Sziasztok! Fiatal igényes roma lányt keresek tartósabb dologra, vagy hasonló párhoz is csatlakoznék.Miskolc és Borsod megye.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Debreceni és környékbeli párokkal, hölgyekkel ismerkednék.. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debreceni és környékbeli párokkal, hölgyekkel ismerkednék.. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Bi párhoz csatlakoznék
Intelligens pár házibarátja lennék a hölgy örömére!
Masszírozás és egyéb kenyeztetesek!
Helyem is van! Diszkréció adott és elvárt!
Masszírozás és egyéb kenyeztetesek!
Helyem is van! Diszkréció adott és elvárt!
Küldtem üzenetet
(Ez egy válasz attila- üzenetére (ma 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:39
(Ez egy válasz attila- üzenetére (ma 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny
Budapesten keresek dögös csajból és sportos, nagyfarkú srácból álló párt csatlakozásra. Bármilyen kapcsolatra, akár érdekkapcsolatra is nyitott vagyok, mindent meg tudunk beszélni!
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
-
Emellett magunknak is keresünk fiatal, sportos házibarátot Budapesten vagy környékén. Részletek a profilunkban.
Sziasztok.
Győrben pár házibarátja lennék.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben pár házibarátja lennék.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Soproni párral házibarátkoznék
Házibaràt lennèk!
Szentendrei 50-es pár 40 feletti, sportos, kisfarkú, enyhén bi házibarátot keres... függetlenség előny
Sziasztok!napközben bacs és Csongrád megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Sziasztok Zala Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Sziasztok!
Igényes megjelenésű 32 éves kreol bőrű pasi vagyok szívesen ismerkednék és csatlakoznék diszkréten! Ha felkeltettem valaki érdeklődését szívesen várom megkeresést.
Üdv.
Igényes megjelenésű 32 éves kreol bőrű pasi vagyok szívesen ismerkednék és csatlakoznék diszkréten! Ha felkeltettem valaki érdeklődését szívesen várom megkeresést.
Üdv.
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok 45 éves, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, kezdő párhoz is. Győr
Sziasztok! Minnél idősebb párnak lennék házibarátja!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
Vagy max 55kg 30-65éves nőt

patrickbateman