Tanyán, kertes házban lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán, h@z körül és jól éreznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Szia! nem vagyunk messze Miskolctól !
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 11:18

Miskolci párt keresek ahol ketten szopnanak illetve szopnék a hölggyel
házibarát lennék ápolt ,igényes férfi vagyok nagy farokkal.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kecskemét környéki párnál házibarát szolgálatot keresek

Sziasztok! Mind két részről biszex párt keresnék Budapestről! Én aktív és domináns vagyok van ilyen értelemben tapasztalt pár?
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
házibará tlennék ,olvass adatlapot.
Kecskemét környékén keres valaki harmadiknak fiút? Ha igen, uzenetben keressen

Sziasztok. Székelyföldön nyaralunk, júliusban valószínűleg. Kovászna megyei fiú társulna hozzánk?
Bpesti ápolt 60-as pasi házibarátnak szegődne.
Miskolci párt keresek ahol ketten szopnanak illetve szopnék a hölggyel
Sziasztok!
Pàrral baràtkoznék.
Pàrral baràtkoznék.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Keresnék egy olyan túlfűtött párost akik fiút keresnek hosszútávú barátnak. Ahol a cél a Hölgy maximálisan forrón tartása, kényeztetése, élveztetése remegésig, kifulladásig, ahol minél többet kap, annál jobban és mocskosabban imádja a faszt, akár egész éjjel...és mindezeket egyre jobban csak fokozni

Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj.