Sziasztok,
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Sziasztok kèt 45 éves pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .17 18 cm intim.lehetöleg Pest megyèben .csak hetero alapon .WhatsApp 702126764 vagy írj itt
Sziasztok !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Pasit keresünk 3.nak aki szereti az érzéki sexet , izmos és legalább 17 cm es mérettel rendelkezik .
Puszi !
Hello
Bp valaki?
Bp valaki?
Sziasztok
Hölgyek, párok, társaságát keresem. . Cuckold is érdekel.. Több menrtes egész estés játékok előnyben
Hölgyek, párok, társaságát keresem. . Cuckold is érdekel.. Több menrtes egész estés játékok előnyben
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Az èn is!
(Ez egy válasz triolin üzenetére (2025. 07. 05. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék.
Hàzibaràt lennék.
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék heteró alapon masszázsra.
31 éves ápolt, 178cm, 80kg,Budapesti férfi vagyok,
Párokhoz csatlakoznék heteró alapon masszázsra.
31 éves ápolt, 178cm, 80kg,Budapesti férfi vagyok,
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Házibarát lennék, kizárólag a hölgy örömére! Üdv
Házibarát lennék, kizárólag a hölgy örömére! Üdv
Sziasztok! Adatlapom szerint barátkoznék

Jóméretű sportos testalkat7 26 éves srácként szívesen csatlakoznék párokhoz!
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Telt nagymellü dús szőrzetü hölgyel ismerkednék beszélgetnék kor nem számít. sportos 30 cas srácvagyok mindenre nyitotvagyok.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok,ápolt, intelligens férfiként elsősorban pár ismeretségét keresem tabuk nélküli kapcsolatra ha lehetséges adatlapom alapján
Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam