Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sziasztok!olvastam már itt több topicban,hogy a fiatalabb férfiak mennyire rajonganak az idősebb nőkért...és ki hogy van azzal hogy fiatal cica idősebb pasit keres magának?Várom a tapasztalatokat,hozzászólásokat!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2009. 09. 17. csütörtök 00:16
lyuk78 lyuk78 VIP
Szerintem ,hogy az ágyban ki milyen valóban függ tapasztalattól nagy mértékben,de meg van mindenkiben az alap, az ösztön. Ez az ösztön határozza meg azt ,hogy ki milyen is valójában az ágyban én úgy vélem. Lehet persze az évek alatt nálam is kialakult az ,hogy a lány vonalait figyelem,hangját stb.. hogy hogyan reagál, de alapjában már bennem volt az ,hogy erre hajlamos legyek. (kis fényezés) . Szerintem nem feltétele a 2 perces menetnek az hogy ki hány éves (bár ha olyan öreg ,hogy 20 perc mire feláll neki akkor sokáig tart smile )) Egy 50 éves ugyan úgy meg akarhat csak dugni egy fiatal pipit mindenféle tapszatalatszerzés nélkűl (pláne ha azt hiszi neki már van mert 50) . És a nők nem mindig akarnak pont azért dugni vagy együtt lenni egy idősebb pasival mert az olyan jó az ágyban,hanem valahol szerintem a lelkük mélyén smile egy biztonsági érzést is ad,mert általában ezek az idősebb urak ,nagy egzisztenciával és vagyonnal is rendelkeznek smile , de nem ritka az apakomplexus sem szerintem . Sok ilyet ismerek. És valóban ragadnak a fiatal kis bukszák rájuk,de ha tartalmas is a kapcsolat az 6 hónap. és amelyik lekötötte magát érdekes módon az korabeli asszonyka mellett találta meg még is élete párját. De a hírességek világába szétnézve Micheal Douglas is igen megszívta. természetesen vannak kivételek, nekem is van olyan idősebb (jóval idősebb) nő aki tetszik és """megszeretgetném""" és nem azért mert de tapasztalt lehet vagy sem,henm mert jól néz ki !!! természetesen ha az ágyban rossz valakivel az a kapcsolat halálra van ítélve. 21 évesen amit te írtál szomorú ,hogy elaludtál közbe ,nem tudom mit csinálhatott a jóember,de elég monoton lehetett smile És sok esetben valóban arra mennek,hogy ész nélkűl minden punit megdugni !
(Ez egy válasz Dagiiii üzenetére (2009. 09. 16. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 22:01
a kérdés csak az h az a 20 éves aki volt mondjuk 50 lánnyal mennyire volt tartalmas kapcsolatban velük.....tudod azért 20 évesen sok 2 perces van...ezt nem nevezném nagy tapasztalatszerzésnek....de ez csak az én meglátásom....
Jah és nekem 21 évessel volt alvós storym... smile de 35-össel még soha smile )
#62   2009. 09. 17. csütörtök 08:07
szegedi_pár szegedi_pár
háááát...
Lehet, hogy igazad van. De engem így 35 évesen néznek 30-nak.

Viszont ahhoz, hogy jó szerető legyen egy férfi, az első megtanulnivalója az, hogy ne a saját örömével foglalkozzon, hanem a partneréével. Mert akkor neki is sokkal jobb lesz. Egy alaposan kielégített nő nagyon hálás tud lenni wink
Meg az "utána" is nagyon fontos.
Egy nőt meg kell hallgatni, egy kellemes beszélgetéssel a lelkével is ugyanúgy törődni kell, mint a testével.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 16. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 16. szerda 21:37
Szerintem a tapasztalat számít ! Lehet valaki 50 éves ha összesen 5 nővel votl smile De lehet valaki 25 évesen is tapasztalt ha végig kefélte az országot. És az,hogy túl tapasztalt nem lehet egy 20-25 éves gyerek hülyeség. Egy jóképű srácra tapadnak a nők. És a nagy igazság most jön !!! Képzeljük el ezt a fiatalon is tapasztalt srácot 50 évesen smile !!!
#63   2009. 09. 17. csütörtök 08:36
Lillus Lillus
Nem hinném, hogy mindig az anyagi vonzatok dominálnak, amikor fiatal nő idősebb pasival van. Amiben mindenképp jobb egy időseb az az, hogy úgymond már "le van higgadva" nem olyan kapkodós, nyugalmat és emiatt biztonságot áraszt magából. Ebből a szempontból az anyagi biztonság másodlagos. Ismerek én néhányat a gazdag szülők hülye gyerekeiből, aki kabrióban dönget a városban és szól belőle a napi sláger. Ott is van mit a tejbe aprítani, de hogy engem nem motiválna az teljesen biztos.
Nekem huszas éveim kezdetén volt viszonyom egy akkor 41 éves fickóval. Egy cégnél dolgoztunk, de nem volt a főnököm. (Majd ha lesz kedvem írok valamit róla a munkahelyi szex rovatba.) Ő nem csak azzal vett le a lábamról, hogy jóképű volt, meg hogy intelligensen udvarolt, hanem azzal a nyugalommal, amit árasztott magából, pedig pörgősen és izgalmasan élt.
#64   2009. 09. 17. csütörtök 11:09
lyuk78 lyuk78 VIP
Természetesen kivétel erősíti a szabályt smile Fiatalban is van olyan aki gazdag és rendes és jóképű stb... Mindenre van példa és ellenpélda. Igazából az is furcsa hogy egy 20 éves lány milyen nyugalomra vágyik ??? Amit egy 45 éves ember sugároz magából. Azért nem minden 20 éves cabrió autóban üldögél és kihallatszik belőle a szép muzsika szó smile .. Szerintem nem sértésből de apakomplexus is szerepet játszik nagy mértékben . Általában ezek a nők akik eme nyugalomra vágynak a férfitől szertnék MÁSFÉLE simogatást kényeztetést stb... a kicsi "bogaruk"akarnak hogy legyenek . (((azért írtam ,hogy másféle,mert alapjában ugya ahol szerelem van ezek is megvannak csak a mértékük más és a kiárasztott érzelem amit lány táplál a fiú iránt))) Az ,hogy valakinek meg bejön esetleg egy idősebb ember (fiú lány mindegy) lehet mindenféle ok nélkűl egyszerűen ,mert OLYAN AZ ESETE ÉS TETSZIK NEKI . És felesleges ezt fejtegetni ! Mint írtam nekem is van olyan jóval idősebb nő aki tetszik,és nincsen sem anyakomplexusom sem a pénze nem érdekelne ,,csak tetszik mert csinos,mert jól öltözik és van benne valami szexis . Ennyi .
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 08:36
Nem hinném, hogy mindig az anyagi vonzatok dominálnak, amikor fiatal nő idősebb pasival van. Amiben mindenképp jobb egy időseb az az, hogy úgymond már "le van higgadva" nem olyan kapkodós, nyugalmat és emiatt biztonságot áraszt magából. Ebből a szempontból az anyagi biztonság másodlagos. Ismerek én néhányat a gazdag szülők hülye gyerekeiből, aki kabrióban dönget a városban és szól belőle a napi sláger. Ott is van mit a tejbe aprítani, de hogy engem nem motiválna az teljesen biztos.
Nekem huszas éveim kezdetén volt viszonyom egy akkor 41 éves fickóval. Egy cégnél dolgoztunk, de nem volt a főnököm. (Majd ha lesz kedvem írok valamit róla a munkahelyi szex rovatba.) Ő nem csak azzal vett le a lábamról, hogy jóképű volt, meg hogy intelligensen udvarolt, hanem azzal a nyugalommal, amit árasztott magából, pedig pörgősen és izgalmasan élt.
#65   2009. 09. 17. csütörtök 12:31
zorn zorn
Miért vagy te lyuk ha fiú vagy?
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 00:16
Szerintem ,hogy az ágyban ki milyen valóban függ tapasztalattól nagy mértékben,de meg van mindenkiben az alap, az ösztön. Ez az ösztön határozza meg azt ,hogy ki milyen is valójában az ágyban én úgy vélem. Lehet persze az évek alatt nálam is kialakult az ,hogy a lány vonalait figyelem,hangját stb.. hogy hogyan reagál, de alapjában már bennem volt az ,hogy erre hajlamos legyek. (kis fényezés) . Szerintem nem feltétele a 2 perces menetnek az hogy ki hány éves (bár ha olyan öreg ,hogy 20 perc mire feláll neki akkor sokáig tart smile )) Egy 50 éves ugyan úgy meg akarhat csak dugni egy fiatal pipit mindenféle tapszatalatszerzés nélkűl (pláne ha azt hiszi neki már van mert 50) . És a nők nem mindig akarnak pont azért dugni vagy együtt lenni egy idősebb pasival mert az olyan jó az ágyban,hanem valahol szerintem a lelkük mélyén smile egy biztonsági érzést is ad,mert általában ezek az idősebb urak ,nagy egzisztenciával és vagyonnal is rendelkeznek smile , de nem ritka az apakomplexus sem szerintem . Sok ilyet ismerek. És valóban ragadnak a fiatal kis bukszák rájuk,de ha tartalmas is a kapcsolat az 6 hónap. és amelyik lekötötte magát érdekes módon az korabeli asszonyka mellett találta meg még is élete párját. De a hírességek világába szétnézve Micheal Douglas is igen megszívta. természetesen vannak kivételek, nekem is van olyan idősebb (jóval idősebb) nő aki tetszik és """megszeretgetném""" és nem azért mert de tapasztalt lehet vagy sem,henm mert jól néz ki !!! természetesen ha az ágyban rossz valakivel az a kapcsolat halálra van ítélve. 21 évesen amit te írtál szomorú ,hogy elaludtál közbe ,nem tudom mit csinálhatott a jóember,de elég monoton lehetett smile És sok esetben valóban arra mennek,hogy ész nélkűl minden punit megdugni !
#66   2009. 09. 17. csütörtök 13:28
lyuk78 lyuk78 VIP
Mert ez jutott eszembe amikor regeztünk a nejemmel. Ő mondta a lyukat én meg a 78-at .Ennyi !

Bár szívesebben adtam volna azt a választ,hogy azért mert 78 lyukkal volt már dolgom
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 12:31
Miért vagy te lyuk ha fiú vagy?
#67   2009. 09. 17. csütörtök 15:15
dzivka dzivka
dyivkane.en 16 eves ruha ipari technikus tanulo voltam mikor a magyar tars ceg muszaki igazgatoja egy jo vagasu 56eves ur aki utan megfordultak epedeztek a nok (mindegyik szerette volna maganak)a wc rol elpirulva jott a raktarba mutatvan hogy lesyakadt a sliccerol a gomb.Mivel en epp a gombokat meoztam (amelyik laza volt azt felkellett erositenem)tu cerna volt a kezemben a raktaros megkert hogy varjam fel azt a leszakadt gombot.Leguggoltam es munkahoz lattam varras kozben oda oda ert a kezem a gatyaban feszulo hatalmas faszhoz ,felizgulva azon gondolkodtam hogy lehetne az enyem.Mikor a gombot felerositettem oda hajoltam hogy a cernat elharapjam erezve a nagy fasz kellemes illatat meg szedultem es egy gyors mozdulattal kivettem a nagy dakot es bekaptam es a lanyok elozo elmondasait kovetve szopogattam nyalogattam feltem hogy eltol el zavar de o gyengeden felemelt es megcsokolt kozben a masikkezevel a szoknyam ala nyulva megfogta a fenekem.Hosszan csokoloztunk mikozben o simogatta markolgatta a fenekem, ereztem hogy a bugyim teljesen at nedvesedett.Egy gyenged de hatarozott mozdulattal letolta a bugyim majd az ujjaval izgatta a puncim,egy kiss jatek utan az asztalra ultetett es egy hataroyott moydulattal az akkor meg szuz puncusomba nyomta az a nagy faszat.Majdnem elajultam az eles fajdalomtol ami hala az istennek csak egy ket masodpercig tartott es fokozatosan atment egy addig nem ismert kejesbizergesbe.Egymas utan tobszor is csucson voltam,majd ereztem hogy egyre gyorsabban kefel majd tovig belokve meg merevedett es ahogy magahoz szoritott ereztem ahogy belem lovel az a meleg geci ettol megint elmentem, parpercig mozdulatlanok maradtunk.Ahogy ki huzta a farkat eszembe jutott hogy az idosebb csajok szerint a ferfiak szeretik ha tisztara torlik nyaljak a faszukat.A bugyim leven a kezem ugyeben beletoroltem majd bekaptam es szopni kezdtem a nagy faszt,kis ido utan ereztem hogy ujra kemenyen luktet megfogva a fejem tovig a szamba nyomta olyan melyen a torkomban volt hogy nem kaptam levegot,ketsegbe esve probaltam a szoritasbol menekulni es levegot venni de nem sikerult kiszabadulnom levego helyett pedig letudoztem az ep kilovelo gecijet,eszreveve hogy nem kapok levegot bocsanatotkerve elengedte a fejem, melyet levego utan kapva felre rantottam enek hatasara kicsusot a farka tele gecizve a szam az arcom bluzom.Mohon szivtam le a levego es geci kevereket minek kovetkezteben kohogve kapkodtam levego utan amint egy kicsit megnyugodtam(helyre altt valamelyest a lelegzetem)a meg mindig a kezemben levo bugyimba toroltem a faszat eszreveve hogy jon a raktaros gyorsan felrantottam a bugyit es ugy ahogy voltam gecis arcal ugy tettem mintha varrnek. Igy lettem az igazgato ur szeretoje (masok szerint a kurvaja) Evekig tartott a kapcsolatunk meg a hazassagunk utan is,o volt az elso akivel kesobb evek multan rajta kapott a ferjem.A rengeteg ferfi kozul eggy se volt hozza hasonlithato se meretben se minosegben,pedig voltak boven fiatalok idosek vegyesen
#68   2009. 09. 17. csütörtök 16:32
Bartek Bartek
Ez ez érdekes story volt... wink
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 15:15
dyivkane.en 16 eves ruha ipari technikus tanulo voltam mikor a magyar tars ceg muszaki igazgatoja egy jo vagasu 56eves ur aki utan megfordultak epedeztek a nok (mindegyik szerette volna maganak)a wc rol elpirulva jott a raktarba mutatvan hogy lesyakadt a sliccerol a gomb.Mivel en epp a gombokat meoztam (amelyik laza volt azt felkellett erositenem)tu cerna volt a kezemben a raktaros megkert hogy varjam fel azt a leszakadt gombot.Leguggoltam es munkahoz lattam varras kozben oda oda ert a kezem a gatyaban feszulo hatalmas faszhoz ,felizgulva azon gondolkodtam hogy lehetne az enyem.Mikor a gombot felerositettem oda hajoltam hogy a cernat elharapjam erezve a nagy fasz kellemes illatat meg szedultem es egy gyors mozdulattal kivettem a nagy dakot es bekaptam es a lanyok elozo elmondasait kovetve szopogattam nyalogattam feltem hogy eltol el zavar de o gyengeden felemelt es megcsokolt kozben a masikkezevel a szoknyam ala nyulva megfogta a fenekem.Hosszan csokoloztunk mikozben o simogatta markolgatta a fenekem, ereztem hogy a bugyim teljesen at nedvesedett.Egy gyenged de hatarozott mozdulattal letolta a bugyim majd az ujjaval izgatta a puncim,egy kiss jatek utan az asztalra ultetett es egy hataroyott moydulattal az akkor meg szuz puncusomba nyomta az a nagy faszat.Majdnem elajultam az eles fajdalomtol ami hala az istennek csak egy ket masodpercig tartott es fokozatosan atment egy addig nem ismert kejesbizergesbe.Egymas utan tobszor is csucson voltam,majd ereztem hogy egyre gyorsabban kefel majd tovig belokve meg merevedett es ahogy magahoz szoritott ereztem ahogy belem lovel az a meleg geci ettol megint elmentem, parpercig mozdulatlanok maradtunk.Ahogy ki huzta a farkat eszembe jutott hogy az idosebb csajok szerint a ferfiak szeretik ha tisztara torlik nyaljak a faszukat.A bugyim leven a kezem ugyeben beletoroltem majd bekaptam es szopni kezdtem a nagy faszt,kis ido utan ereztem hogy ujra kemenyen luktet megfogva a fejem tovig a szamba nyomta olyan melyen a torkomban volt hogy nem kaptam levegot,ketsegbe esve probaltam a szoritasbol menekulni es levegot venni de nem sikerult kiszabadulnom levego helyett pedig letudoztem az ep kilovelo gecijet,eszreveve hogy nem kapok levegot bocsanatotkerve elengedte a fejem, melyet levego utan kapva felre rantottam enek hatasara kicsusot a farka tele gecizve a szam az arcom bluzom.Mohon szivtam le a levego es geci kevereket minek kovetkezteben kohogve kapkodtam levego utan amint egy kicsit megnyugodtam(helyre altt valamelyest a lelegzetem)a meg mindig a kezemben levo bugyimba toroltem a faszat eszreveve hogy jon a raktaros gyorsan felrantottam a bugyit es ugy ahogy voltam gecis arcal ugy tettem mintha varrnek. Igy lettem az igazgato ur szeretoje (masok szerint a kurvaja) Evekig tartott a kapcsolatunk meg a hazassagunk utan is,o volt az elso akivel kesobb evek multan rajta kapott a ferjem.A rengeteg ferfi kozul eggy se volt hozza hasonlithato se meretben se minosegben,pedig voltak boven fiatalok idosek vegyesen
#69   2009. 09. 17. csütörtök 16:33
Bartek Bartek
ez/egy
#70   2009. 09. 17. csütörtök 21:16
lyuk78 lyuk78 VIP
Van ez így . Minden esetre izgató kis történet volt elejétől a végéig smile Mint mondtad volt fiatalabb és idősebb is,de neked az volt az igazi ! És valjuk be ha így vesztetted el,azért (((szerintem))) ez kurva izgalmasan hangzott amit meséltél !!!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
#71   2009. 10. 06. kedd 00:21
krisztacica krisztacica
Igen, bevállalom, és képzeld, nagyon élveztem, ezért is vállalom be. Sok mindent kipróbáltam, és nem bánom hogy megtettem, szerintem te is jobban járnál ha kiélnéd a vágyaidat a helyett hogy csak magadban sóvárognál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 06. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4821)
2009. 09. 06. vasárnap 12:38
nem hiszem hogyha nem főnök, hanem pl kalauz beosztásba lettek volna akkor is így bevállalod... nem sok önbecsülésed lehet ha így leírod hogy hányan mentek át rajtad... de nem vagyunk egyformák.
#72   2009. 10. 09. péntek 07:18
eunos eunos
SZép történet, benned egy író veszett el :-9 félre ne érts engem, nem akatok ítéletet mondani, nem is lenne jogom, de szerintem egy 16 éves csajnak nem nagy kunszt megszerezni egy 60 éves faszit
#73   2009. 12. 18. péntek 20:24
X Törölt felhasználó (295546)
kamu az egész
#74   2009. 12. 19. szombat 00:27
X Törölt felhasználó (347997)
dzivka legszebb meséi felnötteknek! lehet ebben a könyvben olvashattad te is buck
#75   2009. 12. 19. szombat 18:38
sophie29 sophie29
Szerintem nincs ezzel probléma!Nekem is volt 15 évvel idősebb pasim és nem apa komplexus miatt, hanem mert egész egyszerűen jó pasi volt... smile
#76   2009. 12. 21. hétfő 16:10
X Törölt felhasználó (465893)
Engem sokkal jobban izgatnak az idősebb férfiak, mint a velem egykorú kis pisisek. 18 éves lány vagyok, a legidősebb hímem eddig egy 34 éves férfi volt. Őrületes volt vele a szex. Amikor egy érett úr néz rám úgy, hogy legszivesebben megdugna, az nagyon felizgat, de ha pl. egy velem egykorú teszi ugyanezt, akkor előbb fog el a hányinger, minthogy megkívánjam. Nem tudom ez miért van így nálam... A mostani barátom 23 éves, szóval mindössze 5 év a korkülönbség, de ő is olyan jóóó. smile Magabiztos, intelligens és tisztel, tudom, hogy sosem csalna meg...
#77   2009. 12. 22. kedd 00:43
Andras_39 Andras_39
15 évvel fiatalabb a mostani barátnőm. Sikongva élvezi...
Szerintem ez csak akkor fura, ha a lány nagyon-nagyon fiatalka, mondjuk még tini. Később a korkülönbség egyre kevésbé feltűnő.
#78   2009. 12. 22. kedd 01:51
X Törölt felhasználó (409021)
(NEM társkereső topic!) ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 21. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2009. 12. 21. hétfő 16:10
Engem sokkal jobban izgatnak az idősebb férfiak, mint a velem egykorú kis pisisek. 18 éves lány vagyok, a legidősebb hímem eddig egy 34 éves férfi volt. Őrületes volt vele a szex. Amikor egy érett úr néz rám úgy, hogy legszivesebben megdugna, az nagyon felizgat, de ha pl. egy velem egykorú teszi ugyanezt, akkor előbb fog el a hányinger, minthogy megkívánjam. Nem tudom ez miért van így nálam... A mostani barátom 23 éves, szóval mindössze 5 év a korkülönbség, de ő is olyan jóóó. smile Magabiztos, intelligens és tisztel, tudom, hogy sosem csalna meg...
#79   2009. 12. 23. szerda 08:49
martonolsen martonolsen VIP
Én 49 vagyok és másfél éve van egy 24 éves barátnőm és tökéletes minden téren a kapcsolatunk.Rá sem tud nézni a vele egykoru fiatal fiukra. Pedig előttem olyan kapcsolatai voltak, de saját bevallása szerint az első orgazmusa velem volt. Most döbbent rá, hogy a sex nem csak a dugásról szól elmondása szerint, mert volt aki fél óráig mint a felhuzott gép egyfolytaban dugta, de mint egy monoton gép és alig várta vége legyen.
#80   2009. 12. 23. szerda 09:52
zsolti 2 zsolti 2
40 vagyok . a mostani csajom 25 éves nagyon szeret velem lenni .. nemrég voltam egy 17 éves kis csajszival . barátja van . szerelmes nagyon a srácba . de akár mikor hivom mindig kijön hozzám dugni . pedig tudja nagyon jól hogy dugáson kivül semmi nem lehet köztünk .

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Lady J. Lady J.
Nyitás ideje: 2009. 08. 14. péntek
Üzenetek: 437db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 12. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!