felhasználó (449887) VIP
nagyon tapasztalan vagy,és fiatal,ez a írásodbol látszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 16. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4821)
2009. 09. 16. szerda 18:45
az én barátnőmnek sok idősebb (+15 év) barátja volt és mesélt olyanokról akik alatt sex közbe elaludt... ennyit erről.
ha a pasit nem érdekli hogy a párjának jó legyen lehetsz te 70 éves is vagy 15 nem számít. Lehet hogy egy 18 éves srác jobban kitudja elégíteni a barátnőjét mint a férje. Nem véletlen van annyi érettebb hölgynek fiatal szeretője, mert tőle megkapja amit akar amit már a pocakos 40-50-es férjétől nem.
A ti esetetek még bőven belefér, nem arról van szó hogy a párod 18 te meg 40. Ennyi
#51   2009. 09. 16. szerda 18:45
X Törölt felhasználó (4821)
(Ez egy válasz ghost123 üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:06
Teljesen egyetértek a dolog azon részével, hogy a fiatalabb lányok, csak egy idősebb férfival tudják meg mi is az igazi sex.
Én 29 vagyok, a barátnőm 20. Többször mondta, hogy eddig nem is tudta, hogy a sex ilyen jó is lehet. Mikor a pasi nem csak arra koncentrál, hogy elmenjen, hanem figyeli a lányzó minden rezdülését.
Imádom szeretem a barátnőmet, ő is így van vele. Volt már jópár kapcsolatom, de eddig ez a legjobb. Eleinte nem akartam belemenni a nagy korkülönbség miatt, de mégis megtettem. Nem bántam meg.
Ajánlom mindenkinek smile
#50   2009. 09. 15. kedd 20:24
X Törölt felhasználó (69371)
én 16 voltam a csaj 21, és ugyanezt mondta, pedig én fiatalabb voltam. ez nem minden esetben így van. ha érdekel a pertner, akkor a legjobbat adom neki, és odafigyelek mindenre. akit meg csak az érdekel, hogy saját magának jó legyen, akkor maszturbáljon!
(Ez egy válasz ghost123 üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:06
Teljesen egyetértek a dolog azon részével, hogy a fiatalabb lányok, csak egy idősebb férfival tudják meg mi is az igazi sex.
Én 29 vagyok, a barátnőm 20. Többször mondta, hogy eddig nem is tudta, hogy a sex ilyen jó is lehet. Mikor a pasi nem csak arra koncentrál, hogy elmenjen, hanem figyeli a lányzó minden rezdülését.
Imádom szeretem a barátnőmet, ő is így van vele. Volt már jópár kapcsolatom, de eddig ez a legjobb. Eleinte nem akartam belemenni a nagy korkülönbség miatt, de mégis megtettem. Nem bántam meg.
#49   2009. 09. 15. kedd 20:06
ghost123 ghost123
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (65919)
2009. 09. 13. vasárnap 07:20
Én az érett nőket szerettem és szeretem most negyven felett is. Ám volt olyan életszakaszom, amikor kihasználtam a munkahelyi adottságaimat és 18-22 év közötti, részben még bimbózó hölgyecskéket szeretgethettem (akkor én már átléptem a harmincat).

A tapasztalataim vegyesek voltak.

Egyrészt minden ilyen kapcsolat esetében (volt vagy három) a csajok velük egykorú srácokkal kamatyoltak csak, és meglepődve tapasztalták, hogy létezik olyan aktus is, amelynek során az ők (ha lehet ismételt) orgazmusa a legfőbb cél (nekem is kellett egy évtized, hogy erre rájöjjek). Pontosan ezért meglepődve és tiltakozás nélkül vállaltak be mindenféle szexuális praktikát (már ami belefért a kettes együttlétbe). Még mindig összefut a nyál a szájamban (és a vér máshová), ha néhány hamvas punci rándulása beugrik

Ugyanakkor volt egy átokszerűen megismétlődő helyzet. Érzelmileg belekavarodtak a viszonyunkba, amit nagyon nehezen tudtam kezelni. Igaz, én is ludas voltam, hisz nemcsak a puncijukat becéztem, hanem velük is kedves voltam, nem csak a szopástechnikájukra, hanem más dolgokra is odafigyeltem. Olvasás, zenehallgatás, segítség a vizsgákra felkészülni. Tehát, ha a titkolt viszony alapvető jellemzőit meg is őriztem, de még is olyan volt, mintha együtt járnánk. Nos, az érzelmi belebonyolódásokat már nem kezeltem, olyan jól mint a csiklójukat, és ők egy idő után sem tudták elfogadni, hogy ezek a kapcsolatok csak a szexről szólnak, a többi, véletlenszerű körítés. Főleg az egyik hölggyel, brazil szappanoperába illő helyzetekbe bonyolódtunk, és (szégyenszemre bevallom) nem tudtam valami lovagiasan lezárni azt a kapcsolatot.
#48   2009. 09. 13. vasárnap 07:20
X Törölt felhasználó (65919)
Én az érett nőket szerettem és szeretem most negyven felett is. Ám volt olyan életszakaszom, amikor kihasználtam a munkahelyi adottságaimat és 18-22 év közötti, részben még bimbózó hölgyecskéket szeretgethettem (akkor én már átléptem a harmincat).

A tapasztalataim vegyesek voltak.

Egyrészt minden ilyen kapcsolat esetében (volt vagy három) a csajok velük egykorú srácokkal kamatyoltak csak, és meglepődve tapasztalták, hogy létezik olyan aktus is, amelynek során az ők (ha lehet ismételt) orgazmusa a legfőbb cél (nekem is kellett egy évtized, hogy erre rájöjjek). Pontosan ezért meglepődve és tiltakozás nélkül vállaltak be mindenféle szexuális praktikát (már ami belefért a kettes együttlétbe). Még mindig összefut a nyál a szájamban (és a vér máshová), ha néhány hamvas punci rándulása beugrik

Ugyanakkor volt egy átokszerűen megismétlődő helyzet. Érzelmileg belekavarodtak a viszonyunkba, amit nagyon nehezen tudtam kezelni. Igaz, én is ludas voltam, hisz nemcsak a puncijukat becéztem, hanem velük is kedves voltam, nem csak a szopástechnikájukra, hanem más dolgokra is odafigyeltem. Olvasás, zenehallgatás, segítség a vizsgákra felkészülni. Tehát, ha a titkolt viszony alapvető jellemzőit meg is őriztem, de még is olyan volt, mintha együtt járnánk. Nos, az érzelmi belebonyolódásokat már nem kezeltem, olyan jól mint a csiklójukat, és ők egy idő után sem tudták elfogadni, hogy ezek a kapcsolatok csak a szexről szólnak, a többi, véletlenszerű körítés. Főleg az egyik hölggyel, brazil szappanoperába illő helyzetekbe bonyolódtunk, és (szégyenszemre bevallom) nem tudtam valami lovagiasan lezárni azt a kapcsolatot.
#47   2009. 09. 12. szombat 18:16
kandurmarci kandurmarci VIP
Pontosan erről van szó. S hogy folytassam a saját esetemmel: az én első nő életemben kb 15-sel volt idősebb nálam. A házinénim volt. A férje kőműves volt és egy fővárosi vállalatnál dolgozott. Vasárnap este elutazott és szombaton jött meg. Én meg ott voltam albérletben náluk, koszt-kvártélyon voltam. Nagyon jól tartott, jól főzött és a gyerekek miatt általában nem este, hanem hajnalban jött át a szobámba: kis tálcán egy kupica pálinkával, frissen főzött, illatos kávéval és illatos puncival. Úgy is mondhatnám, hogy saját magával ébresztett, ő volt az ébresztőórám. Jobb wekkert el sem lehet képzeln. Na jó, ha a barátnőjével jött volna, de ez már fantázia csak.
#46   2009. 09. 07. hétfő 22:21
Gondolom családi ebéd nem volt?
akkor így hogy szerezzenek tapasztalatot a fiatal srácok, ha minden fiatal csajra lecsap egy 35-40es pasas?
#45   2009. 09. 07. hétfő 09:59
kandurmarci kandurmarci VIP
A nejem 15-tel fiatalabb, eleve az idősebb férfiakat szerette mindig, a vele egykorúak sohasem érdekelték. Volt régebben egy hosszabb kapcsolatom, a lány kerek huszassal volt fiatalabb, magasabb is volt, mint én, nagy mellű, nagyon szexi jelenség, évekig járt hozzám, egy alkalom kivételével, amikor utoljára találkoztunk e célból, ( néhány év kihagyás után elevenítettük fel az egészet), na akkor nem volt orgazmusa, különben minden alkalommal volt neki legalább 1x, de soxor többször is.
#44   2009. 09. 06. vasárnap 13:14
szabkat szabkat
én főnök vagyok, igaz nem a MÁV-nál smile
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 09. 06. vasárnap 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 06. vasárnap 02:48
Szerintem rossz helyen keresgéltél. Én is szerettem megtapasztalni dolgokat, és nálam az idősebb pasik kéretlenül is jöttek. Mávnál voltam titkárnő 20 éves koromtól 28-ig, és addigra 3 főnök is átment rajtam, mind 50-esek. Nekem nagyon kellemes élmények voltak, és mondhatom egyik sem volt megijedve sem a koromtól sem a csupasz puncimtól.
#43   2009. 09. 06. vasárnap 12:38
nem hiszem hogyha nem főnök, hanem pl kalauz beosztásba lettek volna akkor is így bevállalod... nem sok önbecsülésed lehet ha így leírod hogy hányan mentek át rajtad... de nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 09. 06. vasárnap 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 06. vasárnap 02:48
Szerintem rossz helyen keresgéltél. Én is szerettem megtapasztalni dolgokat, és nálam az idősebb pasik kéretlenül is jöttek. Mávnál voltam titkárnő 20 éves koromtól 28-ig, és addigra 3 főnök is átment rajtam, mind 50-esek. Nekem nagyon kellemes élmények voltak, és mondhatom egyik sem volt megijedve sem a koromtól sem a csupasz puncimtól.
#42   2009. 09. 06. vasárnap 02:48
krisztacica krisztacica
#41   2009. 08. 24. hétfő 23:21
zelli zelli
Szerelemből tettem, nem pénzért. Ennyi, de bánom már. zavart2
#40   2009. 08. 24. hétfő 21:12
akkor sincs igazad, max egy szót tévedtem:

"...dagadt vagyok kisöcsém és akkor mi a fasz, nem az a lényeg, hanem akit szopatsz..."

így helyes:

"...dagadt vagyok kisöreg és akkor mi a fasz, nem az a lényeg, hanem akit szopatsz..."

meg van origin album, jah csak, hogy tudd van 3 klipp, amiben mindegyikben másképp van a szöveg, ugye cenzúra miatt, de egyikse hasonlít a tiédre

OFF
#39   2009. 08. 24. hétfő 20:37
nem hagyhatom! legalább pontosan idézz!!!

"...dagadt vagyok kisöcsém és akkor mi a fasz, nem az a lényeg, hanem akit szopatsz..."
#38   2009. 08. 23. vasárnap 14:33
Dagiiii Dagiiii
Tapasztaltabbak sokkal ez tény, és nagyrészt ez csábít....minden lányt ezeknél a férfiaknál....
Nem hiszem,hogy mindig a pénz dominálna...Nálam nem ez dominált,de azért nyilván nem fogok egy munkanélküli elhanyagolt pasival összejönni.Azért valahol már elvárandó hogy 35-40évesen ne anyuciékkal éljen meg hasonlók,mert ha valaki még 40 évesen az anyjáékkal él ott valami nem stimmel....nagyon nem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 22. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247451)
2009. 08. 22. szombat 20:47
Olvastam néhány korábbi kommentet, nem kívánok ezekhez hozzászólni.
A saját élményem egyetemista koromból származik, akkor keveredtem kapcsolatba idősebb ( nálam 15-20 évvel idősebb) férfiakkal. 2 férfival volt dolgom: az egyikből meglehetősen hosszú kapcsolat lett, pedig szimpla egy estés finom dugásnak indult. Utána meg hívogatott, kedveskedett (nem anyagilag!!!), és mivel imádtam a tapasztaltságát, hogy mennyi mindent tud a világról (egy kimondottan művelt, sokat utazott értelmiségi volt) vele maradtam kb 1 évig. Amikor megkérte a kezem, leléptem. A másik pasi viszont életem bizonyos szempontból talán legvisszataszítóbb élménye: alkalmi szeretőnek indult és az is lett. Volt egy jó esténk, vagy inkább délutánunk, mit mondjak 20 évvel volt idősebb, de majd szétszedett az ágyban, az asztalon, a fürdőben, majd a liftben is. Amikor hazavitt, kiléptem a kocsiból, majd visszahívott, gondoltam lesz egy csók... erre egy csomó pénzt a kezembe nyomott, és elhajtott. Csak álltam ott és néztem. Soha nem dugtam pénzért, csak élvezetért. Később pedig nem vettem fel a telefont, ha hívott.

... 18 19 20 21 22
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Lady J. Lady J.
Nyitás ideje: 2009. 08. 14. péntek
Üzenetek: 437db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 12. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!