Sziasztok. Olyan párokhoz csatlakoznék ahol nem tabu a punciba élvezés. Hetero/Bi alapon
Szeretném kinyalni a hölgyet miután a párja bele élvezett. 69- be lenni a hölgyel miközben a párja dugja én pedig kényeztettem és ha szeretné a férfi tag akkor szívesen rakhatja a számba is. De csak is kizárólag ha punciba Élvezz el és kinyalhatom.
És keresek olyan baráti társaságot is ahol többen élveznek a hölgy a puncijába és nekem pedig ki kellene nyalni.
Szeretném kinyalni a hölgyet miután a párja bele élvezett. 69- be lenni a hölgyel miközben a párja dugja én pedig kényeztettem és ha szeretné a férfi tag akkor szívesen rakhatja a számba is. De csak is kizárólag ha punciba Élvezz el és kinyalhatom.
És keresek olyan baráti társaságot is ahol többen élveznek a hölgy a puncijába és nekem pedig ki kellene nyalni.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàr baràtja lennék.
Nyitott, diszkrét pàr baràtja lennék.
Fiatal pár estére programot keresne, lehetőleg Bp. Üzenetben jöhetnek a tippek

Sziasztok. Sopronban ismerkednék párral.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.25.) vagy holnap szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Sziasztok.
Igényes,ápolt ,nagyfarkú férfiként házibarát lennék.
Igényes,ápolt ,nagyfarkú férfiként házibarát lennék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! Bi házibarát lennék !
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Budapesti 60-as ápolt pasi, házibarátnak szegődne, hasonló korú párhoz, a hőlgy örömére.
Sziasztok! Keresünk házi barátot hosszabb távra, Kaposvar környékére. Olyat aki tudja helyen kezelni a dolgokat! Részletek privatban!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.24.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kár hogy ilyen messze vagytok..
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 05:04

Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Sziasztok! 50 évesen szeretnék ismerkedni párakal. Bi elfogadot én is az vagyok. Hölgyel is ismerkednék. Cegléd és környéke.
Sziasztok
Sziasztok
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Sziasztok
Csak ennek tudatában írj
Köszi