Szerintem tökéletesen tud működni. Kapcsolat és futó kaland szinten is.
A jelenlegi párom is idősebb nálam és volt már szexkalandom jóval idősebb urakkal is, de volt amelyik sok fiatal pasit megszégyenítően aktív és figyelmes volt!!
A jelenlegi párom is idősebb nálam és volt már szexkalandom jóval idősebb urakkal is, de volt amelyik sok fiatal pasit megszégyenítően aktív és figyelmes volt!!
Én a 27 éves tapasztalatlan srác vagyok.
Szóval így megy ez itt? Írok valamit, egyből kamu az egész? Mi a zavaros benne? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 23:27
Szóval így megy ez itt? Írok valamit, egyből kamu az egész? Mi a zavaros benne? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
Te most melyik nemet képviseled?Elég zavaros a fogalmazásod és az egész kamugyanus.....
Te most melyik nemet képviseled?Elég zavaros a fogalmazásod és az egész kamugyanus.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 19:36
Törölt felhasználó (926549)
Sziasztok!
Szerintetek egy 27 éves sráchoz egy 18 éves lány túl fiatal?
A lánybarátaim azt javasoltak, hogy kezdjek ezzel a korosztállyal, mivel én tapasztalatlan vagyok minden értelemben. :(
Nektek mi erről a véleményetek?
Elolvastam néhány kommentet ebben a topikban, de, ahogy látom sok férfi azt írta, hogy a fiatal lányoknak különösen a csinosaknak csak az autó és a pénz számít egy férfiban.
Nekem nincs pénzem, sem autóm, de még állásom sem. :( Ezek után van értelme közeledni a lányok felé?
Azt eddig is tudtam, hogy ha egy lány szép akkor csak az anyagiak, meg izom számít neki, de egy átlagos, hétköznapi nem csinos lánynak is ez a fontos?
Előre is köszi.
A lánybarátaim azt javasoltak, hogy kezdjek ezzel a korosztállyal, mivel én tapasztalatlan vagyok minden értelemben. :(
Elolvastam néhány kommentet ebben a topikban, de, ahogy látom sok férfi azt írta, hogy a fiatal lányoknak különösen a csinosaknak csak az autó és a pénz számít egy férfiban.
Nekem nincs pénzem, sem autóm, de még állásom sem. :( Ezek után van értelme közeledni a lányok felé?
Azt eddig is tudtam, hogy ha egy lány szép akkor csak az anyagiak, meg izom számít neki, de egy átlagos, hétköznapi nem csinos lánynak is ez a fontos?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Előre is köszi.
Előre is köszi.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A házasság komoly dolog. Aki érdekből megy férjhez, szerintem nem sokban különbözik egy k-tól, aki kitartatja magát. Sőt!
Elolvastam az adatlapját és szerintem egyik sincs 13!!!!!!!!!!!!!!!!!
a korral jár a tapasztalat.Egy idő után pontosan tudja az ember, hogy az adott pillanatban, mi is a legjobb a nőnek!
hát ha majd én is abban a cipőben leszek, azért fantáziálni fogok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 26. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 26. hétfő 20:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 26. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908510)
látszik, irigyled a "papát" ha feleannyi idősen is itt olvasgatsz...
látszik, irigyled a "papát" ha feleannyi idősen is itt olvasgatsz...
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2014. 05. 26. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 26. hétfő 17:34
és gondolom szereztél egy baromi jó emléket a papának.
De ez a tipikus házi nyúl esete
De ez a tipikus házi nyúl esete
és gondolom szereztél egy baromi jó emléket a papának.
De ez a tipikus házi nyúl esete (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 25. vasárnap 13:10
De ez a tipikus házi nyúl esete (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
a legidösebb pasim 50 volt..én voltam 17..hajtott a kiváncsiság és végülis nem volt rossz..olyan átlagos..figyelmes volt meg minden de már nem ment neki ugy mintha fiatalabb lett volna..igazábol meg is bántam mert a barátnöm apja volt..kiderült elváltak és egy barátságnak is vége lett
Basszus, belegondolok, hogy már én is lassacskán 50 leszek!! A különbség csak annyi az említett pasival szemben, hogy megy rosszabbul, mint huszonévesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 25. vasárnap 13:10
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
a legidösebb pasim 50 volt..én voltam 17..hajtott a kiváncsiság és végülis nem volt rossz..olyan átlagos..figyelmes volt meg minden de már nem ment neki ugy mintha fiatalabb lett volna..igazábol meg is bántam mert a barátnöm apja volt..kiderült elváltak és egy barátságnak is vége lett
Ja meg anyit akkor meg se fordult a fejemben hogy anyagi elonyhoz vagy mas elonyhoz jutsak,egyszeruen o volt az elso az"igazi nagy szerelmem"azt hiszem szeretett hisz evekig a szeretoje voltam.De azert nem valt el hogy elvegyen(igaz soha nem is igerte,sot egy jo parszor mondta hogy szeret jo velem de mivel nos nem lehetek a felesege,keressek mas ffit
No nem egesszen hisz az esetek tobbsegeben ti ffiak valasztotok,de a vegen a no dont.Hissz ha nektek nem tetszik a holgy fel se keritek tancolni,meg se probaltok ismerkedni vele. Hogy a temnal maradjunk,
2014. 01. 12. vasárnap 10:13
ti
kent az osszes baratnomnek volt kalandja idossebb ffival (legalabbis azt allitottak),sokaig csak irigyeltem oket,Aztan meg tanulo kent,ram mosolygott a szerencse (vagy a vegzet?)a magyar muszaki igazgato slicgombja leszakadt amelynek a felvarrasa sexel vegzodott.(ha erdekel regebben reszletesen leirtam ebben a topikban)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ni
Törölt felhasználó (846377)
Szóval a házasság mégis csak bepalizás? Úristen!
amikor látod akkor bizti csak beszélgetnek. De lehet hogy az idősebb nőkért rajong. Egyébként a topik címe Fiatal kiscsaj idősebb pasival.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 13. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 13. hétfő 10:56
Már hogyne lenne! Én is ismerek egy párt, a nő 50 körüli, inkább túli és kőgazdag, a pasija meg kb 25. A pasit szoktam látni máshol fiatalabb lányokkal is. De biztosan csak beszélgettek.
Már hogyne lenne! Én is ismerek egy párt, a nő 50 körüli, inkább túli és kőgazdag, a pasija meg kb 25. A pasit szoktam látni máshol fiatalabb lányokkal is. De biztosan csak beszélgettek.
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 23:05
nem is kőbevésett amit írtam!
és tuti van ilyen a pasiknál is, hogy a nőnél nézik az anyagi helyzetet is
és tuti van ilyen a pasiknál is, hogy a nőnél nézik az anyagi helyzetet is
nem is kőbevésett amit írtam!
és tuti van ilyen a pasiknál is, hogy a nőnél nézik az anyagi helyzetet is (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 05. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 05. vasárnap 22:19
és tuti van ilyen a pasiknál is, hogy a nőnél nézik az anyagi helyzetet is (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 05. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
Nem vagyok gazdag,nem vagyok szép,és mégsem panaszkodhatom a fiatal lányok miatt.
Teljesen igazad van csak ehhez egy teljesen normális idősebb pasi kell és akkor marad a kellemes élmény
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 08. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 18:37
De nehogy csak a fizetős kapcsolatokról beszéljünk. Igenis van, hogy minden anyagi és egyéb érdektől mentesen teszik az idősebb pasi egy
ti
. Nekem soha nem voltak anyagi gondjaim. Igen jó módban nevelkedtem, mégis az első pasim egy nálam 17 évvel idősebb volt. Nem akartam mást tőle csak szexet. Jó képű, sportos, egyébként nős. Én 18 ő 35. Ő vette el a szüzességem. 4-5 alkalom volt és élveztem. Szerintem jobban jártam, mintha egy velem egykorúval kezdem el a dolgot.
alf
ni alf
ne alf
k
A házasság komoly dolog. Aki érdekből megy férjhez, szerintem nem sokban különbözik egy k-tól, aki kitartatja magát. Sőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 10:13
Törölt felhasználó (846377)
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 16:35
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs igazad nemcsak hogy a no valaszt de 90%ban o dont a hazassagrol is,csak ha okos ugy elbuvol hogy ugy erzed a te otleted volt

Lady J.

peropero