Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok!
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Házibarátot keresnénk a párommal. 186/86 172/60 sportos inteligens tiszta diszkrét Budapesti pár hasonlót keres. Bikíváncsi pár.
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Jo reggelt.
Házibarát szolgálataimat ajánlanám.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot a közelembe.
Hogy miért a közelembe?
Hogy rendszeresen, akár minden napos lehessen a kapcsolatunk.
Amennyiben szimpatikus az adatlapom akkor várom az érdeklődö levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Házibarát szolgálataimat ajánlanám.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot a közelembe.
Hogy miért a közelembe?
Hogy rendszeresen, akár minden napos lehessen a kapcsolatunk.
Amennyiben szimpatikus az adatlapom akkor várom az érdeklődö levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok! A napokban Debrecen-Hajdúszoboszló-Berettyóújfalu vonalon leszek napközben, így szeretnék keresni egy szimpatikus, megbízható, igényes párt, akik fiút keresnek harmadiknak. Nem kísérletezgetni és álmodozni vagyok itt, hanem megélni a vágyaimat, így csakis komoly szándékú, napközben fogadni tudó párt keresek. Fotót emailben küldök magamról természetesen, a látogatásom napját meg leegyeztetnénk. Az adatlapom minden tekintetben megfelel a valóságnak.
Éljük meg, amiről a legtöbben csak álmodoznak egész életükben, várom a jelentkezéseteket!

Éljük meg, amiről a legtöbben csak álmodoznak egész életükben, várom a jelentkezéseteket!

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!!! Házibarát lennék párok csajok? Délutánonként pár órára esetenként esetleg éjszaka is.Ápolt igényes határozott férfi vagyok.178cm 95kg intim méret kb 20cm.Írjatok bátran.Élvezzük egymást
Sziasztok.
Bács- Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Biszex is lehetséges. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Házi barátként is érdekelne. Közös nudizás is lehet. Utazni tudok.
Bács- Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Biszex is lehetséges. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Házi barátként is érdekelne. Közös nudizás is lehet. Utazni tudok.
Hétvégére hazibarat lennék,írj privit
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok.
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Sziasztok!
Házibarát lennék az adatlapom szerint. Keressetek bizalommal.
Házibarát lennék az adatlapom szerint. Keressetek bizalommal.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!