Sziasztok!!! Én is egy 40 éveim végén lévő, valóban masszőr fiu vagyok és hála van egy pár olyan lány, hölgy ismerősöm, aki még nincs husz sem,vagy nem sokkal felette!!! Azt mondják h pont a gyengédségem és reájuk figyelésem az, ami megfogja őket,mert a hasonló korú fuk, durr bele stílust élvezik még!!! Ők meg szeretik,ha Tisztelik,babusgatják és NŐ nek nézik a vágyik közben!!!!
Szia. Bp-i 24 éves srác vagyok. Olyan lány ismeretségét keresem akinek a lábacskáival eljátszadozhatnék.Ha izgat a dolog hogy milyen lehet és szereted ha kényeztetik a lábaid,akkor írj nekem. .Részedről teljesen szexmentes a dolog. Több infó e-mailben. Üdv.mindenkinek
e mail cím :jelszo11@gmail.com
e mail cím :jelszo11@gmail.com
Engem is izgatnak az idősebb pasik. Amikor 17 voltam, keféltem egy 34 évessel, mit ne mondjak, életem eddigi legjobb dugása volt. Most 20 évesen is inkább az idősebb korosztály felé kacsingatok, tudom, hogy szeretik a fiatal puncit. Én pedig szeretem az okos, tapasztalt, domináns férfiakat, úgyhogy... Kiegészitenénk egymást!

hello! nekem volt 32 éves 19 éves barátnőm....szuper kis vékony lány volt finom kis puncival
nagyon jó volt vele lenni, de nemszívesen mutatkoztam vele, mert túl fiatal
30 évesen volt 50 éves nőm, nem volt rossz, de inkább a fiatalabb...

Nem 19 vagyok már hanem 29, de kimondottan izgatóak a 40esek éveik végén járó pasik, az ápolt és okos típus jön be. Sokat lehet tanulni tőlük, és eddigi tapasztalatom alapján azt kell mondanom, hogy jobban is kényeztettek mint a fiatalabbak.
sziasztok . mostanában van egy kiscsaj 18 . nagyon bejön . nagy cicik vékony csipő gömböjű fenék . áááááááááááá szóval nagyon bejön 40 vagyok elég necces a dolog . mikor meglát a lány rohan hozzám , ugrik a nyakamba . puszi puszi
.majd fel lökk . nagyon kivánatos . szivesen megdugnám . ritkán találkozok vele sajnos . majd megirom mire jutottam
.majd fel lökk . nagyon kivánatos . szivesen megdugnám . ritkán találkozok vele sajnos . majd megirom mire jutottam
ez igy igaz 20evesen a velem egykoru lanyok negyven otven koruli ferfiakkal flortoltek,most negyven korul a korombeli nok a fiatal sracok fele kacsintgatnak
Ez nagyon jól hangzik, de komolyan gondoltátok e?
dugd meg
viszket a puncija,
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2011. 01. 09. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 09. vasárnap 09:58

40 vagyok . mostanában kezd rámereszkedni egy 18 éves kiscsaj .mindig irkál facen , panaszkodik hogy a pasija nem dugta még meg rendesen , meg nagyon féltékeny . sehova nem engedi el . besegitek neki . majd megirom nektek mi történt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
40 vagyok . mostanában kezd rámereszkedni egy 18 éves kiscsaj .mindig irkál facen , panaszkodik hogy a pasija nem dugta még meg rendesen , meg nagyon féltékeny . sehova nem engedi el . besegitek neki . majd megirom nektek mi történt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Negyven felett nem a mennyiség számít már mint huszonévesen hanem a minőségi szex a cél
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 27. péntek 09:14

Törölt felhasználó (768673)

sziasztok
annál jobb nincs a világon sztem mikor egy érett (40 feletti),pasival szexel egy fiatalabb nő.
Nekem nagyon is élvezetes volt,fura modón töbször is eljuttat a csucsra és nem csak az a fontos neki hogy ő mikor megy el,jobban figyel arra hogy a női partnernek is jó legyen.
Az idösebb pasik jobban is nyalnak,és tovább is bírják mint fiatalabb férfiak.
annál jobb nincs a világon sztem mikor egy érett (40 feletti),pasival szexel egy fiatalabb nő.
Nekem nagyon is élvezetes volt,fura modón töbször is eljuttat a csucsra és nem csak az a fontos neki hogy ő mikor megy el,jobban figyel arra hogy a női partnernek is jó legyen.
ezzel teljesen egyetértek!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
en mashogy latom a problemat. Mikor en husz korul voltam az egykoru csajok tobbsege flortolt idossebb ffiakkal hogy ebbol hany vegzodott sexel nem tudom, de engem tobb csaj is othagyott azutan hogy meglattam (rajtakaptam oket sex kozben egy egy oregurral)pedig az elso par alkalmat kiveve ugy tettem mintha semmit se vettem volna eszr. Most hogy en vagyok negyven valahogy mas a helyzet egy kis csaj se akar flortolni velem
huncutka te tudsz valamit, nekem is az az észrevételem hogy szeretik a fiatal csajok a 40 körüli hapsikat

sziasztok
akkor sorry...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 27. péntek 13:51
Törölt felhasználó (69371)

hát ezaz! pont erre céloztam, és a topic ellen írtam úgymond. ha minden összhang megvan, akkor ne mondja már nekem, hogy egy 40-es jobb, mint egy fiatal. persze ha csúnyáscka a csaj, akkor lehet, mert egy 40-es örül, hogy kaphat egy fiatalocskát, mégha az nincs is a toppon. ez bőven elég indíték arra, hogy jobban odafigyeljen a lányra. és talán pont azért nem jó a fiatallal, mert ő még fiatal találhat jobbat így nem fog mindent beleadni. kapíse?
hát ezaz! pont erre céloztam, és a topic ellen írtam úgymond. ha minden összhang megvan, akkor ne mondja már nekem, hogy egy 40-es jobb, mint egy fiatal. persze ha csúnyáscka a csaj, akkor lehet, mert egy 40-es örül, hogy kaphat egy fiatalocskát, mégha az nincs is a toppon. ez bőven elég indíték arra, hogy jobban odafigyeljen a lányra. és talán pont azért nem jó a fiatallal, mert ő még fiatal találhat jobbat így nem fog mindent beleadni. kapíse?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 27. péntek 13:38
Törölt felhasználó (746683)

1,5 év az nem korkülönbség....
1,5 év az nem korkülönbség....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 27. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 27. péntek 13:31
Törölt felhasználó (69371)

érdekes... barátnőm és én köztem 1,5 év van. közel a 3 évhez is mindig jó neki(és nem nagyképűségből mondom) lehet ha nem oylan fiatalokkal kezdenél, aki züllik, akkor jobban bírnák. jah és aki nem érez komolyabbat irántad, azt nem is fogja érdekelni, jó-e neked vagy sem, mert csak egy numerának tekint. kétoldalú a dolog!
érdekes... barátnőm és én köztem 1,5 év van. közel a 3 évhez is mindig jó neki(és nem nagyképűségből mondom) lehet ha nem oylan fiatalokkal kezdenél, aki züllik, akkor jobban bírnák. jah és aki nem érez komolyabbat irántad, azt nem is fogja érdekelni, jó-e neked vagy sem, mert csak egy numerának tekint. kétoldalú a dolog!

sziasztok
sziasztok
nekem vot egy 20 éves barátnőm . ( 40 vagyok ) rögtön megszoltak
a sztárvilágban volt már sokkal nagyobb külömbség is . ott nem számit .
a sztárvilágban volt már sokkal nagyobb külömbség is . ott nem számit .