Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Házibarát lennék.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Házibarátot keresunk Baján vagy kornyékén. Csak kis mérettel! ha érdekel várjuk leveled.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Aszód felé valaki privát irj
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék az adatlapomon leírtak szerint. Szép napot mindenkinek.
Hàzibaràt lennék az adatlapomon leírtak szerint. Szép napot mindenkinek.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Kerepes en Kis tabu mentes izgi?
Sziasztok. Szombaton délelőtt Egerben leszek. Szívesen házibarátkoznék.

Sziasztok!Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Mond házibarátunk akarsz - e lenni ???
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !