Barom1 igazad van. Pammy azt se tudja miről beszél és nem ismeri el más véleményét csak ő lehet felül ő lehet a győztes. Feminista. Egyébként meg nem csoda hogy eddig ez volt a tendencia:
Mivel évezredekig a férfiközpontúság jellemezte az emberi társadalmakat - bár volt kivétel még az elején -, örömmel üdvözlöm azt a tendenciát, hogy manapság már a nők is egyre nagyobb teret kaphatnak az önérvényesítésre.
Sztem nem hiába találták ki. Én nem vagyok férfisoviniszta de ha ez eddig jo volt akkor most minek kell annyira nagyon változtatni?
Mivel évezredekig a férfiközpontúság jellemezte az emberi társadalmakat - bár volt kivétel még az elején -, örömmel üdvözlöm azt a tendenciát, hogy manapság már a nők is egyre nagyobb teret kaphatnak az önérvényesítésre.
Sztem nem hiába találták ki. Én nem vagyok férfisoviniszta de ha ez eddig jo volt akkor most minek kell annyira nagyon változtatni?
Srácok menjünk innen. Úgy tűnik ez a topik hisztis picsáknak szól, egy hisztis picsától.
Igazad van, elviselhetetlen.
Szegény, egy darabig el lesz, mire ezzel a dumával fog magának egy balekot...
Nem lehet hogy rejtett homoszexualitás van a háttérben, és most válságos időszakban van???
(Ez egy válasz Gby üzenetére (2005. 07. 07. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 07. csütörtök 23:44
Szegény, egy darabig el lesz, mire ezzel a dumával fog magának egy balekot...
Nem lehet hogy rejtett homoszexualitás van a háttérben, és most válságos időszakban van???

Srácok menjünk innen. Úgy tűnik ez a topik hisztis picsáknak szól, egy hisztis picsától.
Pammmy.... legalább megpróbálnál érdemben válaszolni :D De csak a hüledezés megy. Ez is tipikus taktika, semmi más :P Nekem szól a szórakozóhelyekről az életem? Hagy gratuláljak neked őszintén, az összes ismerősöm, barátom a hasát fogva fetrengene egy ilyen kijelentésre, ugyanis köztudottan visszahúzódóbb, és megfontolt emberke vagyok (ez lehet pozitív és negatív is.) :D De ha te jobban tudod :D
És a Matriarchális vezetésnek is megvannak ugyanúgya hátrányai... semmivel nem jobb, mint a férfi vezetés. A két nem, meg tipikusan nem fog tudni együttműködni... legalábbis jó hosszú időn keresztül...
És a Matriarchális vezetésnek is megvannak ugyanúgya hátrányai... semmivel nem jobb, mint a férfi vezetés. A két nem, meg tipikusan nem fog tudni együttműködni... legalábbis jó hosszú időn keresztül...
Nem vagy te rokonságban Brigittával?

Tudod nem lehet mindenki "tökéletes" :D
Válasz tom10l9[VIP][ADMIN] üzenetére
Válasz tom10l9[VIP][ADMIN] üzenetére
"Valaki hiányzik a táncból...." Boldog Húsvétot minden "hisztis picsá"-nak is! ÜdvKatinka

MUSZÁJ!
Kedves Tom, minden topiknak más-más a közönsége, hagyd hát, hogy legalább ünnepekkor beszóljak mindenhová "köszöntésileg". Köszönöm.
Kedves Tom, minden topiknak más-más a közönsége, hagyd hát, hogy legalább ünnepekkor beszóljak mindenhová "köszöntésileg". Köszönöm.

Kedves Tom, koccintás gyanánt! Légy jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 14. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 14. péntek 17:56

Törölt felhasználó (7767)

Velem ki koccint? Pedig nem vagyok az..: hisztis:-))) Brüm-brüm...autózni szeretnék és énekelni!

Volt egy barátnőm. Borzasztóan szerettem, de borzasztóan sokat hisztizett. Szerettem, ezért eltűrtem ezt a hülyeségét, ami leginkáb a féltékenységéből adódott, amire, nem hazudok, egyáltalán nem is lett volna oka. Idővel a féltékenysége miatt megromlott a kpacsolatunk és vége lett.
Aztán jöttek más lányok utána, nekik már nem tűrtem el a hisztit. Meghallgattam, aztán félvállról, csak annyit kérdeztem, hogy: "befejezted?" Aztán jött a kontra. Szépen nyugodtan elmondtam a lényeget, aztán vettem a kabátom és kiléptem az ajtón, még annyit mondva, "ha kell valami, akkor hívj fel, de csak akkor miután magadba néztél". Szerintetek mi volt az eredmény? Sírás a telefonba, meg "ne haragudj, bocsáss meg".
Nagy bajom, hogy elkapatom azt a nőt akibe beleszeretek. Ehhez idővel hozzászokik a drága és természetesnek veszi, hogy megteszek neki adott dolgokat. A hiányát pedig megérzi és utána követelni fogja, na mivel?...........hisztivel.Ördögi kör,mi?
Aztán jöttek más lányok utána, nekik már nem tűrtem el a hisztit. Meghallgattam, aztán félvállról, csak annyit kérdeztem, hogy: "befejezted?" Aztán jött a kontra. Szépen nyugodtan elmondtam a lényeget, aztán vettem a kabátom és kiléptem az ajtón, még annyit mondva, "ha kell valami, akkor hívj fel, de csak akkor miután magadba néztél". Szerintetek mi volt az eredmény? Sírás a telefonba, meg "ne haragudj, bocsáss meg".
Nagy bajom, hogy elkapatom azt a nőt akibe beleszeretek. Ehhez idővel hozzászokik a drága és természetesnek veszi, hogy megteszek neki adott dolgokat. A hiányát pedig megérzi és utána követelni fogja, na mivel?...........hisztivel.Ördögi kör,mi?
Nemcsak Nők lehetnek "hisztis picsá"k--némely' pali "viszi a pálmát"....
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 05. 24. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 21:33

Volt egy barátnőm. Borzasztóan szerettem, de borzasztóan sokat hisztizett. Szerettem, ezért eltűrtem ezt a hülyeségét, ami leginkáb a féltékenységéből adódott, amire, nem hazudok, egyáltalán nem is lett volna oka. Idővel a féltékenysége miatt megromlott a kpacsolatunk és vége lett.
Ebben egyetértek néha Én is "hisztis picsa"vagyok de általában okkal :És mint kiderült igazam is volt ,de igen sok pasi hisztis ...De miért Ők nem lehetnek azok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 21:51

Törölt felhasználó (137313)

Felőlem aztán.....de nem kell "rinyálni",h. csak a Nők a hisztisek....
Néhány palinak "kifejezetten jól áll" a hiszti...
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 23:13
Néhány palinak "kifejezetten jól áll" a hiszti...

Törölt felhasználó (157143)

Ebben egyetértek néha Én is "hisztis picsa"vagyok de általában okkal :És mint kiderült igazam is volt ,de igen sok pasi hisztis ...De miért Ők nem lehetnek azok?

Azt szeretem on-lányban, hogy nagyon emancipált és nőközpontú, és hogy a tetejébe még igaza is van! Mi sokszor visszük a pálmát, és általában nagyobb jelenetekkel, mint a csajok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 21:51

Törölt felhasználó (137313)

A leghisztisebb p*cs*k a pasik!!!!
Magam is utálom mikor hisztis vagyok.. kb2 éve kibuktam egy vacak hármas osztályzat miatt... tanárom szólt Anna... ennek nem lesz jó vége blabla... ránéztem.. s szelíden ennyit mondtam:
- Tanár úr önnek napi 2-3 órát kell elviselnie mikor ilyen zizi vagyok... s máris kész van tőlem... én viszont 24 órát
szóval kérem legyen türelmes és megértő
Ha megfigyeltétek nem a mi hisztik tart sokáig a hisztinkre a reakció az ami elviselhetetlen... nekem komoly trükkök vannak a tarsolyba...ezt megelőzni...
Pl.. anno a páromnak.. egyik kis szösszenetem..
- Édesem menj el a haverjaiddal dumáld ki milyen hülyék a csajok.. én meg majd a barátnőimmel szidom a hülye pasikat s önsajnálom magam 1000-el.. érdemes kipróbálni mert müxik
mosoly lesz a vége s persze hatalmas szerelmeskedés..

Magam is utálom mikor hisztis vagyok.. kb2 éve kibuktam egy vacak hármas osztályzat miatt... tanárom szólt Anna... ennek nem lesz jó vége blabla... ránéztem.. s szelíden ennyit mondtam:
- Tanár úr önnek napi 2-3 órát kell elviselnie mikor ilyen zizi vagyok... s máris kész van tőlem... én viszont 24 órát

Ha megfigyeltétek nem a mi hisztik tart sokáig a hisztinkre a reakció az ami elviselhetetlen... nekem komoly trükkök vannak a tarsolyba...ezt megelőzni...
- Édesem menj el a haverjaiddal dumáld ki milyen hülyék a csajok.. én meg majd a barátnőimmel szidom a hülye pasikat s önsajnálom magam 1000-el.. érdemes kipróbálni mert müxik

...tetszenek a hozzászólásaid
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 10. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 10. péntek 17:01

Törölt felhasználó (805295)

A leghisztisebb p*cs*k a pasik!!!!
szóval kérem legyen türelmes és megértő