Sziasztok pasit keresunk a hölgy örömére
Sziasztok Hazibarát lennék Baranya Tolna megyei párnál!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék
Házi barát --állás --- kiadó a meló kitartó , kemény , szimpi férfit igényel . A munka rengetek de kellemes és fizetés azonnal helyben természetesen természetben ......
Hosszu tavra hàzibaratott keresnènk
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is
Sziasztok! Házibarátkoznék!!.....Heves,Borsod,Pest és Szolnok megye
Ismerkednènk hàzibarat jellegel
Igényes érzéki hölgy kényeztető masszőr lennék házibarátként!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Fehérváron keresek párt ,sexbarátot akit rendszeresen meglátogatnék.
Sziasztok! Június 20.-i mini gang bang party (2 pár) 5 fiú, keresünk beszállókat 23-43 év közötti sportos fiúkat. Jelentkezni privát üzenetben.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Fiatal pár házibarátja lennék Miskolcon.
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Az idöpont nem jo.. :-P
(Ez egy válasz Hannah üzenetére (tegnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:27
Kunszentmárton mellett, ma esti játszó partnerem keresem egy igényes férfi személyében! A játék jellegét megbeszéljük privátban.

Zsolt-y