"Hisztis picsa"?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#44   2005. 07. 08. péntek 10:30
Groak Groak
Pammmy.... legalább megpróbálnál érdemben válaszolni :D De csak a hüledezés megy. Ez is tipikus taktika, semmi más :P Nekem szól a szórakozóhelyekről az életem? Hagy gratuláljak neked őszintén, az összes ismerősöm, barátom a hasát fogva fetrengene egy ilyen kijelentésre, ugyanis köztudottan visszahúzódóbb, és megfontolt emberke vagyok (ez lehet pozitív és negatív is.) :D De ha te jobban tudod :D
És a Matriarchális vezetésnek is megvannak ugyanúgya hátrányai... semmivel nem jobb, mint a férfi vezetés. A két nem, meg tipikusan nem fog tudni együttműködni... legalábbis jó hosszú időn keresztül...
#43   2005. 07. 08. péntek 00:41
X Törölt felhasználó (239776)
Igazad van, elviselhetetlen.
Szegény, egy darabig el lesz, mire ezzel a dumával fog magának egy balekot...
Nem lehet hogy rejtett homoszexualitás van a háttérben, és most válságos időszakban van??? beka3
(Ez egy válasz Gby üzenetére (2005. 07. 07. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 07. csütörtök 23:44
Srácok menjünk innen. Úgy tűnik ez a topik hisztis picsáknak szól, egy hisztis picsától.
#42   2005. 07. 07. csütörtök 23:44
Gby Gby
Srácok menjünk innen. Úgy tűnik ez a topik hisztis picsáknak szól, egy hisztis picsától.
#41   2005. 07. 07. csütörtök 22:59
Dentonvan Dentonvan
Barom1 igazad van. Pammy azt se tudja miről beszél és nem ismeri el más véleményét csak ő lehet felül ő lehet a győztes. Feminista. Egyébként meg nem csoda hogy eddig ez volt a tendencia:
Mivel évezredekig a férfiközpontúság jellemezte az emberi társadalmakat - bár volt kivétel még az elején -, örömmel üdvözlöm azt a tendenciát, hogy manapság már a nők is egyre nagyobb teret kaphatnak az önérvényesítésre.
Sztem nem hiába találták ki. Én nem vagyok férfisoviniszta de ha ez eddig jo volt akkor most minek kell annyira nagyon változtatni?
#40   2005. 07. 07. csütörtök 21:35
X Törölt felhasználó (239776)
Nahát, ez már aztán tényleg több a soknál,,, wow1 wow1 wow1
Méghogy én nem értem, hogy te mit írsz?!?! pfff.

.
#39   2005. 07. 07. csütörtök 15:33
Barom1 Barom1
rengeteg energiát beleöltem tényleg:)
2x hozzászoltam:)
Az a helyzet hogy itt nincs min vitatkozni:)
Pammmy nem érti azt amiről beszél:)
Feminizmusról: teljesen egyetértek azzal hohy a nők egyenjoguak legyenek szerintem ez már jórészt megvalósult, persze nem teljesen és nem minden téren, de nekem egyre jobban az jön le hogy szó sincs egyenjogúságról inkább "felsőbrendűségre" törekednek fölek az amcsi nőknél figyelhető ezmeg de persze én már megint nem láom a lényeget nem értem miről van szó hűlyevagyok stb. de akkor is igazam van;)
#38   2005. 07. 07. csütörtök 13:52
Groak Groak
Pammy... Érződik, ha valak iegyedi, nem fogod tudni, ezt, semmivel meghatározni. Kisugárzás. Te pl. egyedien hisztis picsa vagy, némi mazochista hajlammal, mindenképpeni ellenkezési vággyal :)
Némi kiváalsztottság érzés is lejön a mondataidból... Ahelyett, hogy megszánnnál minket lelki szegényeket :)
Hidd, el szerintem Dentonvan se a falka érzet miatt, szólt hozzá. :)
Annyira érződik, hogy valami, személyes kis élmény és besokallás miatt, nyitottad a topicot, hogy az már fáj. :)
Hátrányos megkülönböztetés.... nekem pont msot volt pár élményem. Vegyük hozzá alapul a Zöldpardon nevű szórakozóhelyet. Nemrég lettek szigorítva a szabályok, 18 éven aluli, 10 után nem mehet be. Na most amíg a fiúk jó részétől elkérik a személyit addig a lányok jórésze ( és nem a csinosak feltétlenül, nyugi :) ) szépen betipeg. Bent pedig olcsóbban kapják ( az amúgy rohadt drága) italokat is. Éljen a nők hátrányos megkülönböztetése :D De szórakozóhelyeken, általánosságban a nőknek vannak kiváltságai alapból. a 2. szempont a pénz :) E 2 dologalapján dől el, az adott helyen, hogyan viselkednek valakivel ( nameg vannak a normális helyek is :D ). A feminizmust meg buzira félreértelmezi kaz emberek.... Könyörgöm, miért jó az nektek ha férfi erényekkel dicsekedhettek? Annnyira uralni, és kisajátítani akartok, mindenkit hogy az már fáj.... :/

elko: a hozzászólásaidhoz grats. Az óvoda ötletét abszolút támogatom pl. Tudom mi megy ott ( anyám óvónő).
#37   2005. 07. 07. csütörtök 13:23
Barom1 Barom1
na látod erről beszéltem szűklátokűrű vagy:)
csak neked lehet igazad senki másnak, más véleménye nem számít csak a tied:)
Én kivűlről nézem a beszélgetést és ahogy látom itt mindenkinél többretartod magad.
ha meg jobbkezes vagy és balkézzel irsz akkor nagyon ügyes vagy öcsém 5x tötre el a kezét és megtanult mindent balkézzel is írni, tollasozni stb.
de ha te csak hobbybol csinálod hát gratulálok szeretem a tök felesleges dolgokat:)
#36   2005. 07. 07. csütörtök 10:20
X Törölt felhasználó (239776)
Értékrend-lista?... :):):)
Ne röhögtess...

Ugye, csak viccnek szántad?...

> Pedig ez egy nagyon fontos dolog!!! Az embernek néha saját magának is kellene, hogy írjon ilyen listákat, hogy észrevegyen bizonyos hibákat, átgondolhassa az életét. NEM HISZED EL? Mindjárt gondoltam!

Attól leszel egyedi, hogy hová születtél, milyen lehetőségeid voltak, és ehhez képest - HANGSÚLYOZOM: EHHEZ KÉPEST - mit értél el.

Csak egy példa: számomra semmi különleges nincsen abban, ha valaki - tegyük fel pl. te - kiegyensúlyozott, boldog családban nő fel, anyagilag stabil környezetben, azzal foglalkozhat, ami igazán érdekli, valamennyi szellemi energiáját adekvát módon tudja lekötni, és alapvetően csak támogatást kap a környezetétől.

> Nagyon tévedsz, mert ez rám egyáltalán nem igaz. Mindig szegények voltunk, édesanyám 14 éves koromban meghalt, apám egy csóró az óta is. Mindent, amit elértem, amim van, amivel foglalkozok, saját erőmből építettem fel.

Ha azt vártad, hogy hasraesek előtted, mert ennyire "hiperkreatív" és sokoldalú vagy, akkor tévedsz. Mert látom azt, hogy mi fejlődhetne ki a dologból, ha elég nyitott lennél, de nem fog, mert nem vagy az.

> Nem érdekel, hogy hasra esel vagy sem. Feltettem egy kérdést, és gondoltam fer, ha előtte mesélek magamról. De te csíra vagy ehhez a beszélgetéshez. Már bocsánat, de ez most bizonyítottad be az imént.
Hidd el nekem, rengeteg embert ismerek, és a legtöbbjük csodálkozik az én nyitottságomon, és én is tudom magamról, hogy eléggé nyitott vagyok az életben minden téren. Sokan tartanak "forradalmárnak" azért amit csinálok. Hogy mi az konkrétan, most már én sem árulom el.
Sokat vitázok másokkal a konzervatívvitásukról, szűklátókörűségükről. Általában a szűklátókörűeket, mint amilyen te vagy, nagyon nehéz meggyőznöm, arról hogy kifordítva látnak bizonyos dolgokat (az értékrendjük miatt!!), ezért itt, most be is fejezem, mert nincsen semmi értelme. További kellemes harcot kívánok, én élek inkább békében....

Amúgy, bármit képes vagyok elfogadni, befogadni, imádok új dolgokkal, irányzatokkal ismerkedni, de sosem fogok természetellenes és erőltetett párkapcsolatban élni, ahogy te szeretnéd! Képtelen lennék szeretni egy nőt, aki önző módon "ki akar engem sajátítani"...
Az hogy ilyen kapcsolatok léteznek, nem csak a ti (nők) hibája, sajnos a férfiak is keverik az érzéseiket, a szerelmet a féltékenységgel, a megszokást a szerelemmel stb., ezért ragaszkodnak görcsösen ahhoz, ami számukra már rossz. Képtelenek beismerni ill. belátni, sok esetben elhinni, hogy a kapcsolatuk nem működhet tovább, várják a csodát, hogy majd minden úgy lesz, mint rég, de már minden csoda csak 3 napig tart....
#35   2005. 07. 07. csütörtök 03:41
Barom1 Barom1
Te pammy feltünt neked hogy amikor a szüklátáskörűségről beszéltél magadat is tökéletesen jellemezted?:)
mert az írásodból nekem te nagyon nem tünszz toleránsnak de biztosan csak tévedek:))
#34   2005. 07. 07. csütörtök 00:47
X Törölt felhasználó (239776)
Pammy írta: "Naésakkor szerinted mi tesz valakit egyedivé?..."

A tetteid. Amit te csinálsz (csinálnál),,, na az a tömegjelenség manapság sajnos. Nem veszed észre?

Írjál nekünk légyszi egy értékrend listát, és mi (a fórumtársak és én) kielemezzük,,, okés? Kíváncsi vagyok az eredményre, reakciókra,,, komolyan. Érdekel a téma.
A párommal sokat beszélgetünk erről, a nevelésről, az oktatásról, és a fiatalokat és gyerekeket érő különböző hatásokról. Olyannyira hogy a hosszú távú terveink között egy speciális magán óvoda nyitása és egy ezzel kapcsolatos alapítvány létrehozza is szerepel. Ez jelenleg kutatási fázisban van. Vagyis, gyakorlatilag szakértői vagyunk a témának, a magzati kortól a felnőtté válásig, és még azon is túl...

Továbbá 25 vagyok, partyzni is járok minden héten legalább 1x, inkább 2x (IGEn!!!), nem dohányzok, nem iszok és nem drogozok egyáltalán, de nem utálok ill. ítélek el senkit aki viszont igen, ráadásul számítógép "zseni" vagyok és sportoló, biciklizek- hegyet mászok és barlangászok, továbbá kreatív hobbiként és komoly megélhetési forrásként honlapokat szerkesztek és spéci, egyedi stílusú kollázsokat montázsokat készítek különböző grafikákhoz, zenét szerzek és dj-ként is szoktam működni.

Szóval, te mitől is vagy oly egyedi? Ha már itt tartunk, mond el nekünk légyszi azt is hogy mivel foglalkozol, hagy alkothassunk teljes képet rólad!
#33   2005. 07. 07. csütörtök 00:05
Dentonvan Dentonvan
PAmmy te egy feminista vagy. egy kis üldözési és kisajátítási mánia és körülöttem forog a világ effektussal vegyítve. Ennyi. nyes nyes nyes nyes
#32   2005. 07. 06. szerda 22:37
Groak Groak
A különbség nem tesz egyedivé :D
A folytonos másikon lógást meg kisajátításnak, és féltékenységnek hívják :D
#31   2005. 07. 06. szerda 21:43
Gby Gby
Hát ja.
#30   2005. 07. 06. szerda 15:42
Dentonvan Dentonvan
JAjj PAmmy multkor adtad a kislány: no cigi no pia no drog. Most meg már felnőttél: én sosem kérdeztem meg anyámékat nem tartozik rájuk. NAgyon sajnállak ha anyádék nem aggódtak érted hogy éjjel háromkor ki támadna meg meg ki nem. Ezér csak sajnálni tudlak. Egyébként meg nagyon egyedül vagy a véleményeddel ami egy nagy baromság. Szal be kéne fejezned. Egy pszichologust meg ideje keresned. Nem elkonak hanem neked Pammy. Egyébként meg nincs azzal semmi gond hogy külön mennek bulizni. Az mér baj? Sztem inkább az a baj, ha a csaj azon hisztizik hogy őt nem viszem el egy olyan buliban ahova csak pasikkal megyek. Erről ennyit. Egyedül vagy. boxer mf1 mf1 mf1 mf1
#29   2005. 07. 06. szerda 00:51
Groak Groak
Miért van az az érzésem hogy Pammy csak be van most sértődve vkire, és most indított dühében egy topicot?
Valahogy én is úgy vagyok barátnőmmel, mint elko. Csak Ő most kicsit még szabadabb mert én azt mondtam neki, hogy legyen, de még most, mert most el tudom viselni, ha bulizik, flörtölget, stb. mert rohadt messze vagyunk egymástól. De mi alapból is: léteznek barátaink, akikre nekünk is lehet szükségünk bármennyire társa is az embernek a barátnője/barátja... és ugyanúgy a barátaiman kis tartozom sok dologgal, hát még, hogy néha elmegyek velük ide -oda.... és én is elég fiatal vagyok, de az én körömben pont azt látom hogy mennyire mértékkel tudnak élni az emberek a nem legálsi dorgokkal is... A mértéktelenség a piát kivéve, inkább a discok,házibulik sajátja. Elég nag party arc ismerőseim akadtak msotanában mégis: pl. egy csaj aki fél ekit bevett, egész este, tudatosan visszutasítottaa piát, és jól érezte magát. De mielött érnea vád: én pl. csoda hoyga cigit kipróbáltam, és még sose voltam részeg... és még ha néha looser geeknek is nézek ki, nem vagyok az, csak mert divatarcok azt mondják. Tudok úgy élni ahogy ők.
Témához vissza. ABrátnő mtud hisztis picsa lenni, sőt ő nagyon sokszor depressziós mélyrepülést hajt végre. És? Én meg feltétel nélkül szeretem Őt, és tudom kezelni.
Pammmy te viszont szvsz nagyon lejárattad magad ezzel a topiccal.
#28   2005. 07. 06. szerda 00:25
X Törölt felhasználó (239776)
tudod mit? ne válaszolj mert nem is érdekel, és úgysem fogom elolvasni, mert sajnálom az időt pazarolni. Soha nem fogod megérteni amit írtam mert kicsit buta vagy. Már elnézést, de most újra végigolvasva az egész topicot, ez jött le, mint ahogy szerintem itt rajtad kívül mindenkinek...
Sok szerencsét a vérszíváshoz, és az önzősködésedhez (ha egyáltalán tudod hogy ez a szó valójában mit is jelent).
#27   2005. 07. 06. szerda 00:15
X Törölt felhasználó (239776)
Én már leírtam legalább 1 okot, amiért nem vagyok "tucatember",,,

És te mitől vagy olyan egyéni? Amit itt csinálsz, teljesen általános hisztis picsáskodás felkialtas
#26   2005. 07. 05. kedd 23:32
Dentonvan Dentonvan
ELKO IGAZAD VAN. worship worship worship worship worship
IGAZAT ADOK NEKED
#25   2005. 07. 05. kedd 23:28
Dentonvan Dentonvan
PAmmy nagyon elvont lehecc. Gondolom te olyan diszpinty voltál akit anyukáék csak 10-ig engedtek el akkor is csak egy meghitt baráti beszélgetés kártyázás volt?
 
1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Pammy Pammy
Nyitás ideje: 2005. 06. 27. hétfő
Üzenetek: 84db
Utolsó üzenet: 2020. 10. 26. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!