Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17161   ma 05:54
Nejemelcsábitása Nejemelcsábitása
wave
#17160   ma 03:48
Steeve30 Steeve30
Sziasztok. Párokat kukkulnék sex közben.
#17159   tegnap 22:33
Tibor48 Tibor48
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
#17158   tegnap 21:28
csabi89 csabi89
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
#17157   tegnap 19:07
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna? wink
#17156   tegnap 17:49
zsámbék zsámbék
Párhoz csatlakoznék!
#17155   tegnap 17:44
magomat vetem magomat vetem
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
#17154   tegnap 16:41
andrewlert andrewlert
sikerült megtalálni a megfelelőt ?
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 05:04
Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
#17153   tegnap 15:23
Fluffy Fluffy
Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
#17152   tegnap 14:02
Heves_jeges Heves_jeges
Sziasztok!

Győrben illetve környékén (+80km) vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék akik szívesen vennék férfi közeledését hosszabb távra házibarát jelleggel is akár.
#17151   tegnap 12:26
der.medve2.0 der.medve2.0
Tanyán, kertes házban lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán, h@z körül és jól éreznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
#17150   tegnap 07:56
szexbiszex szexbiszex
Szia! nem vagyunk messze Miskolctól !
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 11:18
Miskolci párt keresek ahol ketten szopnanak illetve szopnék a hölggyel
#17149   tegnap 05:10
Norbi párt keres Norbi párt keres
házibarát lennék ápolt ,igényes férfi vagyok nagy farokkal.
#17148   2025. 04. 28. hétfő 16:49
freeszex3 freeszex3
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
#17147   2025. 04. 28. hétfő 08:53
Besegítő10 Besegítő10
Kecskemét környéki párnál házibarát szolgálatot keresek worship
#17146   2025. 04. 28. hétfő 08:36
Edward John Smith Edward John Smith
Sziasztok! Mind két részről biszex párt keresnék Budapestről! Én aktív és domináns vagyok van ilyen értelemben tapasztalt pár?
#17145   2025. 04. 28. hétfő 08:36
Extrémpotens Extrémpotens
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.

Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
#17144   2025. 04. 28. hétfő 08:32
balatonifiu balatonifiu
Sziasztok!

Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.

Üdv.
Roland
#17143   2025. 04. 28. hétfő 07:13
jami87 jami87
Kedves Párok!

Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.

Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
#17142   2025. 04. 28. hétfő 05:06
Norbi párt keres Norbi párt keres
házibará tlennék ,olvass adatlapot.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17161db
Utolsó üzenet: ma 05:54

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!