Nagyon fontos, hogy megőrizzük a józan ítélőképességünket! Ne hid azt, hogy a nálad sokkal fiatalabb lány hosszú távon is melletted akar maradni! Élvezi a szexuális tapasztalatodat a türelmedet a megértésedet! Aztán jön egy fiatalabb és ott fog hagyni! Erre készülj fel, de a legjobb, ha már az első intim közeledésnél tudja, hogy nem akarod kisajátítani, ha akar szabad az útja, harag nélkül! Hidd el meghálája!!! Nekem ez eddig egy kivételle bejött, pedig sok olyan hosszútávú barátnőm volt, akinek a szülei fiatalabbak voltak nálam!...és tudták, hogy nős vagyok!
Másfél évig "küzdött" értem egy 18 évvel fiatalabb hölgy, mire bevállaltam. Örülök annak a hat évnek, melyet együtt töltöttünk, de a végén megtalálta a vele hasonló korosztályt, illetve akkor már a nála fiatalabbakat!!!! Egyik "pillanatról" a másikra váltott. Természetesen, nem szexuális okokra volt visszavezethető, mivel még jó néhányszor visszatért az "örömért", hanem az akkori "barátai" nem tudtak volna, véleménye szerint elfogadni ismeretlenül. Ezért gondolom, ha valakinek felkínálkozik a lehetőség, használja ki! Majd a "nyugdíjas klubban" elmesélheti az élményeit, melyért érdemes volt ÉLNI!

Egy kapcsolatban, csak a kezdeti időszakban fontos a korkülönbség!! Egy idő után, ha elfogadnak barátnak, már csak egy kis lépés a szexuális kapcsolat! Sosem voltam erőszakosan ráhajtós! Mindíg volt türelmem kivárni azt az időt, amikor már a nőnek lett fontos a szex!
18 éves lánnyal én is sexelnék, igaz nem vagyok öreg, csak 28 vagyok

Ez oké, de útálom, amikor csak úgy elkezd valaki vádaskodni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 10. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 10. kedd 20:14
Törölt felhasználó (760831)

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy hiszem, ha látom.
De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy.

De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy.
A legtöbb ember úgy gondolja, hogy hiszem, ha látom.
De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 10. kedd 08:46

De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)

Te mégis miről beszélsz?!
Etetni csak az állatkáimat szoktam, ha van kedved, akkor besorakozhatsz hozzájuk.
Nem tudom, hogy honnan a fenéből veszed, hogy férfi vagyok, noha tényleg nem láthatod ki van a felhasználónév mögött, de biztos vagyok benne, hogy a hozzászólásaimból azért következtetni lehet arra, hogy izzig-vérig nő vagyok.

Te mégis miről beszélsz?!
Etetni csak az állatkáimat szoktam, ha van kedved, akkor besorakozhatsz hozzájuk.
Nem tudom, hogy honnan a fenéből veszed, hogy férfi vagyok, noha tényleg nem láthatod ki van a felhasználónév mögött, de biztos vagyok benne, hogy a hozzászólásaimból azért következtetni lehet arra, hogy izzig-vérig nő vagyok.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 09. hétfő 20:02

En nem tudom,hogy nem veszitek eszre!!Ez megint ugyan az a pasi,aki mar minimum 10 hozzaszolokent valaszolt kulombozo topicokban!!Mint mar nem egyszer emlitettem,vagy admin,vagy egy illeto,aki arra veri,hogy mindenkit etet,es nonek adja ki magat!
En nem tudom,hogy nem veszitek eszre!!Ez megint ugyan az a pasi,aki mar minimum 10 hozzaszolokent valaszolt kulombozo topicokban!!Mint mar nem egyszer emlitettem,vagy admin,vagy egy illeto,aki arra veri,hogy mindenkit etet,es nonek adja ki magat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 09. hétfő 09:21

Ennek az egésznek a hátulütője az, hogyha (főleg erre mifelénk) egy fiatal, egyetemista lány egy idősebb pasival kezd, akkor már mindjárt lekurvázzák, meg hogy csak azért, mert pénze van a férfi egyednek. Főleg, ha a pasi nem éppen jóképű... Ezek egy kisvárosban szar esetek. Ezért járok jobban, ha külföldi, vagy legalább más városban lakó pasit fogok.

Mondjuk én magasról leszarom, hogy ki mit gondol, de azt is tudjuk ugye, hogy a közvélemény nagy úr. Egyébként jómagam is dominánsabb vagyok, pont ezért szeretnék egy olyan pasit, aki szintén domináns, vagyis tőlem dominánsabb.

Ennek az egésznek a hátulütője az, hogyha (főleg erre mifelénk) egy fiatal, egyetemista lány egy idősebb pasival kezd, akkor már mindjárt lekurvázzák, meg hogy csak azért, mert pénze van a férfi egyednek. Főleg, ha a pasi nem éppen jóképű... Ezek egy kisvárosban szar esetek. Ezért járok jobban, ha külföldi, vagy legalább más városban lakó pasit fogok.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 05. 08. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 08. vasárnap 21:49

Hosszú(tizenéves) kapcsolatomban a hölgytag velem egyidős volt.Csak utólag lett világos,hogy soha nem voltam neki az ideális pasi.Mindig is a tőlem érettebb,befutottabb férfiak érdekelték.
Tapasztalataim alapján ideálisnak látom a 10 évnyi korkülönbséget,vagy még akár az ettől nagyobbat is.Persze,nyilván ez is személyfüggő.Kinek mi jön be...
Tapasztalataim alapján ideálisnak látom a 10 évnyi korkülönbséget,vagy még akár az ettől nagyobbat is.Persze,nyilván ez is személyfüggő.Kinek mi jön be...
Hosszú(tizenéves) kapcsolatomban a hölgytag velem egyidős volt.Csak utólag lett világos,hogy soha nem voltam neki az ideális pasi.Mindig is a tőlem érettebb,befutottabb férfiak érdekelték.
Tapasztalataim alapján ideálisnak látom a 10 évnyi korkülönbséget,vagy még akár az ettől nagyobbat is.Persze,nyilván ez is személyfüggő.Kinek mi jön be... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 08. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 08. vasárnap 21:22
Tapasztalataim alapján ideálisnak látom a 10 évnyi korkülönbséget,vagy még akár az ettől nagyobbat is.Persze,nyilván ez is személyfüggő.Kinek mi jön be... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 08. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

100%-os az egyetértésem. 21 éves vagyok, de már rohadtul unom az én korosztályom, mindig is idősebb pasikkal voltam, úgyértem úgy 5 év volt a standard. Most a 26 éves pasim azért szakitott velem, mert nem önálló és úgy táncol, ahogy a szülei fütyülnek, ők pedig elüldöztek mellőle. Főleg ez az eset után megfogadtam, hogy soha többé nem kezdek a saját korosztályommal. Szeretem a domináns férfiakat és ezek mindenek, csak nem dominánsak.
100%-os az egyetértésem. 21 éves vagyok, de már rohadtul unom az én korosztályom, mindig is idősebb pasikkal voltam, úgyértem úgy 5 év volt a standard. Most a 26 éves pasim azért szakitott velem, mert nem önálló és úgy táncol, ahogy a szülei fütyülnek, ők pedig elüldöztek mellőle. Főleg ez az eset után megfogadtam, hogy soha többé nem kezdek a saját korosztályommal. Szeretem a domináns férfiakat és ezek mindenek, csak nem dominánsak.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 05. 08. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 08. vasárnap 20:56

Egyet értek Vulvofillel.
Az én barátnőm is ezeket az érveket hangoztatja,ezért van velem.
A saját korosztályára nem tud úgy tekinteni,mint FÉRFIre.Azt mondja,hogy egy érettebb pasinak már az érintése is teljesen más....haha...és még nem is reszket a kezem
Igaz,hogy egy évembe tellett,amig igazi lett a szex közöttünk,de nekem mindent megér azt látni,hogy törölgeti a könnyeit egy egy hatalmas orgazmus után.
A saját korosztályára nem tud úgy tekinteni,mint FÉRFIre.Azt mondja,hogy egy érettebb pasinak már az érintése is teljesen más....haha...és még nem is reszket a kezem

Igaz,hogy egy évembe tellett,amig igazi lett a szex közöttünk,de nekem mindent megér azt látni,hogy törölgeti a könnyeit egy egy hatalmas orgazmus után.
Egyet értek Vulvofillel.

Bizony van igaz abban, amit leírtál!
Szerintem rossz nem lehet. Én beáldoznám magam.
Ezeket az érveket én is hallottam már, viszont a tapasztalatom is azt mutatja, és néhány itt olvasott bejegyzés is, hogy a családalapítás, gyerekvállalás, anyagi eltartás egyszerűen fel sem merül ezekben a vonzalmakban, nagyjából csak szex kell nekik, esetleg tartósabb, rendszeres formájában is, de alkalmi is jó. Ennél több nem nagyon van benne a vágyukban, legalábbis én nem fedeztem fel bennük, pláne amikor egyébként ezeknek a csajoknak van kapcsolatuk kb. korukbeli srácokkal és mégis amellett 30 felettiekre vágynak, még úgy is h a pasijuk kb. akár modell is lehetne, az illető idősebb pasiról meg esetleg ez nem is igazán mondható el.
Az persze elképzelhető h amit írtál az tudat alatti, ösztön módon működik bennük, de akkor meg fura h a tudatosság ezt nem tudja felülírni.
De - mint említettem - a franc se bánja.
Az persze elképzelhető h amit írtál az tudat alatti, ösztön módon működik bennük, de akkor meg fura h a tudatosság ezt nem tudja felülírni.
De - mint említettem - a franc se bánja.

borzasztó egyszerü a dolog,
a nöi egyedek a domináns hímeket keresik, családalapítás, védelem, fajfenntarás etc. szempontából.
A dominancia régen csak az erö volt, ..........manapság >> is>>> Izmok (lásd Body Builder) >>pénz (gazdag gyerekek)>>pozicio (tanár ,edzö)>>> idösebb koru (tapasztalat, egszisztencia stb) ennyi és nem több,erröl én könyvet tudnék írni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 07. szombat 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 07. szombat 04:23
a nöi egyedek a domináns hímeket keresik, családalapítás, védelem, fajfenntarás etc. szempontából.
A dominancia régen csak az erö volt, ..........manapság >> is>>> Izmok (lásd Body Builder) >>pénz (gazdag gyerekek)>>pozicio (tanár ,edzö)>>> idösebb koru (tapasztalat, egszisztencia stb) ennyi és nem több,erröl én könyvet tudnék írni

Törölt felhasználó (803095)

Én is sokszor tapasztaltam ezt 30 felett, hogy rámhajtanak a fiatal lányok, de nem nagyon értettem h miért, mert hát ott vannak nekik a sok fiatal korukbeli, vagy néhány évvel idősebb helyes srácok, akkor miért én kellek nekik? Valahogy ezt én még most sem értem, pláne hogy egyeseknél én kb. az apukájukkal vagyok egyidős, szóval ez kicsit fura (na nem mintha ellenemre lenne
).

Én is sokszor tapasztaltam ezt 30 felett, hogy rámhajtanak a fiatal lányok, de nem nagyon értettem h miért, mert hát ott vannak nekik a sok fiatal korukbeli, vagy néhány évvel idősebb helyes srácok, akkor miért én kellek nekik? Valahogy ezt én még most sem értem, pláne hogy egyeseknél én kb. az apukájukkal vagyok egyidős, szóval ez kicsit fura (na nem mintha ellenemre lenne
).

Egyetértek az előttem szólóval.

Szasztok!!
Nekem évek óta van diák lányokkal kapcsolatom ,Mondhatom sok egyszerűen hálás a normális odaadó szex-ért,amit korosztályától nem kap meg.szerintem ebben semmi kivetni való nincs ha mind a két fél elégedett.
gábor
Nekem évek óta van diák lányokkal kapcsolatom ,Mondhatom sok egyszerűen hálás a normális odaadó szex-ért,amit korosztályától nem kap meg.szerintem ebben semmi kivetni való nincs ha mind a két fél elégedett.
gábor