Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít HÁZIBARÁT ! Minden felállás érdekel !
A leginkább a házibarát szerep áll hozzám közel!
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok. Párnak lennék a házibarátja hosszú távon. 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Többesben van már tapasztalatom. Utazni tudok de ha úgy van helyem is van. Kecskeméten élek és 100km es körzetben keresnék.
Ismerkedjetek velünk is
Ha szeretnél egy megszűrt, kulturált swinger eseményen részt venni, ahol kezdő és tapasztalt swingerek egyaránt jól érezhetik magukat, akkor szerencsére mi itt vagyunk: több éve szervezünk swinger bulikat.
A Swinger Yours csapata gőzerővel dolgozik a podcast-adásokon is, hogy hiteles, életszerű információt nyújtsunk azoknak, akiket érdekel a swinger világ: hogyan néz ki egy ilyen esemény, és mi történik ott valójában. Ha téged is érdekel, keress minket Spotify-on, Apple Podcasten és YouTube-on – Swinger Yours néven megtalálsz minket.
Január 31-én Dunakeszin tartjuk a következő bulinkat, 50–100 fő közötti létszámmal.
Eseményeink teljes leírással és regisztrációs linkkel megtalálhatók a weboldalunkon. swinger yours pont hu
Üdvözlettel:
Merci és Peti,
Timi és Csanád
Ha szeretnél egy megszűrt, kulturált swinger eseményen részt venni, ahol kezdő és tapasztalt swingerek egyaránt jól érezhetik magukat, akkor szerencsére mi itt vagyunk: több éve szervezünk swinger bulikat.
A Swinger Yours csapata gőzerővel dolgozik a podcast-adásokon is, hogy hiteles, életszerű információt nyújtsunk azoknak, akiket érdekel a swinger világ: hogyan néz ki egy ilyen esemény, és mi történik ott valójában. Ha téged is érdekel, keress minket Spotify-on, Apple Podcasten és YouTube-on – Swinger Yours néven megtalálsz minket.
Január 31-én Dunakeszin tartjuk a következő bulinkat, 50–100 fő közötti létszámmal.
Eseményeink teljes leírással és regisztrációs linkkel megtalálhatók a weboldalunkon. swinger yours pont hu
Üdvözlettel:
Merci és Peti,
Timi és Csanád
Sziasztok! Heves megyei párok házibarátja lennék.
Hölgy akinek lenne kedve szopni egy formás farkat?
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Gyöngyös vagy környékén keresek párt hetero vagy biszex élményekre.diszkréció higénia adott és elvárt!
Házibarát lennék intelligens párnál vagy hölgynél Sopron környékén
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok.
Megbízható férfi keres valós part hosszabb távra.
Megbízható férfi keres valós part hosszabb távra.
Diszkrét pár házibarátja lennék....Heves,Borsod,Szolnok,Pest megye
Gödöllő és környéke 50es 60as pàrt keresek3ashoz,szeretnék faszt szopni,gecis puncit nyalni,hely van.
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszú távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !!!! ……
Párok?...

keleti
Mellie