Igényes pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
Orálcentrikus masszőr vagyok!
Orálcentrikus masszőr vagyok!
Sziasztok!
Megbízható, diszkrét pàrt szeretnék talàlni hosszabb tàvra. Bàrmi lehet, ami jó...
Megbízható, diszkrét pàrt szeretnék talàlni hosszabb tàvra. Bàrmi lehet, ami jó...
Soproni párral ismerkednék, házibarátkoznek
Nagy farkú házibarát lennék.
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.
Veszprém megyei utazni is tudó 32-53 közötti átlagos méretú hetero pasit keresűnkű
Házibarát lennék hosszútávra ? Mindenki -mindenkivel alapon ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Jelentkezem
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Bi szexuális férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak. Enyhe nyitottsàg belefér.
Baràtja lennék pàrnak. Enyhe nyitottsàg belefér.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel ! /diszkrét vagyok de ezt el is várom !Párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik , láb szex mindenevő vagyok !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is akit ez így is izgat!
Sziasztok, mai nap Budapest-kecskemét útvonal? M5 autópályán vagy Kecskeméten valaki valamit?
Elhanyagolt férjként ismerkednék szexkapcsolatra párral, hölggyel.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Helló kedves olvasom
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Budapest 20. Ker. Profilom

Rihanna Samuel