Kedves Wildcat!
A gondok, majd akkor kezdődnek, ha 40 éves leszel és feltéve ha még jó karban levő nő leszel...
- az óvónők elmondják, hogy a nagypapa már elvitte a kislányt...
- a 25 éves érettségi találkozón lesz olyan barátnőd, aki néhány évvel fiatalabb pasival él majd. Látni fogod a barátnőd szemében a sajnálatot...
...
Inkább nem folytatom. Na, ilyenkor kezd el keresgélni az ember lánya... (Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 13:30
A gondok, majd akkor kezdődnek, ha 40 éves leszel és feltéve ha még jó karban levő nő leszel...
- az óvónők elmondják, hogy a nagypapa már elvitte a kislányt...
- a 25 éves érettségi találkozón lesz olyan barátnőd, aki néhány évvel fiatalabb pasival él majd. Látni fogod a barátnőd szemében a sajnálatot...
...
Inkább nem folytatom. Na, ilyenkor kezd el keresgélni az ember lánya... (Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát üdv.minden kedves ismerosnek jó sok idő után
Zozo46...megkell,hogy cáfoljalak! 25 éves leszek,a párom pedig 42,szal 17 év már korkülömbségnek számít...szerintem!Ám 1 pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy korombeli pasi után nézzek!Annyira őszinte,tiszta a szerelmem iránta...és olyan szinten megad nekem mindent (utalok itt főleg az érzelmi értékekre),hogy egyszerűen nincs szükségem másra...mégcsak szemügyre sem venni más férfiakat!És nem hogy hosszutávon vele szeretnék maradni,hanem egész életemben...egészen még csak olyan öreg lesz,hogy fel sem fog állni neki!És ami a legfontosabb,hogy ő ezt tudja...mindketten tudjuk,mert nagyon nagy áldozatot hoztam...ahhoz,hogy együtt lehessünk!Szal szerintem ha igazán szereted a náladnál idősebb barátodat...nem megy az olyan könnyen,hogy elhagyd...persze abban az esetben igen,ha látod,hogy ő csak kihasznál és nem igazán gondolja komolyan a kapcsolatotokat!
Zozo46...megkell,hogy cáfoljalak! 25 éves leszek,a párom pedig 42,szal 17 év már korkülömbségnek számít...szerintem!Ám 1 pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy korombeli pasi után nézzek!Annyira őszinte,tiszta a szerelmem iránta...és olyan szinten megad nekem mindent (utalok itt főleg az érzelmi értékekre),hogy egyszerűen nincs szükségem másra...mégcsak szemügyre sem venni más férfiakat!És nem hogy hosszutávon vele szeretnék maradni,hanem egész életemben...egészen még csak olyan öreg lesz,hogy fel sem fog állni neki!És ami a legfontosabb,hogy ő ezt tudja...mindketten tudjuk,mert nagyon nagy áldozatot hoztam...ahhoz,hogy együtt lehessünk!Szal szerintem ha igazán szereted a náladnál idősebb barátodat...nem megy az olyan könnyen,hogy elhagyd...persze abban az esetben igen,ha látod,hogy ő csak kihasznál és nem igazán gondolja komolyan a kapcsolatotokat!
nekem is volt pár jóval fiatalabb csajjal kapcsolatom,de nem tartott sokáig egyik sem,viszont élménynek kellemes volt,az biztos..
Isten hozott a klubban. Ezt a történetet "rólam írtad le".(12 év különbség)
De ettöl még müködhet is a dolog, ismerek jó pár példát rá.
Ha megnézed a képeimet az ott látható szöke szépséget pl én rúgtam ki amikor már kicsit elszállt az agya.
7 évig voltunk együtt és most is jóba vagyunk. 18 év volt köztünk. Persze a válás közel sem viselt meg úgy mint az fentebb említett elsö. Azóta is volt egypár fiatal leány aki szivesen bújt az ágyamba 20-22-26 év különbséggel. de euzek csak rövid szexkapcsolatok voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 15:50
De ettöl még müködhet is a dolog, ismerek jó pár példát rá.
Ha megnézed a képeimet az ott látható szöke szépséget pl én rúgtam ki amikor már kicsit elszállt az agya.
7 évig voltunk együtt és most is jóba vagyunk. 18 év volt köztünk. Persze a válás közel sem viselt meg úgy mint az fentebb említett elsö. Azóta is volt egypár fiatal leány aki szivesen bújt az ágyamba 20-22-26 év különbséggel. de euzek csak rövid szexkapcsolatok voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
Kedves Wildcat! Lelkemben egyet értek veled, da a tapasztalatom sajnos más!
Volt egy hatalmas szerelem az életemben több évig tartott, már közös életet,
Wildcat!!! Irígylem a párodat, hogy egy ilyen csodálatos nő szereti!
Üdv Zozo
gy
terveztünk a szülei is elfogadtak, megszerettek, pedig minkettőjüknél idősebb voltam...aztán hosszú külföldi útra kellett menem és mire visszajöttem, már volt egy helyettesem! Én még évekig lángoltam, fájt a szívem... alf
er alf
ek alf
eketWildcat!!! Irígylem a párodat, hogy egy ilyen csodálatos nő szereti!
Üdv Zozo
Fiatal srác idősebb nővel topik nincs ? Erről mi a véleményetek ?
A barátnőm 16 évvel idősebb....
A barátnőm 16 évvel idősebb....
Biztosan megbélyegzi személyes véleményünket,látás módunkat egy szerelmi csalódás...óvatosabbak leszünk,távolságtartóbbak,talán sokszor abba a hibába esünk,hogy általánosítunk kellemetlen élményeinkből kiindulva...de nem szabad!A kapcsolatom elején én is megvoltam győződve arról,hogy a páromnak csak 1 fiatal csitri kell,akivel vadul szexel néhányszor...aztán majd keres másat!Erre gondol bárki mikor 1 idősebb pasinak fiatalabb nője van(általánosítunk)...pedig csak egyszerűen a párom bennem találta meg a rokon lelkét!Általánosítunk akkor is mikor 1 fiatal nőnek idősebb pasija van,mert hogy az biztos a pénzéért van,mert hogy van lakása...pedig csak egyszerűen a nőnek szüksége van egy erős férfira,aki lelki biztonságot és érzelmi értékeket tud nyújtani...és minden téren kitudja elégíteni!Ezt én nem találtam meg a velem egykorú pasiknál,így jött a 42 éves párom...akinek van lakasa,autója,de kérdezem én...nem természetes dolog ennyi évesen bizonyos célokat elérni az életben és bizonyos anyagi javakra szert tenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 15:50
Üdv Zozo
gy
terveztünk a szülei is elfogadtak, megszerettek, pedig minkettőjüknél idősebb voltam...aztán hosszú külföldi útra kellett menem és mire visszajöttem, már volt egy helyettesem! Én még évekig lángoltam, fájt a szívem... alf
er alf
ek alf
Üdv Zozo
Wildcat! ..még annyit, hogy már hosszú évek óta boldogságban élak a párommal! Szóval a fejtegetésem inkább csak elméleti volt!
Üdv Zozo (Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 13:30
gy
er alf
ek alf
Üdv Zozo (Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 18:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon fontos, hogy megőrizzük a józan ítélőképességünket! Ne hid azt, hogy a nálad sokkal fiatalabb lány hosszú távon is melletted akar maradni! Élvezi a szexuális tapasztalatodat a türelmedet a megértésedet! Aztán jön egy fiatalabb és ott fog hagyni! Erre készülj fel, de a legjobb, ha már az első intim közeledésnél tudja, hogy nem akarod kisajátítani, ha akar szabad az útja, harag nélkül! Hidd el meghálája!!! Nekem ez eddig egy kivételle bejött, pedig sok olyan hosszútávú barátnőm volt, akinek a szülei fiatalabbak voltak nálam!...és tudták, hogy nős vagyok!
29éves soproni fiú vagyok!!! fiatalabb csini csajszi jelentkezését várom!!!!! irj levelet
Szerintem meg ha ő nem akarja vagy nem izgatja a dolog akkor NE akard rávenni ! Elsülhet nagyon balul is ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 14. szombat 20:00
Törölt felhasználó (803724)
sziasztok valami ötlet hogy hogy vegyem rá párom h idősebb pasival szexeljen előttem ?
keress egy olyan idősebb pasit aki bejön neki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 14. szombat 20:00
Törölt felhasználó (803724)
sziasztok valami ötlet hogy hogy vegyem rá párom h idősebb pasival szexeljen előttem ?
szeretnék én is egy szép jányt a farkamra aki még csak épp hogy kezdí a dolgot "mert úgye csak egyszer élünk"én már elmúltam ötven de kítudja
Nagyon fontos, hogy megőrizzük a józan ítélőképességünket! Ne hid azt, hogy a nálad sokkal fiatalabb lány hosszú távon is melletted akar maradni! Élvezi a szexuális tapasztalatodat a türelmedet a megértésedet! Aztán jön egy fiatalabb és ott fog hagyni! Erre készülj fel, de a legjobb, ha már az első intim közeledésnél tudja, hogy nem akarod kisajátítani, ha akar szabad az útja, harag nélkül! Hidd el meghálája!!! Nekem ez eddig egy kivételle bejött, pedig sok olyan hosszútávú barátnőm volt, akinek a szülei fiatalabbak voltak nálam!...és tudták, hogy nős vagyok!
Másfél évig "küzdött" értem egy 18 évvel fiatalabb hölgy, mire bevállaltam. Örülök annak a hat évnek, melyet együtt töltöttünk, de a végén megtalálta a vele hasonló korosztályt, illetve akkor már a nála fiatalabbakat!!!! Egyik "pillanatról" a másikra váltott. Természetesen, nem szexuális okokra volt visszavezethető, mivel még jó néhányszor visszatért az "örömért", hanem az akkori "barátai" nem tudtak volna, véleménye szerint elfogadni ismeretlenül. Ezért gondolom, ha valakinek felkínálkozik a lehetőség, használja ki! Majd a "nyugdíjas klubban" elmesélheti az élményeit, melyért érdemes volt ÉLNI!
Egy kapcsolatban, csak a kezdeti időszakban fontos a korkülönbség!! Egy idő után, ha elfogadnak barátnak, már csak egy kis lépés a szexuális kapcsolat! Sosem voltam
er
ráhajtós! Mindíg volt türelmem kivárni azt az időt, amikor már a nőnek lett fontos a szex!
alf
ős alf
za alf
kosan
18 éves lánnyal én is sexelnék, igaz nem vagyok öreg, csak 28 vagyok
Ez oké, de útálom, amikor csak úgy elkezd valaki vádaskodni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 10. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 10. kedd 20:14
Törölt felhasználó (760831)
A legtöbb ember úgy gondolja, hogy hiszem, ha látom.
De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy.
De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy.
A legtöbb ember úgy gondolja, hogy hiszem, ha látom.
De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 10. kedd 08:46
De én mindenesetre hiszem, mert hinni szeretném, hogy nő vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 10. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
Te mégis miről beszélsz?!
Etetni csak az állatkáimat szoktam, ha van kedved, akkor besorakozhatsz hozzájuk.
Nem tudom, hogy honnan a fenéből veszed, hogy férfi vagyok, noha tényleg nem láthatod ki van a felhasználónév mögött, de biztos vagyok benne, hogy a hozzászólásaimból azért következtetni lehet arra, hogy izzig-vérig nő vagyok.
Etetni csak az állatkáimat szoktam, ha van kedved, akkor besorakozhatsz hozzájuk.
Nem tudom, hogy honnan a fenéből veszed, hogy férfi vagyok, noha tényleg nem láthatod ki van a felhasználónév mögött, de biztos vagyok benne, hogy a hozzászólásaimból azért következtetni lehet arra, hogy izzig-vérig nő vagyok.
Te mégis miről beszélsz?!
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 09. hétfő 20:02
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
En nem tudom,hogy nem veszitek eszre!!Ez megint ugyan az a pasi,aki mar minimum 10 hozzaszolokent valaszolt kulombozo topicokban!!Mint mar nem egyszer emlitettem,vagy admin,vagy egy illeto,aki arra veri,hogy mindenkit etet,es nonek adja ki magat!

Lady J.

D_Sandero
Kayla Carrera