Sziasztok. Párokat kukkulnék sex közben.
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Párhoz csatlakoznék!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sikerült megtalálni a megfelelőt ?
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 05:04

Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Sziasztok!
Győrben illetve környékén (+80km) vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék akik szívesen vennék férfi közeledését hosszabb távra házibarát jelleggel is akár.
Győrben illetve környékén (+80km) vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék akik szívesen vennék férfi közeledését hosszabb távra házibarát jelleggel is akár.
Tanyán, kertes házban lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán, h@z körül és jól éreznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Szia! nem vagyunk messze Miskolctól !
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 11:18

Miskolci párt keresek ahol ketten szopnanak illetve szopnék a hölggyel
házibarát lennék ápolt ,igényes férfi vagyok nagy farokkal.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kecskemét környéki párnál házibarát szolgálatot keresek

Sziasztok! Mind két részről biszex párt keresnék Budapestről! Én aktív és domináns vagyok van ilyen értelemben tapasztalt pár?
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
házibará tlennék ,olvass adatlapot.