Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sziasztok!olvastam már itt több topicban,hogy a fiatalabb férfiak mennyire rajonganak az idősebb nőkért...és ki hogy van azzal hogy fiatal cica idősebb pasit keres magának?Várom a tapasztalatokat,hozzászólásokat!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#177   2011. 06. 04. szombat 23:17
pidebi pidebi
Teljesen igazat adok neked a fiatalcsaj idsb pasi témáben irt véleményedre.kár hogy több fiatalcsaj nem olvassa és nem irja le véleményét mint te öszintén szókimondoan. szivesen venném ha erre válaszolna egy fiatal csaj akinek bejönnek az idsb érett pasik.Mondják el miért hogyan képzelik el...apakomlexus számit vagy anyagiak is netán?
(Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 02. csütörtök 16:14
Még csak annyit fűznék hozzá,hogy biztosan vannak nők...akik nem annyira kitartóak,zavarná őket a beszólások,a szánalmat sugárzó tekintetetek...de szerencsére engem más fából faragtak vigyor2 ,mert teljes mértékben megvetem,figyelmen kívűl hagyom az olyan emberek véleményét,akik nem ismerik a családi helyzetemet levele ,akik pedig ismerik...azok tudják,hogy jól választottam!Ami pedig a legfontosabb:a párom is tudja,hogy őt választottam,a közös jövőt és nem a csámcsogó,rosszindulatú,beszólogató népet vigyor0
#176   2011. 06. 04. szombat 20:10
X Törölt felhasználó (803095)
... tehát már kb. 30 éves korom felett, bőségesen "ajánlatot", szóval szerintem ez a jelenség nagyon gyakori, nem egy elszigetelt, kivételes dolog. (Nem akarok senkit sem megbotránkoztatni, meg hát nem is tartozik ennek a honlapnak a témájába, de érdekességképpen mellékesen megemlítem, mert kicsit azért mégis ide illik bizonyos értelemben, h teljesebb képünk legyen a mai magyar társadalomról, hogy az égvilágon semmi különbséget nem tapasztaltam ebben a tekintetben a fiúk és a lányok között, szóval legalább annyi (ha nem több) mindkét említett korcsoportba tartozó fiútól, sráctól kaptam ilyen értelmű ajánlatot, mint nőneműtől. :P Ez van, ilyen időket élünk, akár tetszik, akár nem! Nem tudom h ezen végül is sírjunk vagy nevessünk-e, de h kurvára "érdekes" lett ez a világ, az biztos! )
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 04. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803095)
2011. 06. 04. szombat 20:08
Igen, ezen is áll vagy bukik szerintem is. És a helyzet szerintem az h a nők többsége nem bírja kezelni, elviselni hosszabb távon ezeket az említett kicsit talán megalázó helyzeteket, és pl. ezek miatt is mégiscsak otthagyja az idősebb pasit.

De azért ne szépítsük annyira dolgot, azt is valljuk be, hogy ugyanúgy ahogy az idősebb pasinál a friss hússal való kaland mint egyedüli cél gyakran jelen van, hasonlóan a fiatal nők között is vannak szép számmal akik az anyagi, stb. ilyesmi dolgok miatt keresik a kapcsolatot idősebb pasikkal, és eleve nem terveznek hosszabb távra.

Ide tartozó minapi tapasztalatom h egy 14 éves csajszi tett nekem ajánlatot a vonaton (nem nevettem ki, nem aláztam meg, de persze nem is mentem bele a kora miatt, de mondjuk ez a mondandóm szempontjából végül is lényegtelen). Na hát ennél a korosztálynál viszont tuti biztos lehetsz h kurvára nem a pénzed érdekli őket, de nem is terveznek veled hosszabb távra. Egyszerűen szexelni akarnak, akár csak egyszer, akár rendszerest, de különösebben a közös jövőtök nem hiszem h foglalkoztatja őket. A legvalószínűbb h még szűzek, és keresik a lehetőségét annak h begyakorolják a szexet veled, h utána már a korukbeli vagy tőlük pár évvel idősebb srácokkal ne bőgjenek le, meg hát egyszerűen még kevésbé ciki nekik idősebb pasikat leszólítani, mint egy tizenévest, előttük jobban zavarban vannak, és jobban szégyellik magukat h faszért kuncsorognak, mint egy idősebb pasi előtt (és az elutasítás is sokkal kevésbé valószínű egy idősebb pasitól - mondjuk most velem rábaszott a kis csöppség, de nem biztos h ez általános, csak hát én vagyok ilyen nagy faszkalap nyes ). Egyszerűen ebben a korban ezek a kiscsajok még nem tudják máshogy elkezdeni a szexet, viszont kurvára vágynak rá, majd szétrobbannak. Vagy nem érdeklődnek irántuk a tizenéves fiúk, vagy nem annyira mernek még kezdeményezni kölcsönösen egymás irányában, talán kissé még zavarban vannak ebben a korban a gyerekek egymással, szóval maradnak az idősebb pasik, nincs más út. És rendkívül érdekes módon még általában nagyon is vonzzák őket a 30-as, 40-es pasik, szóval nem csak kényszer szülte dolog. Én legalábbis komolyan mondom h azt láttam h az a csaj nagyon kíván engem, nem csak kizárólag egy eszköz lennék neki, hanem személy szerint rám van izgulva, bejövök neki. (Az ember abban a hitben van h meg tudja különböztetni h valóban erről van-e szó, vagy nem, de lehet h csak önáltatás. smile )

Szóval amikor a fórumtéma címében szereplő "fiatal kiscsajról" beszélünk, akkor ha erről az általam említett korosztályról van szó (egyébként eredetileg valószínűleg erre gondolt a létrehozó), akkor többségében egészen más a motiváció szerintem, mint ha a 18-26 korosztályba tartozó nők idősebb pasikkal való kapcsolatáról beszélünk. Itt a hozászólásokban keverednek ezek a korosztályok, ki az egyikről, ki a másikról beszél.

Mindkét említett korcsoportba tartozó lányoktól, nőktől kaptam az utóbbi kb. 10 évben, tehát már kb. 30 éves korom felett, bőségesen "ajánlat
#175   2011. 06. 04. szombat 20:08
X Törölt felhasználó (803095)
Igen, ezen is áll vagy bukik szerintem is. És a helyzet szerintem az h a nők többsége nem bírja kezelni, elviselni hosszabb távon ezeket az említett kicsit talán megalázó helyzeteket, és pl. ezek miatt is mégiscsak otthagyja az idősebb pasit.

De azért ne szépítsük annyira dolgot, azt is valljuk be, hogy ugyanúgy ahogy az idősebb pasinál a friss hússal való kaland mint egyedüli cél gyakran jelen van, hasonlóan a fiatal nők között is vannak szép számmal akik az anyagi, stb. ilyesmi dolgok miatt keresik a kapcsolatot idősebb pasikkal, és eleve nem terveznek hosszabb távra.

Ide tartozó minapi tapasztalatom h egy 14 éves csajszi tett nekem ajánlatot a vonaton (nem nevettem ki, nem aláztam meg, de persze nem is mentem bele a kora miatt, de mondjuk ez a mondandóm szempontjából végül is lényegtelen). Na hát ennél a korosztálynál viszont tuti biztos lehetsz h kurvára nem a pénzed érdekli őket, de nem is terveznek veled hosszabb távra. Egyszerűen szexelni akarnak, akár csak egyszer, akár rendszerest, de különösebben a közös jövőtök nem hiszem h foglalkoztatja őket. A legvalószínűbb h még szűzek, és keresik a lehetőségét annak h begyakorolják a szexet veled, h utána már a korukbeli vagy tőlük pár évvel idősebb srácokkal ne bőgjenek le, meg hát egyszerűen még kevésbé ciki nekik idősebb pasikat leszólítani, mint egy tizenévest, előttük jobban zavarban vannak, és jobban szégyellik magukat h faszért kuncsorognak, mint egy idősebb pasi előtt (és az elutasítás is sokkal kevésbé valószínű egy idősebb pasitól - mondjuk most velem rábaszott a kis csöppség, de nem biztos h ez általános, csak hát én vagyok ilyen nagy faszkalap nyes ). Egyszerűen ebben a korban ezek a kiscsajok még nem tudják máshogy elkezdeni a szexet, viszont kurvára vágynak rá, majd szétrobbannak. Vagy nem érdeklődnek irántuk a tizenéves fiúk, vagy nem annyira mernek még kezdeményezni kölcsönösen egymás irányában, talán kissé még zavarban vannak ebben a korban a gyerekek egymással, szóval maradnak az idősebb pasik, nincs más út. És rendkívül érdekes módon még általában nagyon is vonzzák őket a 30-as, 40-es pasik, szóval nem csak kényszer szülte dolog. Én legalábbis komolyan mondom h azt láttam h az a csaj nagyon kíván engem, nem csak kizárólag egy eszköz lennék neki, hanem személy szerint rám van izgulva, bejövök neki. (Az ember abban a hitben van h meg tudja különböztetni h valóban erről van-e szó, vagy nem, de lehet h csak önáltatás. smile )

Szóval amikor a fórumtéma címében szereplő "fiatal kiscsajról" beszélünk, akkor ha erről az általam említett korosztályról van szó (egyébként eredetileg valószínűleg erre gondolt a létrehozó), akkor többségében egészen más a motiváció szerintem, mint ha a 18-26 korosztályba tartozó nők idősebb pasikkal való kapcsolatáról beszélünk. Itt a hozászólásokban keverednek ezek a korosztályok, ki az egyikről, ki a másikról beszél.

Mindkét említett korcsoportba tartozó lányoktól, nőktől kaptam az utóbbi kb. 10 évben, tehát már kb. 30 éves korom felett, bőségesen "ajánlat
(Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 02. csütörtök 16:14
Még csak annyit fűznék hozzá,hogy biztosan vannak nők...akik nem annyira kitartóak,zavarná őket a beszólások,a szánalmat sugárzó tekintetetek...de szerencsére engem más fából faragtak vigyor2 ,mert teljes mértékben megvetem,figyelmen kívűl hagyom az olyan emberek véleményét,akik nem ismerik a családi helyzetemet levele ,akik pedig ismerik...azok tudják,hogy jól választottam!Ami pedig a legfontosabb:a párom is tudja,hogy őt választottam,a közös jövőt és nem a csámcsogó,rosszindulatú,beszólogató népet vigyor0
#174   2011. 06. 02. csütörtök 16:14
wildcat22 wildcat22
#173   2011. 06. 02. csütörtök 16:05
varanus74 varanus74
msn: varanus74@windowslive.com
#172   2011. 06. 02. csütörtök 15:50
wildcat22 wildcat22
Hali billan!Tisztába vagyok melyek az emberek reakciója...hiszen már most beszólnak és eléggé feltűnően néznek,de tudni kell kezelni a helyzetet!Ha majd egyszer közös gyerekünk lessz és esetleg az ovónő beszól,hogy "a nagypapa már elvitte a kislányt" akkor én igen is kijavítom az ovónőt és tisztázom vele,hogy az az apukája volt és ő az én párom!Ha az osztálytalálkozón a barátnőm sajnálattal fog rám nézni,egyszerűen figyelmen kívül hagyom,mert az már nem barát...nem érdemes vele foglalkozni!Mikor ezt a kapcsolatot bevállaltam tisztába voltam,hogy az emberek "ujjal fognak mutogatni rám" épp ezért megtanultam kezelni a helyzetet,már "lepereg"róllam minden megjegyzés,beszólás,ujjal mutogatás...mert rohadt boldog vagyok a párom mellett,kitartok mellette és rohadtul nem érdekel ki mit mond!?
(Ez egy válasz billan üzenetére (2011. 05. 31. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 22:29
Kedves Wildcat!
A gondok, majd akkor kezdődnek, ha 40 éves leszel és feltéve ha még jó karban levő nő leszel...
- az óvónők elmondják, hogy a nagypapa már elvitte a kislányt...
- a 25 éves érettségi találkozón lesz olyan barátnőd, aki néhány évvel fiatalabb pasival él majd. Látni fogod a barátnőd szemében a sajnálatot...
...
Inkább nem folytatom. Na, ilyenkor kezd el keresgélni az ember lánya...
#171   2011. 06. 01. szerda 05:03
Macilacy Macilacy
Van benne igazság,de lássuk be,hogy nem kevés 40es éveiben járó nőt cserélnek le 10-15 évvel fiatalabbra. És itt lehet,hogy nem is a szex a legfőbb ok,hanem sok sok egyéb.
(Ez egy válasz billan üzenetére (2011. 05. 31. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 22:29
Kedves Wildcat!
A gondok, majd akkor kezdődnek, ha 40 éves leszel és feltéve ha még jó karban levő nő leszel...
- a 25 éves érettségi találkozón lesz olyan barátnőd, aki néhány évvel fiatalabb pasival él majd. Látni fogod a barátnőd szemében a sajnálatot...
...
#170   2011. 05. 31. kedd 22:29
billan billan
Kedves Wildcat!
...
(Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 13:30
Hát üdv.minden kedves ismerosnek jó sok idő után smile Zozo46...megkell,hogy cáfoljalak! 25 éves leszek,a párom pedig 42,szal 17 év már korkülömbségnek számít...szerintem!Ám 1 pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy korombeli pasi után nézzek!Annyira őszinte,tiszta a szerelmem iránta...és olyan szinten megad nekem mindent (utalok itt főleg az érzelmi értékekre),hogy egyszerűen nincs szükségem másra...mégcsak szemügyre sem venni más férfiakat!És nem hogy hosszutávon vele szeretnék maradni,hanem egész életemben...egészen még csak olyan öreg lesz,hogy fel sem fog állni neki!És ami a legfontosabb,hogy ő ezt tudja...mindketten tudjuk,mert nagyon nagy áldozatot hoztam...ahhoz,hogy együtt lehessünk!Szal szerintem ha igazán szereted a náladnál idősebb barátodat...nem megy az olyan könnyen,hogy elhagyd...persze abban az esetben igen,ha látod,hogy ő csak kihasznál és nem igazán gondolja komolyan a kapcsolatotokat!
#169   2011. 05. 31. kedd 16:19
cumiztató40 cumiztató40
nekem is volt pár jóval fiatalabb csajjal kapcsolatom,de nem tartott sokáig egyik sem,viszont élménynek kellemes volt,az biztos..
#168   2011. 05. 30. hétfő 23:50
julius11 julius11
Isten hozott a klubban. Ezt a történetet "rólam írtad le".(12 év különbség)
De ettöl még müködhet is a dolog, ismerek jó pár példát rá.
Ha megnézed a képeimet az ott látható szöke szépséget pl én rúgtam ki amikor már kicsit elszállt az agya.
7 évig voltunk együtt és most is jóba vagyunk. 18 év volt köztünk. Persze a válás közel sem viselt meg úgy mint az fentebb említett elsö. Azóta is volt egypár fiatal leány aki szivesen bújt az ágyamba 20-22-26 év különbséggel. de euzek csak rövid szexkapcsolatok voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2011. 05. 26. csütörtök 15:50
Kedves Wildcat! Lelkemben egyet értek veled, da a tapasztalatom sajnos más!
Volt egy hatalmas szerelem az életemben több évig tartott, már közös életet, gyerekeket terveztünk a szülei is elfogadtak, megszerettek, pedig minkettőjüknél idősebb voltam...aztán hosszú külföldi útra kellett menem és mire visszajöttem, már volt egy helyettesem! Én még évekig lángoltam, fájt a szívem...
Wildcat!!! Irígylem a párodat, hogy egy ilyen csodálatos nő szereti!
Üdv Zozo
#167   2011. 05. 26. csütörtök 23:59
melpi81 melpi81
Fiatal srác idősebb nővel topik nincs ? Erről mi a véleményetek ?
A barátnőm 16 évvel idősebb....
#166   2011. 05. 26. csütörtök 18:45
wildcat22 wildcat22
Biztosan megbélyegzi személyes véleményünket,látás módunkat egy szerelmi csalódás...óvatosabbak leszünk,távolságtartóbbak,talán sokszor abba a hibába esünk,hogy általánosítunk kellemetlen élményeinkből kiindulva...de nem szabad!A kapcsolatom elején én is megvoltam győződve arról,hogy a páromnak csak 1 fiatal csitri kell,akivel vadul szexel néhányszor...aztán majd keres másat!Erre gondol bárki mikor 1 idősebb pasinak fiatalabb nője van(általánosítunk)...pedig csak egyszerűen a párom bennem találta meg a rokon lelkét!Általánosítunk akkor is mikor 1 fiatal nőnek idősebb pasija van,mert hogy az biztos a pénzéért van,mert hogy van lakása...pedig csak egyszerűen a nőnek szüksége van egy erős férfira,aki lelki biztonságot és érzelmi értékeket tud nyújtani...és minden téren kitudja elégíteni!Ezt én nem találtam meg a velem egykorú pasiknál,így jött a 42 éves párom...akinek van lakasa,autója,de kérdezem én...nem természetes dolog ennyi évesen bizonyos célokat elérni az életben és bizonyos anyagi javakra szert tenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 15:50
Volt egy hatalmas szerelem az életemben több évig tartott, már közös életet, gyerekeket terveztünk a szülei is elfogadtak, megszerettek, pedig minkettőjüknél idősebb voltam...aztán hosszú külföldi útra kellett menem és mire visszajöttem, már volt egy helyettesem! Én még évekig lángoltam, fájt a szívem...
Üdv Zozo
#165   2011. 05. 26. csütörtök 15:59
X Törölt felhasználó (760203)
Wildcat! ..még annyit, hogy már hosszú évek óta boldogságban élak a párommal! Szóval a fejtegetésem inkább csak elméleti volt!
#164   2011. 05. 26. csütörtök 15:50
X Törölt felhasználó (760203)
Üdv Zozo
(Ez egy válasz wildcat22 üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 13:30
Hát üdv.minden kedves ismerosnek jó sok idő után smile Zozo46...megkell,hogy cáfoljalak! 25 éves leszek,a párom pedig 42,szal 17 év már korkülömbségnek számít...szerintem!Ám 1 pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy korombeli pasi után nézzek!Annyira őszinte,tiszta a szerelmem iránta...és olyan szinten megad nekem mindent (utalok itt főleg az érzelmi értékekre),hogy egyszerűen nincs szükségem másra...mégcsak szemügyre sem venni más férfiakat!És nem hogy hosszutávon vele szeretnék maradni,hanem egész életemben...egészen még csak olyan öreg lesz,hogy fel sem fog állni neki!És ami a legfontosabb,hogy ő ezt tudja...mindketten tudjuk,mert nagyon nagy áldozatot hoztam...ahhoz,hogy együtt lehessünk!Szal szerintem ha igazán szereted a náladnál idősebb barátodat...nem megy az olyan könnyen,hogy elhagyd...persze abban az esetben igen,ha látod,hogy ő csak kihasznál és nem igazán gondolja komolyan a kapcsolatotokat!
#163   2011. 05. 26. csütörtök 13:30
wildcat22 wildcat22
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 18:38
Nagyon fontos, hogy megőrizzük a józan ítélőképességünket! Ne hid azt, hogy a nálad sokkal fiatalabb lány hosszú távon is melletted akar maradni! Élvezi a szexuális tapasztalatodat a türelmedet a megértésedet! Aztán jön egy fiatalabb és ott fog hagyni! Erre készülj fel, de a legjobb, ha már az első intim közeledésnél tudja, hogy nem akarod kisajátítani, ha akar szabad az útja, harag nélkül! Hidd el meghálája!!! Nekem ez eddig egy kivételle bejött, pedig sok olyan hosszútávú barátnőm volt, akinek a szülei fiatalabbak voltak nálam!...és tudták, hogy nős vagyok!
#162   2011. 05. 26. csütörtök 11:23
X Törölt felhasználó (804557)
29éves soproni fiú vagyok!!! fiatalabb csini csajszi jelentkezését várom!!!!! irj levelet
#161   2011. 05. 26. csütörtök 11:03
-Lencsy- -Lencsy-
Szerintem meg ha ő nem akarja vagy nem izgatja a dolog akkor NE akard rávenni ! Elsülhet nagyon balul is ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803724)
2011. 05. 14. szombat 20:00
sziasztok valami ötlet hogy hogy vegyem rá párom h idősebb pasival szexeljen előttem ?
#160   2011. 05. 14. szombat 20:28
BigJoe23 BigJoe23
keress egy olyan idősebb pasit aki bejön neki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803724)
2011. 05. 14. szombat 20:00
sziasztok valami ötlet hogy hogy vegyem rá párom h idősebb pasival szexeljen előttem ?
#159   2011. 05. 14. szombat 20:00
X Törölt felhasználó (803724)
#158   2011. 05. 12. csütörtök 18:42
taki89 taki89
szeretnék én is egy szép jányt a farkamra aki még csak épp hogy kezdí a dolgot "mert úgye csak egyszer élünk"én már elmúltam ötven de kítudja

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Lady J. Lady J.
Nyitás ideje: 2009. 08. 14. péntek
Üzenetek: 437db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 12. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!