Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Győr. Akár hosszú távon is!!! Kezdő pár is!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Kezdő pár is! Győr. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak találkozni is akarok párt keresek, akár hosszú távon.
Szabolcsban igényes pár házimasszőre lennék a hölgy igénye szerint!
Helyem van de utazni is tudok!!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van de utazni is tudok!!
Diszkréció adott és elvárt!
Hosszabb távon!
Házibarát lennék Pest megyében, illetve, Budapesten
Igényesség alap!
Házibarát lennék Pest megyében, illetve, Budapesten
Igényesség alap!
Sziasztok!
Ma ,az az vasárnap kora délután heteró alapon a 16. kerületben keresek valóban nagy cerkát szerető nőt ,illetve párt!
Csak heteró alapon !
Ma ,az az vasárnap kora délután heteró alapon a 16. kerületben keresek valóban nagy cerkát szerető nőt ,illetve párt!
Csak heteró alapon !
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sopronban házibarátkoznék
Exrta jóképű izmos pasit keresünk 3-as sexre.
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Ma este kedves hetero párt lány nőt fogadnék, bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm!
Sziasztok,
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre...
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre...
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex is érdekel
HÁZIBARÁT LENNÉK ANYAGIAKTÓL MENTESEN CSAK IS !!! HOSSZÚTÁVRA IS AKÁR !!
HÁZIBARÁT LENNÉK ANYAGIAKTÓL MENTESEN CSAK IS !!! HOSSZÚTÁVRA IS AKÁR !!
Kecskeméti,hellyel rendelkező biszex hàzibaràtot keresünk hosszabb tàvra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ma este kedves hetero párt lány nőt fogadnék, bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm!
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok!
Ma kora este szeretném a páromat egy idegen pasival látni. Helyünk nincs, csak aki tud biztosítani Budapesten helyet!
Ma kora este szeretném a páromat egy idegen pasival látni. Helyünk nincs, csak aki tud biztosítani Budapesten helyet!
Sziasztok! Esetleg Salzburg környékéről van itt hölgy, aki párhoz csatlakozna?
Video sex. nőt vagy párt kukkolnák sex közben skypon férfi vagyok

Anita Berlusconi