Hali mindenki. Szexuálisan elhanyagolt nő diszkrét szeretője lennék Vác és környékén. De szívesen beszélgetek is lányokkal párokkal. Kérlek privát üzenetet írj.
Sziasztok! Igényes, diszkrét párral kalandoznék vasárnap délután, este. Van helyem Pesten, tudnálak fogadni Titeket. Nagyon igényes, diszkrét pasi vagyok. Olyan párok keressenek, akik el is mernek jönni a randira, és szimpátia esetén szexelni is szeretnének!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Borsod megyében ismerkednék hölgyekkel, párokkal. 40 es sportos férfi vagyok.
Ma délelőttöm is szabad.
Szép napot!
Borsod megyében ismerkednék hölgyekkel, párokkal. 40 es sportos férfi vagyok.
Ma délelőttöm is szabad.
Szép napot!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Kedves barátságos szeximádó párokat fogadnék Szarvasi gyönyörű szép wellness nyaralómba, egy kellemes kikapcsolódasra. Nagy 7 személyes jakkuzival medencével lazulni iszogatni maximális diszkreció melett . Tapasztalt 40 es igényes ferfi vagyok. Levélbe várom a jelentkezést
Sziasztok! Szeptember 13. szombat estére keresek párt vagy bulit hetero alapon, Bács-kiskun és Csongrád megyében. Helyem van, de utazni is tudok. A továbbiakról privátban szívesen, ha írtok.
Írtunk
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (tegnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:20

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Házibarátnak jelentkezem.Kukkolnák párt szex közben vagy ha szeretnék a férjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal.Írjatok.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Sziasztok. Mostantól égészen vasárnap estig párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm.
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Sziasztok! Feleséget kényeztettnék ! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés beszélgetés camozás. Mindenre nyitot vagyok.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokira esetleg orálra!Külön izgat ha nős vagy és nagyméretű.Igényes ápolt vékony de sportos hellyel rendelkező srác vagyok Pestmegyéből,Hétköznap érek rá csak esténként,hétvégén jó korábban is.Kérlek csak akkor irj ha tényleg akarsz találkozni,nem levelezni szeretnék!Köszönöm!