Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.

Késö este 11 után egy nagy farku ffi minimum 20 cm heteró?
Enyhe bi beállítottságú pár keres hasonló férfit, párt Budapestről.
Adatlap, videó van.
Adatlap, videó van.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Lehetőleg csak borsodi partner írjon majd légyszi! Köszönjük
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz akár este egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !!

Sziasztok. Pár esetleg Hölgy ismerkedni ?
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék, 32 éves sportos igényes férfi vagyok önmagamra és a környezetemre. Hatalmas szexuális étvággyal, a szexre mindenben nyitott. Nyugodtan keressetek bizalommal amint tudok válaszolok.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Csongrád Megye!
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környéken, akár szabadban is!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Sziasztok! Bács megye és Csongrád megyében lennék házibarátja párnak. Ha tetszik a profilom írjatok bátran