Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok szeretnék párokkal, hölggyel ismerkedni heteró alapon.
Igényes pasi vagyok. Futár ként dolgozok így egész futár szettben meg tudok jelenni. Budapesten
Igényes pasi vagyok. Futár ként dolgozok így egész futár szettben meg tudok jelenni. Budapesten
Házibarát lennék...
Sziasztok!
Pàr baràtja lennék az adatlapomon leírtak szerint.
Pàr baràtja lennék az adatlapomon leírtak szerint.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Nagyon jól szituàlt akàr idősebb pàr bízalmas baràtja lennék! Csak olyan írjon aki hosszútàvon is tud értékelni ilyen "Baràtot!"
Bp-Pm Nyitott vagyok minden izgalmas és jó dologra!
Bp-Pm Nyitott vagyok minden izgalmas és jó dologra!
Sziasztok, holnap hajnalban indul a repülőm, de ma délután már Pesten vagyok, ha esetleg délután, este egy kedves pár, hölgy fogadna… annak nagyon tudnék örülni… cserébe szívesen megmasszírozom….természetesen párnál, mindkét tagot..
Budapesten hetero párhoz csatlakoznék csak is kizárólag a férfi örömére.
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz akár este egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Rendszeres találkákhoz keresünk potens, szőrtelen férfiakat. Helyünk van!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Swinger Yours jól bevált pasi többes Csütörtöki bulinkra szívesen fogadunk még új vendégeket, a 9.kerületbe.
Július 31-én !!
A korosztály vegyes, de az átlag életkor 40 év, még az idősebbek is jó lendülettel és kiállással rendelkeznek.
Amit érdemes tudni 20:00-1:00 h között elég határozott szexparti szokott lenni, érkezéskor egyből mindenki átöltözik, utána mi biztosítjuk: italok, rágcsálni valók, lepedő, törülköző, óvszer mindent ahhoz, hogy ti csak szórakozni tudjatok.
Szóló hölgyek, és urak, valamint párok jelentkezését fogadjuk, de fontos tudni, hogy minden vendéget szűrünk, a számunkra megfelelő társaság fenntartásához, hisz mi nem klub vagyunk
És a pasi többlet nem 1 nőre 10 férfit jelent.
Weboldalunkon található az esemény leírás és ha még nem hallgattál bele a swinger Podcast adásainkba, akkor ezt is megtalálod az oldalunkon
4-en vagyunk szervezők Merci és Peti, Timi és Csanád.
Július 31-én !!
A korosztály vegyes, de az átlag életkor 40 év, még az idősebbek is jó lendülettel és kiállással rendelkeznek.
Amit érdemes tudni 20:00-1:00 h között elég határozott szexparti szokott lenni, érkezéskor egyből mindenki átöltözik, utána mi biztosítjuk: italok, rágcsálni valók, lepedő, törülköző, óvszer mindent ahhoz, hogy ti csak szórakozni tudjatok.
Szóló hölgyek, és urak, valamint párok jelentkezését fogadjuk, de fontos tudni, hogy minden vendéget szűrünk, a számunkra megfelelő társaság fenntartásához, hisz mi nem klub vagyunk

Weboldalunkon található az esemény leírás és ha még nem hallgattál bele a swinger Podcast adásainkba, akkor ezt is megtalálod az oldalunkon

4-en vagyunk szervezők Merci és Peti, Timi és Csanád.
Sziasztok. Komárom-Esztergom környéki párral vagy csajszival ismerkednék.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Fonyód-Balatonmária környékén nyaraló párt keresnék…